פיפי

בשר זה רצח

סתם כי שלפת לי פעם הגדרה מילונית של רצח מול הביטוי הזה

לענייננו - זאת לא ההגדרה המילונית, זאת ההגדרה התכלסית. שתן=פסולת. זה מה שזה. ובשבילי זה איכס.
אינטימיות זה כשלא מתביישים להפליץ זה לייד זו ולהשתין (ולא רק) בדלת פתוחה, או כשלא נגעלים להחזיק לה את השיער אם היא חולה ומקיאה, ואוהבים ומחבקים גם בשעות פחות יפות...
את הפסולת הגופנית אני עדיין מעדיפה לא לשפוך זה על זו, אם אפשר...

ולירוק? ממש לירוק? כאילו - טפו עליי?
טוב, האמת שזה כמעט שווה ערך למקלחות "זהב" (איזה יופי של תכשיט) בעיניי.
אבל אם להתקטנן, אז...
א. הרוק לא מוגדר כאן כפסולת. הגדירו פה רק את אופן הפעולה.
ב. מכסה ברוק זה לא יורק. זה בנשיקות, ליקוקים ושאר דברים שהם גרררר...
הוא בהחלט לא יורק עליי. זאת בכלל לא אופציה. זה אפילו לא קו אדום, זה מעבר לזה - זה מעולם אפילו לא עלה לדיון מצד אף-אחד משנינו.
אנשים אשכרה עושים את זה? יורקים על הנשלט/ת שלהם, סתם ככה? WTF? למה? בשביל מה אם לא כדי להקטין אותה?

בכל מקרה, גם אם צריך לירוק לאזור מסויים רק כדי להרטיב אותו - זה ממש לא מתנגש עם "הוצאת רוק בכוח"

(ואני לא רואה שום בעיה עם זה, אם כי באזורים מסויימים זה עלול להיחשב כ"לירוק לבאר שאתה שותה ממנה"
)

A לוןA

New member
נעים מאוד חניתה

אני A לון, מנהל פורום בדסמ.
אנחנו יודעים מה זה בדסמ? או שאת צריכה את הסיור המודרך לחדשים?

בחייאת ראבאק, מאיפה הבאת את המשפט "בשביל מה אם לא כדי להקטין אותה?" ? מהנבחרות של פורום האור והקידמה?
ולמה הוא קורא לך זונה וכלבה אם לא בשביל להקטין אותך?

נשבע לך שאת מצחיקה אותי לפעמים בסלטות האלו שאת עושה...

(בקשר להגדרות מילוניות- יש מקומות שזה מתאים- כמו למשל כשמשתמשים במילה רצח לבעלי חיים- שזה שימוש שגוי במילה ע"מ לעורר פרובוקציה, ויש מקומות שזה לא מתאים- כמו כשמשתמשים בהגדרה מילונית כדי לפסול או לאשש הרגשה/משיכה שלנו כלפי משהו- אז כתוב במילון שזה פסולת. ואם היה כתוב במילון שזה נפלא ונהדר היית מסכימה לגולדן שאוור? טיעון מצחיק)

אבל זה לא רק עניין מילוני.

זה מה שזה. עובדה מדעית. שתן הוא פסולת של הגוף. זה ביולוגי, לא עניין של השקפה.
זה לא כמו שפעילות מסויימת מהנה בעיני אחד ומשפילה בעיני אחר. זה אובייקטיבי.
אפשר להיגעל מזה, מה שקורה לרובנו, ואפשר לא - מה שקורה לחלקנו.
האם ההגדרה הייתה משנה לי? דווקא בהחלט ייתכן. הרי אין לי בעיה שימרחו עליי קצפת או שוקולד, אבל לא אתן שימרחו עליי את תכולת שקית הזבל הביתית, לא?
ואולי זה לא היה משנה. אחרי הכל, יש כאלה שנגעלות מזרע, למרות שהוא משהו חיובי שמתקשר גם להישרדות וגם לתשוקה ומיניות. כך או כך - שתן הוא פסולת, ואני אומרת - לא תודה.

לגבי הסלטות - יש לי תשובה בשבילך.
עם כל הכבוד לנשות האור והקידמה (ואין כבוד) - זכור לי מנהל פורום בדס"מ מסויים שכתב ממש כאן שהוא לא מתחבר למקומות האלה של להקטין ולבטל, להיפך. יתרה מזאת - הוא כתב שכמו שנשלטת לא רוצה שיבטלו אותה - שולט פוחד לבטל.
הוא ציין שזה לא בא מהמקומות האלה של להקטין. זה היה כשדיברנו פעם על עונשים.
אז גם אתה כנראה עושה סלטות כאלה ואחרות
להביא לינקים או שאתה מודה?
במילים אחרות - כולנו מלהטטים והולכים על הגבול הדק הזה שבין כאב טוב ורע, "השפלה" טובה ורעה, וכן הלאה. פשוט - אצל כל אחד הגבול עובר במקום אחר.
לא סתם אנחנו חוזרים ואומרים שבדס"מ זה שוק גדול, שכל אחד יכול לבחור לו מה מכל השוק הזה מתאים לו ומה לא. אין קשר לסלטות.
אז אם מישהו נהנה ממקלחות זהב (זהירות בדרכים?) - ויש SSC - שייהנה, זכותו.
עבורי, ובעיניי - לירוק על מישהי (שלא כדי להרטיב), להשתין עליה, לקרוא לה מסריחה (מוקדש לאייבורי
) - זה משפיל, מקטין ומבזה - ואפילו לא מתקרב ל"השפלה" טובה.
חוץ מזה שזה (החלק של השתן) פשוט באמת מגעיל אותי נטו.

חשוב לי להדגיש:

התשובות שלי לא נועדו לשכנע אחרים שאני צודקת ואין על זה עוררין, רק להסביר את התחושות שלי בעניין.
נימפית שאלה למה זה קו אדום בשבילי - אז עניתי.
אייבורי שאל מה ההבדל - אז עניתי גם לזה.
&nbsp
ואלון ואני סתם חפרנים בלתי נלאים

A לוןA

New member
חס וכרפס

שום סלטות- אני יציב בהחלט.
אני לחלוטין עומד מאחורי מה שכתבתי אז, ועומד מאחוריהם גם עכשיו. (באמת כתבתי ככה? סחטיין עלי...)

אני פשוט אומר, שמי שנמצא בבדסמ (ועדיף בכלל, אבל בואי נתחיל מעצמנו) לא יכול להגיד משפט כמו
"אנשים אשכרה עושים את זה? XXX על הנשלט/ת שלהם, סתם ככה? WTF? למה? בשביל מה אם לא כדי להקטין אותה?"
(החלף XXX ב-יורקים/משפילים/משתינים/קושרים/"מקללים"/מצליפים/מלקקים כפות רגליים/גומרים וכו')

מי שכותב משפט כזה, רצוי לו שיגש להודעות הנבחרות ויקרא את הודעת הברוכים הבאים של דאןקפ- כי הוא לא מבין מה זה בדסמ.

אוקיי, את התיקון הזה אני מקבלת :)

ברור שהכוונה היא רק לתחושות שלי.
אני לא יודעת מה זה בדסמ (טוב, כן יודעת
אבל לצורך הדיון) - יודעת מה עושה לי טוב ומה ממש עושה לי רע אפילו לדמיין...
אבל צ'מע, איך אני תמיד מספרת? יש לי חברה שחושבת שדוגי זה משפיל רק כי האשה על ארבע

ורגע אחד - קושרים ומצליפים זה כדי להקטין?לא לדעתי.
בכל אופן, התכוונתי להקטין במובן של לבזות ולבטל - אותו קטע שגם אתה לא ממש מתחבר אליו

והאמת היא שהקטע של היריקות באמת חדש לי... למה?
והפעם אני שואלת לא ממקום של WTF, אלא ממקום פרקטי - באיזו סיטואציה בדיוק זה יכול להתרחש? איזו מטרה זה משרת? כלומר, קשירה מגבילה תנועה ומגדילה את השליטה של השולט, הצלפה מעניקה כוח ושליטה לשולט ובעוצמות שונות מסבה כאב. איפה ומתי נכנסת היריקה?
בכל אופן, לא מתחברת. בשבילי זה בתחום ה"מבזה", לא הכייפי.

וכן - אשכרה כתבת ככה. אני מאוד מתחברת. וגם אני יציבה לחלוטין ולא מסלטטת, בדיוק באותה מידה :)

Whip

New member
מאד אינטימי

ומאד נותן לנשלטת תחושה של "תראה כמה אני מוכנה להתמסר ולהעז"
אבל אותי אישית זה לא מגרה מינית
וזה בקשר למקלחות הזהב (אחלה קידום מכירות, השם הזה. השם יותר מעניין מהמוצר
)
בקשר לדברים כבדים יותר, בעעע לגמרי

אנה מיי

New member
פעם קראנו המלצה לא לראות סרט בשם

two girls, one cup
אם לא ראית, אל תראה....
אם ראית, תנחומי....
חחחחחח

Whip

New member
"שתי בחורות, כוס אחד"? זה פריק שואו, חייב לראות את זה

אנה מיי

New member
זה סרט SKAT. אני ממליצה לא לראות. אנחנו החלטנו שאנחנו חכמים

וראינו למרות ההמלצה ובגללה, מזה הצטערנו. שנולדנו בערך....

Whip

New member
ראיתי בעבר

כמה דקות מסרטים מהסוג הזה. בעצם אולי דקה-שתיים וסגרתי בגועל. הספיק לי לכל החיים

ברמת הרעיון הכללי

פיפי לא מדליק אותי ואני לא מפנטזת על שום דבר שקשור אליו.
ברמת הספציפי- זה תלוי אדם וסיטואציה. כבר קרה לי שנדלקתי מכך שהוא הושיב אותי אל הברכיים לידו בזמן שהשתין וביקש ממני להסתכל. בטוחה שהייתי מתחרמנת קשות אם היה משתין עליי- בגלל שזה היה הוא.
וקרה שהשתנתי על מישהו שמבחינתו זה היה השיא והסיום המושלם לסשן שליטה בו. לראות את הפנים שלו מתחתיי באותם רגעים היה אחד הדברים הכי מדליקים אי פעם!

שתן

כל מה שבין שולט לנשלטת מקובל ולגיטימי ללא חוקים או גבולות כמובן שתמיד יש מילת בטחון לנשלטת

NSW2

New member
משחקי שירותים

שישארו בשירותים.
לא מתחבר אצלי לשום דבר מיני בכלל.

למעלה