פיפל,תגידו,

dilan angel

New member
פיפל,תגידו,

מה 10 השירים של אלאניס שאתם הכי הכי אוהבים ,חורשים ומתחברים אליהם?? ראיתי אתמול או שלשום את 10 הגדולים של אלאניס באם טי וי ואני בטוחה שיש יותר טובים... רציתי לדעת מה דעתכם

dilan angel

New member
ודרך אגב-אני חדשה../images/Emo13.gif

אני מתה על המוזיקה של אלאניס! אני חדשה בקטע לא מכירה ממש אלבומים וכאלה.. לבנתייםרק להיטים.. לאט לאט אני אכיר את המוזיקה מקרוב יותר

utopia 111

New member
כל הכבוד

את בטוחה שיש לאלאניס דברים יותר טובים, ואת צודקת. כל הכבוד על הגישה הזו
אצלי (וזה משתנה) ה 10 הטובים כרגע הם : 1. one 2. joining you 3. wake up 4. i was hoping 5. your house 6. are you still mad 7. a man 8. forgiven 9. sister blister 10. uninvited אפשר עוד ???

Lotzifer

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אממממ.... 10 הכי טובים..... זה קשה...... טוב, נכתוב כמה שאני אוהבת מאוד...... Joining you symptoms uninvited Pollyanna Flower Wake up Sympathetic Character haed over feet a man sister blister I was hoping בשתי הגירסאות המדהימות של האנפלאגד והאלבום הסדר ממש לא משנה.... ובטח יש עוד המון שלא עלו לי לראש עכשיו..... ואו, קיפחתי מלא שירים.... נקווה שהם לא יעלבו....

שלום שלום!

אהממ קשה לי לענות על 10 שירים, פשוט קשה מידי אבל אני יכולה לומר שONE ו UNINVITED בשבילי, הם...אין לי מילים לתאר את מה שהם עושים לי.

dilan angel

New member
תודה לכולם../images/Emo24.gif

באמת תודה
אני אנסה אלבומים ישנים שלה ואני מקווה לקנות את החדש.. אני בטוחה שאני אתמכר למוזיקה שלה, ללא ספק! מקווה להשתלב מהר

באמת קצת קשה, אבל ננסה...

The Couch Uninvited Joining You I Was Hoping Forgiven All I Really Want Hands Clean A Man Unprodigal Daughter Sister Blister וכמובן שהרשימה עוד ארוכה אבל ניסיתי לטמצת.

ממש ממש שאלה קשה זה כאילו תשאלי

את מי אני יותר אוהב את אבא או את אמא?...........(חחח......הגזמתי לא?) הנה חלק מהרשימה הארוכה והמייגעת....:) Your Congratulation שיר מדהים שאני לא חושב שכולם מעריכים אותו
... 1974 -
מאוהב בו לאחרונה Not The Doctor
Can't Not One No Avalon A Man Sympathetic Character
זה שהוא לא רשום ראשון לא אומר כלום... Thank U כמובןןןן Dear prudence Your house יש עוד מיליון לא נעים לי לבחור רק חלק כי אז אני אבחר חצי מהשלם

הנה בבקשה זה מתחיל......

שכחתי את I was hoping אנפלאגד וJoining you אנפלאגד וואייייייי ואת THE COUCH
אחד השירים שאני הכי אוהב של אלאניס
You Outta Know כמובן וDEATH OF CINDERELLA וSUPERSTAR WONDERFUL WEIRDO יוווו זה קשה לבחור חלק
...... אבל אפשר לראות שאני יותר ילד של supposed former infatuation junkie

j u n k

New member
תמיד שנכנס מישהו

חדש אני רושמת רשימה מחודשת...אז להיום 1.uninvited 2. you oughtta know, no pressure over cappuccino i was hoping unplugged 3. that i would be good 4. perfecy, mary jane ,sympathetic chracter, ur, can not,
אז מה שזה לא חוקי 5.הגרסה המדהימה שלה ל king of pain 6.,still not the doctor, ironic 7. head over feet, forgiven] 8. polyanna flower, princes familiar 9. joining you 10 . so pure טוף אז הכנסתי קצת יותר מדי שירין אבל אחרי זה אני ירגיש אשמה, גם ככה חסרים פה יותר מדי ברשימה הנוכחית.

dilan angel

New member
טננקססס../images/Emo24.gif

אני שומעת את כל מה שהמלצתם לי עליו ו...פשוט אין לי מילים!!! באמת... מדהההיייםםם! לאט לאט אני אכיר יותר ויותר שירים...את החדש אני אקנה שיהיה לי מאני פשוט גאונה!גאונה! איך לא התעמקתי במוזיקה שלה עד היום?!איך?!

חחח זה לא קצת מוזר להתעורר יום אחד

ולגלות שאתה חולה על אלאניס?
וואי רצינית יש לך מזה טונה להשלים. הייתי פשוט קונה בבת אחת את JLP SFIJ URS SCC והאנפלאגד וFOS וכל דבר אחד שהייתי רואה, לא משנה כמה זה יעלה זה שווה את זה בשביל הרגע 1. joining you 2. ironic (נזכרתי שהוא קיים לפני יומיים ואנ'לא יודעת למה פתאום התחלתי לאהוב אותו מחדש...) 3. your congratulations 4. a man 5. that i would be good 6. i was hoping acoustic 7. sister blister 8. you oughta know 9. symptoms 10. all i really want הגעתי למסקנה (מאוד מחוכם מצידי, אחרי שזה הדבר הראשון שרוב האנשים פה אמרו..) שזה בלתי אפשרי. קודם כל, זה בא בתקופות. משתנה כל יום אפילו. ואפילו זה זה רק הסדר שבו חשבתי עליהם ו.. אנ'לא יועת כמה באמת זה נכון מה שלא ממש משנה, כי את פשוט צריכה לשמוע את כולם. הכל שווה. הכל. שכחתי את יו לרן!!

dilan angel

New member
אמממ לא התעוררתי בוקר אחד והחלטתי

שאני חולה על אלאניס... תמיד הכרתי אותה ואת השירים שלה (את כל הלהיטים), והחלטתי שאני רוצה קצת יותר להעמיק במוזיקה שלה...לנסות שירים אחרים שהם לא להיטים וכנראה שהם גם יותר טובים... אני משלימה פערים
וכן,יש לי עוד הרבה מה להשלים. בכל זאת עזרתם לי

"להשלים פערים"

זה נשמע כאילו את צריכה לשנן חומר לבגרות או משהו. אל תראי בזה למידה הכרחית, זאת אומרת, תקחי את הזמן שלך, תשמעי, תהני, תתעמקי, תתאהבי אבל אל תמהרי להכיר בה כל פרט קטן בין אם זה קשור ביצירות שלה או בביוגריפה שלה. אלאניס לא זזה לשום מקום ( אני אדאג לכך
) ולך יש את כל הזמן שבעולם להנות ממנה. אהבת אומן אינה כרוכה ב"השלמת פערים" ובשינון ביוגרפיות למינהם, אלא, בהכרה ובהבנה שלך בו. ובשביל זה יש לך את כל הזמן שבעולם ובנוסף הנאה, כמובן.

dilan angel

New member
חחח אני יודעת,

התכוונתי שיש לי עוד מה לשמוע ,להבין ולדעת,כי בכל זאת עדיין לא שמעתי הרבה. אני ממש לא ממהרת או מתכוונת "ללמוד ולשנן". וברור שאני רק אהנה ממנה!

אממ... ../images/Emo105.gif

1. Unsexy. 2. So Pure. 3. Ironic. 4. You Oughta Know. 5. All I Really Want. 6. Hand In My Pocket. 7. אף פעם לא הבנתי איך קוראים לשיר הזה, משהו בלי מנגינה, רק שירה, הוא פשוט יפה כ"כ. 8. Right Through You. 9. Head Over Feet. 10. That I Will Be Good. *11. Everything.

למעלה