פיפל

Magi¢ Girl

New member
פיפל ../images/Emo13.gif

אני עושה שאלון קטן... כי הצטרפו המון חדשים ואני מרגישה לא בעניינים... אז שכ-ו-ל-ם [
] יענו ואז ה"חדשים" יכירו את ה"ותיקים" ולהפך.
שם:
תחביבים:
דמות אהובה ממש"ה+פירוט:
מילים לסיום... o_O:

Magi¢ Girl

New member
אני להיות ראשונה ../images/Emo9.gif^^;

שם: גל
שמות חיבה בנט ובמציאות: אוהו... גצ'י, גלגול, גלו'ש, גולגול, גולי, גליתה, גול, גלגל, פאפו, גלגל"צ, זאזו
תחביבים: צפייה בטלוויזיה, רביצה על מחשב, שמיעת מוזיקה, בילוי עם חברים, קריאת עיתונים...
דמות אהובה ממש"ה+פירוט: הממ אני אוהבת את (כצפוי) את קלסו.. כי הוא הטמבל היפיוף וזו אחלה דמות
.. אררמ מהבנות אני אוהבת את קיטי כי יש לה צחוק שולט! והיא אמא מתוקית!
מילים לסיום... o_O: תתעורר תהיה אתה לא מישו אחררר
... o_O

mk a o

New member
חיחיחי אני רוצה!../images/Emo141.gif

שם: עדי גיל: 14 שמונה חודשים ושלושה שבועות בערך... שמות חיבה בנט ובמציאות: אדי, אדידה, עדידה, אדידס, עדידס, דידה, דידי... וכל מני עיוותים..... תחביבים: לישון, לגלוש, לישון, לשמוע מוזיקה, לישון, לראות טלויזיה ולישון... דמות אהובה ממש"ה+פירוט: פז כי הוא חמוד! והייד כי הוא כזה שווה!
מילים לסיום... o_O: מתחיל מש"ה אז ביי....

עכשיו תורי... ../images/Emo41.gif

שם: מלודי גיל: עוד חודשיים 15 שמות חיבה בנט ובמציאות: דידוש, דידי (אני שונאת שקוראים לי בשם חיבה..) תחביבים: המממ... אני אוהבת לשמוע מוזיקה.. זה נחשב? אני גם אוהבת לכתוב דמות אהובה ממש"ה+פירוט: פז כי הוא מצחיק נורא והייד כי הוא כזה חמוד ומניאק מילים לסיום... o_O: תדמיינו שכתבתי פה משהו מצחיק.... עכשיו לצחוק!

shiran™

New member
אני../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo110.gif

שם: שירן
שמות חיבה בנט ובמציאות: במציאות: אלי, בנט: שירן (מקורי
)
תחביבים: לראות משחק החייייים
לראות שנות השבעים
, לבלות עם חברות, לשמוע שירים, לצחוק ולהצחיק, ובעיקר להנות מהחיים
דמות אהובה ממש"ה+פירוט: אני הכי הכי הכי אוהבת את הייד (סטיבן)
, כי הוא פשוט.. הייד
. (אבל אני גם אוהבת את השטויות של קלסו, ואת הפרצופים של אריק).
מילים לסיום... אממ... אין לי..
וזהו.. למרות שאף אחד לא יקרא...

popit

New member
now me!!!

שם:שרון גיל:13.10 (ב4 באוקטובר בת 14!) שמות חיבה בנט ובמציאות:פופית, שרוניאלה, שרלוק, שרוני, שרונה. תחביבים:טלוויזיה ,אינטרנט, חברות... דמות אהובה ממש"ה+פירוט:הייד וג'קי.הייד-הוא פשוט כזה מגניב, יש לו קטעים לפעמים ממש קורעים, בעונה 4 לא ממש כי היוצרים יותר מתעסקים בדונה ואריק, והוא לפעמים כזה חמוד! וג'קי-כי היא ממש מתוקה, חמודה, מצחיקה...וחוצמזה זה כיף לראות מישהי ששונה ממך ככה, למרות שיש לה קטעים שקצת מזכירים לי את עצמי אבל לא הרבה בכלל...בקיצור היא מותק וחמודה ומצחייקקהה! מילים לסיום... o_O:אפי רולז!!!(המבין יבין!)

מתוקה777

New member
אנייייייייייייייייייייייייייייייייי

שם:מור גיל:13 וחצי שמות חיבה בנט ובמציאות: מתוקה777 -מוריה תחביבים:לראות מופע שנות ה70 דה..... דמות אהובה ממש"ה+פירוט:הייד-כזה מגניב מתה עליו מילים לסיום... o_O:??????????????!!!!!!!!!!!!!

ענת פ.

New member
תורי!

שם- ענת גיל- 15 בעוד 11 יום!!! שמות חיבה- ענתי, ענתוש, ענתייה, ענתת, אנטונלה, לאקי סטאר (הכינוי באייסיקיו) תחביבים- לשיר, לקרוא, לראות טלוויזיה, להיות מחוברת, להיות בבריכה, לדבר בטלפון, לדבר שטויות דמות אהובה ממש"ה- הייד וג'קי- הייד כי הוא שווה בטירוף, מצחיק, שנון, אינטיליגנט, מקסים וסקסי להפליא, ג'קי כי היא אלילה, יפהפיה, מתוקה, מזכירה לי את עצמי בכל מיני שטחים, ואני נורא אוהבת לראות אותם ביחד... מילים לסיום- אזזז...כמו שהתחלתי לומר אתמול אבל דן הפריע לנו כל הזמן..רגע זה לא היה דן זה היה נושאים אחרים שהעלינו!

ענת פ.

New member
אני רוצה לתקן

עוד עשרה ימים (כאילו ה-15 לאוגוסט) אני אובססיבית לגבי היומולדת שלי, קבלו בהבנה בבקשה...

טוב אני עושה קאמבק../images/Emo13.gif

למי שלא יודע, הייתי פה כשהפורום נפתח והייתי די פעילה, אבל אז המחשב התקלקל לחודש ואממ לא חזרתי
אז הנה אני פה שוב
(גל - לאב יו מותק
)
שם:
טלי
שמות חיבה בנט ובמציאות:
: בנט: טלילי. במציאות: טצ'י
תחביבים:
בעיקר לראות סרטים, לראות מש"ה, ולהיות עם חברות וחברים!
דמות אהובה ממש"ה+ פירוט|:סדגש|
טוב יש לי כמה
קיטי, כי היא אחת הדמויות הכי שולטות בעולם!!! היא מצחיקה, ומחוכמת והיא יודעת לעבוד על רד בצורה כזאת שולטתתת!!!!!!! והיום בפארק שהיא רצתה חתול- איזה חמודה!!!!
ליו- כי הוא מסומם ומצחיק בטירוף... אהבתי את הפרק שהוא עשה לאריק קעקוע וכתב דבי במקום דונה. (ציטוט:
Leo: Dude, Debby is gonna be real happy about this. Eric: Who's Debby? Leo: Hello? Your girlfriend, Debby? Jesus... Eric: Leo, her name is Donna! Leo: Oh... I can fix that​
)
פז, כי הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!
מילים לסיום:
אם אתם רוצים יש לי מלא ציטוטים מצחיקים בטירוף, אני יכולה לעלות לפה

ernieball

New member
או קיי.....תורי.... ../images/Emo13.gif

שם: און גיל: עוד חודש וארבעה ימים 16... שמות חיבה בנט ובמציאות: ארניבול,רוני (בגלל שזה הדבר הראשון שאנשים אומרים אחרי שאני אומר איך קוראים לי...) תחביבים: מנגן על גיטרה 4 שנים (קניתי עכשיו חשמלית כוסית בטרוף
, עורך סרטים (ולא בשביל הכייף,בשביל הכסף)לשמוע מוסיקה,לראות מש"ה,לשנוא טלנובלות וכל הח*א הזה. דמות אהובה ממש"ה: ג'קי (ולא רק בסדרה
) משחקת מדהים!! אהבתי אותה גם באמריקן פסיכו 2 למרות שהסרט עצמו לא היה משהו
וכמובן ליאו,לא צריך להוסיף יותר מזה
מילים לסיום: לא תודה.

aYaLoLy

New member
mememe../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

שם: אילה
גיל: עוד 4 חודשים 15 שמות חיבה בנט ובמציאות: יולי, יולה, יול, אילולי,אילולה, אילונת, ללי,לולי,לול תחביבים: אני אוהבת לרבוצ בוצ בוצ בוצ דמות אהובה ממש"ה+פירוט: אממפ הייד
.. כל מילה מיותרת... מילים לסיום... o_O: אני יולי ואני סוגדת לדאפי דאק

שאווינג

New member
שלי!

שם: עדן גיל: 15 שמות חיבה : שאווינג ודן דן דמות אהובה ממ"שה: ג'קי וקלסו- זוג משמים מתה על קלסו!!! הוא כזה חמוד מילים לסיום: מתה עליכם ועל שנות ה70!

SmallVille Girl

New member
meeeeeeee!!!

שם : מיטל גיל : 15 שמות חיבה : מיטלי ..(כמה צריך ?חחחח..) תחביבים : לשמוע מוזיקה בעיקר ביטלס !!!!( beatels rolzzzzzzz( להיות במחשב... להסתובב עם חברות ... לשחק טניס.. לראות ערב אדיר !!.... דמות אהובה : עכשו אני בעיקר אוהבת את מייקל ! כי את הייד כבר לא רואים :/ מילים לסיום : "יוליה היא רוסיה ?" הנה גיטרה .. חחחחחח...

פMפיטה

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

שם: רוני
שם חיבה: אמ.. אין משהו ספציפי... יש כמה אבל הם לא כאלה חשובים..
תחביבים: לא יודעת, יש הרבה.. בואו נראה... מלבד אינטרנט וטלויזיה, יש גם... ריקוד, קולנוע, לבלות עם חברים, לקרוא...
דמות אהובה ממש"ה+פירוט: יש 2: 1. ג'קי: כ"כ הרבה מתיקות, מגניבות, ויופי בדמות אחת... והיא נורא מצחיקה ונורא חמודה והרבה יותר על רמה מדונה
... 2. פז: הוא כזה יפה, חמוד, מהמם, מתוק.... איך אפשר שלא למות על הבורות שלו במנהגי ארה"ב, על המבטא המדהים שלו ועל החוסר הצלחה שלו עם בנות... למרות שזה כ"כ לא הגיוני, כי עם המושלמות הלא נפסקת שלו הן בטח רודפות אחריו נון סטופ במציאות....
מילים לסיום..... פז וג'קי צריכים להיות ביחד...

../images/Emo26.gifגמאני גמאני גמאני../images/Emo36.gif

I am a lazy person, ולכן, למרות שאני רוצה שכולם יכירו אותי (
) אין לי כוח להתחיל לענות על השאלות... אז החלטתי להתחכם- אני מצרפת להודעה זו קישור להודעה עם התשובות שעניתי פעם, מזמן, כשערכו בפורום את אחד משרשורי ההיכרות הראשונים. אז כל מי שמעוניין להכיר אותי קצת יותר, יכול ללחוץ ממש פה, וללמוד על המוח שמאחורי ההודעה שאתם קוראים עכשיו. תיהנו.

גם אני מילאתי את הקוויז הזה!

שם: מלודי גיל: 15 ניקניים נוכחי באייסיקיו: האייסיקיו מושבת... ספר אהוב: "אני, כריסטיאנה פ." סרט אהוב: "שיער" , "אמריקן פאי" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים לא נחמדים, סופי צדקה, מורים זקנים לספורט הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לא להתאמץ יותר מדי, ואם אפשר- לא להתאמץ בכלל צבעים אהובים: כחול להקה אהובה: היהודים סרט דיסני אהוב: מולאן והרקולס חיות מחמד: הכלב המתוק שלי סילבר (גזעי מסוג וים- מרנר) מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספורט, תנ"ך, ספרות, ג"ג.. הכל שיר אהוב: "עידן האלוהים" ו"הימים שלנו" (היהודים) שיר שנוא: מזרחית דיכאון ופופ מתלהב פסקול: "שיער" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : דיפרנציאלי מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנסה שיעיפו אותי פורומים שאתה משתתף בהם: מש"ה , שירה וכתיבה יוצרת , זיהוי שירים, תלונות וקיטורים איך הגעת לפורומים של תפוז: לא זוכרת חברים בפורומים של תפוז: מעדיפה לחשוב שכולם...... משקה אהוב: קולה! טוסט או צנים: טוסט נשמע טוב יותר קוויז אהוב: כולם! מתה על קוויזים ממתק אהוב: עדשים (במיוחד אמ-אנ-אמס) הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: דונה שפה אהובה: ספרדית הספר האחרון שקראת: "התפסן בשדה השיפון" (סאלינג'ר) נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "הומואים ולסביות- שוויון זכויות?" ציטוט נבחר: "damn Jackie, that could be anybody" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..." ללמוד תנ"ך העולם היה יפה יותר השלם/השלימי: "אין לי..." אף אחד כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין... מנגן ב: פסנתר (לשעבר) אייקון אהוב: כולם! חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): שונאת את הדברים האלה קור או חום: קור גשם או שמש: גשם דראקו או הארי: הארי תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מש"ה כשאהיה גדול אני אהיה...: לא כמו כולם יצור-אופל מועדף: הרמיוני (מגיע לה! היא ממש יצור אופל! קרציה מעצבנת) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אלה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? Invisible מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "ברוס הגדול מכולם" סרט נדוש ודבילי הספר או הסרט? הספר ואז הסרט אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי איזה ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אכן סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים הרגל מגונה: כסיסת ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בכיתה ד' קיבלתי תעודת הצטיינות! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? טייטס המורדים, כן או לא? כן במינון מסויים דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום שנמצא כמה שיותר רחוק ממני סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אומרים לי שפריקית מה מספר המזל שלך, ולמה ?6. ככה. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? דבר מיותר ואידיוטי שמיועד לסטייליסטים וסנובים כמה שעות אתה במחשב ביום? 3 בערך פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- שום פורום (אני מעדיפה להשתתף) חג אהוב- יום העצמאות הקלדה עיוורת - יודע? כבר עשיתי דוקטורט השלם: "..... זה השטן~!" סופי צדקה זה השטן ! חלום בהקיץ: לחיות בשנות השישים-שבעים ולהיות היפית... וללכת לוודסטוק התחלה או סוף? סוף

למעלה