חניתה דרלינג
New member
בשר זה רצח
סתם כי שלפת לי פעם הגדרה מילונית של רצח מול הביטוי הזה
לענייננו - זאת לא ההגדרה המילונית, זאת ההגדרה התכלסית. שתן=פסולת. זה מה שזה. ובשבילי זה איכס.
אינטימיות זה כשלא מתביישים להפליץ זה לייד זו ולהשתין (ולא רק) בדלת פתוחה, או כשלא נגעלים להחזיק לה את השיער אם היא חולה ומקיאה, ואוהבים ומחבקים גם בשעות פחות יפות...
את הפסולת הגופנית אני עדיין מעדיפה לא לשפוך זה על זו, אם אפשר...
ולירוק? ממש לירוק? כאילו - טפו עליי?
טוב, האמת שזה כמעט שווה ערך למקלחות "זהב" (איזה יופי של תכשיט) בעיניי.
אבל אם להתקטנן, אז...
א. הרוק לא מוגדר כאן כפסולת. הגדירו פה רק את אופן הפעולה.
ב. מכסה ברוק זה לא יורק. זה בנשיקות, ליקוקים ושאר דברים שהם גרררר...
הוא בהחלט לא יורק עליי. זאת בכלל לא אופציה. זה אפילו לא קו אדום, זה מעבר לזה - זה מעולם אפילו לא עלה לדיון מצד אף-אחד משנינו.
אנשים אשכרה עושים את זה? יורקים על הנשלט/ת שלהם, סתם ככה? WTF? למה? בשביל מה אם לא כדי להקטין אותה?
בכל מקרה, גם אם צריך לירוק לאזור מסויים רק כדי להרטיב אותו - זה ממש לא מתנגש עם "הוצאת רוק בכוח"
(ואני לא רואה שום בעיה עם זה, אם כי באזורים מסויימים זה עלול להיחשב כ"לירוק לבאר שאתה שותה ממנה"
)
סתם כי שלפת לי פעם הגדרה מילונית של רצח מול הביטוי הזה
לענייננו - זאת לא ההגדרה המילונית, זאת ההגדרה התכלסית. שתן=פסולת. זה מה שזה. ובשבילי זה איכס.
אינטימיות זה כשלא מתביישים להפליץ זה לייד זו ולהשתין (ולא רק) בדלת פתוחה, או כשלא נגעלים להחזיק לה את השיער אם היא חולה ומקיאה, ואוהבים ומחבקים גם בשעות פחות יפות...
את הפסולת הגופנית אני עדיין מעדיפה לא לשפוך זה על זו, אם אפשר...
ולירוק? ממש לירוק? כאילו - טפו עליי?
טוב, האמת שזה כמעט שווה ערך למקלחות "זהב" (איזה יופי של תכשיט) בעיניי.
אבל אם להתקטנן, אז...
א. הרוק לא מוגדר כאן כפסולת. הגדירו פה רק את אופן הפעולה.
ב. מכסה ברוק זה לא יורק. זה בנשיקות, ליקוקים ושאר דברים שהם גרררר...
הוא בהחלט לא יורק עליי. זאת בכלל לא אופציה. זה אפילו לא קו אדום, זה מעבר לזה - זה מעולם אפילו לא עלה לדיון מצד אף-אחד משנינו.
אנשים אשכרה עושים את זה? יורקים על הנשלט/ת שלהם, סתם ככה? WTF? למה? בשביל מה אם לא כדי להקטין אותה?
בכל מקרה, גם אם צריך לירוק לאזור מסויים רק כדי להרטיב אותו - זה ממש לא מתנגש עם "הוצאת רוק בכוח"
(ואני לא רואה שום בעיה עם זה, אם כי באזורים מסויימים זה עלול להיחשב כ"לירוק לבאר שאתה שותה ממנה"