פיפל

מצב
הנושא נעול.

ציפי9

New member
פיפל

פיפל
היום הייתי בהדסה עין כרם להתיעצות אחרונה לפני שאני עוברת סופית למסלול של קלדרון שכבר פתחתי תיק שם . הרופא הציע לי לשנות מעט את התוכנית (החזרת עוברים כבר ביום למחרת השאיבה ) ולעשות פיפל רציתי לשאול את מי שעשתה האם זה מועיל והאם זה כואב????...

נגהנס

New member
פיפל:לא נורא+תוצאות

פיפל
היום הייתי בהדסה עין כרם להתיעצות אחרונה לפני שאני עוברת סופית למסלול של קלדרון שכבר פתחתי תיק שם . הרופא הציע לי לשנות מעט את התוכנית (החזרת עוברים כבר ביום למחרת השאיבה ) ולעשות פיפל רציתי לשאול את מי שעשתה האם זה מועיל והאם זה כואב????...
פיפל:לא נורא+תוצאות
לשאלותייך ציפי:הפיפל בהחלט נסבל, ולפי פרסום במוסף "הארץ" לפני שבוע:הנתונים בבי"ח קפלן מדברים על שיעורי הצלחת השתרשות ניכרים, באחוזים משמעותיים,ביחס לאלה שעברו פיפל, בהבדל מאלה שלא, בהתאם לנתונים של שנים אחדות.יחד עם זאת, פורסמה אזהרה של אחת מבנות הפורום,כי לא לכל אחדת פיתרון זה מתאים, במיוחד לא על היסטוריה של הידבקויות.אני הייתי מקשיבה לרופא שלך.בהצלחה, בכל החלטה.

a17

New member
אני עשיתי בהחזרה האחרונה ../images/Emo194.gif

פיפל
אני עשיתי בהחזרה האחרונה

אני הריתי, לא יודעת עם זה עזר, כי היו גם נשים שעברו את הפיפל ולא הרו, פרופ' משיח אמר לי שזה משפר את היקלטות העובר ברחם ולא יודעים בדיוק למה ואיך...אבל רואים שיפור באחוזי ההצלחה. הבדיקה עצמה לא כאבה לי כלל. בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה