גם אני מילאתי את הקוויז הזה!
שם: מלודי גיל: 15 ניקניים נוכחי באייסיקיו: האייסיקיו מושבת... ספר אהוב: "אני, כריסטיאנה פ." סרט אהוב: "שיער" , "אמריקן פאי" הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים לא נחמדים, סופי צדקה, מורים זקנים לספורט הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: לא להתאמץ יותר מדי, ואם אפשר- לא להתאמץ בכלל צבעים אהובים: כחול להקה אהובה: היהודים סרט דיסני אהוב: מולאן והרקולס חיות מחמד: הכלב המתוק שלי סילבר (גזעי מסוג וים- מרנר) מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: ספורט, תנ"ך, ספרות, ג"ג.. הכל שיר אהוב: "עידן האלוהים" ו"הימים שלנו" (היהודים) שיר שנוא: מזרחית דיכאון ופופ מתלהב פסקול: "שיער" המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : דיפרנציאלי מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מנסה שיעיפו אותי פורומים שאתה משתתף בהם: מש"ה , שירה וכתיבה יוצרת , זיהוי שירים, תלונות וקיטורים איך הגעת לפורומים של תפוז: לא זוכרת חברים בפורומים של תפוז: מעדיפה לחשוב שכולם...... משקה אהוב: קולה! טוסט או צנים: טוסט נשמע טוב יותר קוויז אהוב: כולם! מתה על קוויזים ממתק אהוב: עדשים (במיוחד אמ-אנ-אמס) הדמות שאתה הכי שונא במש"ה: דונה שפה אהובה: ספרדית הספר האחרון שקראת: "התפסן בשדה השיפון" (סאלינג'ר) נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "הומואים ולסביות- שוויון זכויות?" ציטוט נבחר: "damn Jackie, that could be anybody" חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי..." ללמוד תנ"ך העולם היה יפה יותר השלם/השלימי: "אין לי..." אף אחד כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין... מנגן ב: פסנתר (לשעבר) אייקון אהוב: כולם! חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): שונאת את הדברים האלה קור או חום: קור גשם או שמש: גשם דראקו או הארי: הארי תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מש"ה כשאהיה גדול אני אהיה...: לא כמו כולם יצור-אופל מועדף: הרמיוני (מגיע לה! היא ממש יצור אופל! קרציה מעצבנת) שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אלה איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? Invisible מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "ברוס הגדול מכולם" סרט נדוש ודבילי הספר או הסרט? הספר ואז הסרט אתה נלחץ ממבחנים ? תלוי איזה ספרים באנגלית - כן או לא? לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ): אכן סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: המומינים הרגל מגונה: כסיסת ציפורניים עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: בכיתה ד' קיבלתי תעודת הצטיינות! מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? טייטס המורדים, כן או לא? כן במינון מסויים דג - באקווריום או בצלחת? באקווריום שנמצא כמה שיותר רחוק ממני סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אומרים לי שפריקית מה מספר המזל שלך, ולמה ?6. ככה. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? דבר מיותר ואידיוטי שמיועד לסטייליסטים וסנובים כמה שעות אתה במחשב ביום? 3 בערך פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- שום פורום (אני מעדיפה להשתתף) חג אהוב- יום העצמאות הקלדה עיוורת - יודע? כבר עשיתי דוקטורט השלם: "..... זה השטן~!" סופי צדקה זה השטן ! חלום בהקיץ: לחיות בשנות השישים-שבעים ולהיות היפית... וללכת לוודסטוק התחלה או סוף? סוף