פיפל רודי יז באק שלום שלום לאחר חופשה ארוכה אני חזרתי
B BraD de15on New member 24/10/05 #2 אה ומישמעוניין באיסי של מייק שינודה מי שמעוניין באי סי של מייק שינודה לפנות אליי בבקשה האי סי שלי הוא 315363871
אה ומישמעוניין באיסי של מייק שינודה מי שמעוניין באי סי של מייק שינודה לפנות אליי בבקשה האי סי שלי הוא 315363871
S SAMAR New member 24/10/05 #4 ../images/Emo187.gif אממממ...ברוך שובך! סלח לי על הסניליות...אך אינני זוכרת אותך
L L P B o Y New member 24/10/05 #5 תעוף מפההההההההההה [זאת בתאל ] רודי ליב מי אלונ או וואט אברררררררררר גווווווווו אוויייייי פרוםםםםםםםםםםםם מייייייייייייי שרה הוא רצה את המסנג'ר שלך חח לא נתתי מה אתה רוצה ממני?
תעוף מפההההההההההה [זאת בתאל ] רודי ליב מי אלונ או וואט אברררררררררר גווווווווו אוויייייי פרוםםםםםםםםםםםם מייייייייייייי שרה הוא רצה את המסנג'ר שלך חח לא נתתי מה אתה רוצה ממני?
B Beautiful Scar New member 24/10/05 #7 להתחיל איתך הוא אמר שאת חמודה הוא קרא לך ה"בלונדינית" כי נכון התמונה שלי במסנג'ר אז גם את שם
A amy lee 4 life New member 24/10/05 #8 וואט אבר... אל תתני לאפחד את המסן או אייסי שלי..נמאס לי כל יומיים יש לי מסר.. "בא לך לדבר?" "בחורה יפה" אההה השתגעתי!!!
וואט אבר... אל תתני לאפחד את המסן או אייסי שלי..נמאס לי כל יומיים יש לי מסר.. "בא לך לדבר?" "בחורה יפה" אההה השתגעתי!!!
B Beautiful Scar New member 26/10/05 #17 חח הם יודעים. הם ראו אותי../images/Emo3.gif הם מכירים אותי. ביי
י יונתן1988 New member 26/10/05 #19 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בוא תספר לי, שאני אדע להיזהר