פיפל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brain stew

New member
פיפל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo153.gif

מה המצב????????????????????????????????????????????? חזרתי אליכם אחרי למעלה של חודשיים שהאקספלורר שלי היה בגלות! מה חדיש חדש נשתנה????????? יה, איך התגעגעתי... שמעתי שמתכננים מפגש פורום בחנוכה!! מתאים לי לאללה! מת לפגוש את כל הפיפל שוב! חחח אז אני מצידי עברתי לכיתה י' בבית הספר התיכון מטרו ווסט שברעננה... מגמת מוזיקה... זה דיי מזניב, יש לנו מה זה כיתה סבבה, ופול צחוקים, נחנו כיתת מוזיקה, אחלה צוות מורים גם לשם שינוי, וילדים מוזיקאים, וזה שווה לאללה! מה זה התגעגעתי לפורום, חסרתם לי עד מאוד! ובקיצור ולעניין, חזרתי, אני שוב כאן, ואם מישהו מעוניין לפטפט האיי סי קקה הוא 158108864, לכל המעוניין! ביי!

Rוית

New member
נ-י-צ-ן../images/Emo24.gif

טוב, בתור מישהי שהיתה עדה לחזרתך הפתאומית (ציטוט: "אההההההההההההה הצלחתי לתקן את האקספלורר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!" סוף ציטוט) אני שמחה לראותך בשנית בפורום! יאללה תתחיל להתעדכן
אה, וכבר אמרתי לך שאני אכולת קנאה על זה שאתה במגמת מוזיקה נכון?!

AlanisJunkie

New member
חח...../images/Emo6.gif סוף סוף...:)

תהיתי לאן נעלמת לנו, והנה אתה חוזר. מגמת מוזיקה נשמע כמו הדרך הכי מגניבה בעולם להעביר את התיכון. לקום בבוקר ולדעת שאתה הולך ללמוד היום את הדבר שאתה הכי אוהב לעשות...:) ברוך שובך, כפי שרוית כבר פקדה עלייך, תתחיל להתעדכן. הרבה דברים עברו בפורום מאז כתבת בפעם האחרונה. אגב, תתחדש על הניק החדש. זיהינו אותך לפי ה
. :)

brain stew

New member
שאני אשכח? הגזמת דן...../images/Emo153.gif

אנשים יש היום ליקוי ירח מלא באחת וחצי בלילה! תהנו!

brain stew

New member
תיקון טעות...../images/Emo153.gif

הליקוי מתחיל באחת וחצי, אומרים שהשיא יהיה רק בסביבות שלוש... בכל זאת תהנו! מישהו מתכוון להישאר ער בשביל זה? אני נשאר...

j u n k

New member
אני../images/Emo70.gif

אני אלך למצוק במדבר המופלא בשעה 3 בבוקר ואראה את הליקוי- אמור להיות מדהים!
אחר כך אני נוסעת לחמישה ימים לטיול בגליל, אז תהנו לכם השבוע בלעדיי. (אבל לא יותר מדי)

brain stew

New member
איזה נפילה היה הליקוי...../images/Emo153.gif

היה פול עננים ולא ראו כלום, מפה בכולופן... אולי מהמדבר ראו את זה, אנ'לא יודע... ומחר על הבוקר אני יוצא לטיול מגמה! אושר עילאי... אז אני לא אהיה פה יום שני ושלישי...! חחחח בגלל שנשארתי ער עד שלוש בלילה בשביל לראות את הליקוי, אז נרדמתי היום באמצע מבחן בהיסטוריה... חה חה חה...

Lotzifer

New member
גם לי היה מבחן בהיסטוריה היום.....

טוב נו לא היה נוראי, טוב שעבר.... ואני חשבתי שהליקוי היה ביום שישי.... (ז"א בשבת)

למעלה