פיפי וחום? שאלה מוזרה

אפרתש

New member
פיפי וחום? שאלה מוזרה

שאלה קצת מוזרה - בתי, שנתיים ושליש, גמולה כבר איזה שלושה חודשים. לפחות חודש שאין שום בריחות ושום דבר. שלשום היא פיתחה חום גבוה, שנמשך כ30 שעות, וירד לבד. פרט לחום - שום סימפטום. עליזה וטובת לבב. הסימפטום היחיד - ברח לה פיפי. רציני, שלולית על הרצפה. פעמיים תוך כדי משחק, פעם אחת בשנת הצהריים. יש קשר? מכירים התופעה? היא לא מתלוננת על כאבים, לפני אחרי או תוך כדי, ככה שאני חושבת (מקווה) שאין כאן דלקת בדרכי השתן. וגם כמה פעמים כן הלכה לשירותים (לשמחתי היא שותה הרבה), ככה שזה לא שהיא "איבדה את זה".

zimes

New member
כשיש לי חום

אני מרגישה כאבים בשרירי הסוגרים, והם גם תפקדו פחות טוב (כשהיה חום לעומת כשאני הייתי בריאה) בתקופה שאחרי הלידה.

אמא1

New member
הי אפרתש

האם החזרתם לה את הטיטול בזמן שהיתה חולה? יכול להיות שפשוט התבלבלה? ציינת שברח לה פיפי בזמן משחק ותוך כדי שינה - שני מצבים שבהם השליטה פוחתת: לפעמים הריכוז במשחק משיח את הדעת ו"דוחים" את הפיפי עד שהוא בורח. ובזמן שינה זה ברור (וקורה לעיתים גם לבוגרים יותר בלי שום קשר לשום בעיה כלשהי - סתם שינה מאד עמוקה וחלומות על "כאילו שירותים"). יכול להיות שפשוט התפקשש לה. 3 פעמים זו לא סיבה לדאגה. כל טוב, אירית

לגבי דלקת בדרכי השתן

שימי לב שכשיש דלקת בדרכי השתן העליונות (!!!) לא שורף כשעושים פיפי. פשוט כואבת הבטן ויש חום גבוה שלא יורד. מניסיון גם קשה לאבחן את זה, כי את לא בטוחה שבאמת כואבת הבטן או שזה סתם כי היא חולה ומצוברחת. בכל מקרה כדאי לשים לב לזה. אם0 היא עליזה ושמחה והחום ירד נראה לי שזה שום דבר. יכול להיות שמתפספס לפעמים, בטח כשחולים.

דסי אשר

New member
ולא לשכוח, משום החום היא שתתה

הרבה, כהוראותיכם הנכונות. אז בתור ילדה שגמולה רק חודש, אין טבעי מכך- שיההיו פיספוסים, אם יש כמויות כל כך גדולות של שתן. דסי

למעלה