פיפטי או אובי???????

k k1

New member
פיפטי או אובי???????

את מי אתם מעדיפים- 50 סנט או אובי טרייס? אני אישית לא שמעתי את האלבום של אובי ושל פיפטי כן אז אני לא יכולה להגיד אבל בינתיים ממה שכן שמעתי אני די לא סובלת את אובי...

50 סנט

דרך אגב מחר אין שביתה

Dark SpaWn

New member
אמממ...

ממש עכשיו קשה לבחור מצד אחד פיפטי כבר הוכיח את עצמו ופרסם את עצמו טוב טוב אבל מצד שני אובי עוד לא עשה מספיק דברים בשביל ממש לבסס את עצמו כאמן הוא עוד לא התחיל שום ביפים ולעומתו פיפטי כבר התחיל גם אם ג'א וגם אם ג'יי זי וכנראה אם עוד אנשים שעוד לא שמעתי עליהם... אבל אובי רק ירד ביחד אם דר. דרה על ג'א רול בשיר בודי גארד לפיפטי יש מוזיקה טובה יותר אבל אובי טרייק כותב הרבה יותר טוב ממנו איך אפשר להשוות שורה של פיפטי כמו:"איי האלאר אט האר הו טיל אי גוט דא ביץ' קונפיוזד" או בתירגום: "צעקתי לה זונה עד שהכלבה היתבלבלה" (מהשיר פי איי אם פי) לשורות גדולות וטובות של אובי כמו: "Word to mother, they god damn Opera and beans Got ya Opera and jeans Seems to me a little lean cuisine Wouldn't hurt much, hot don't touch" או בהסבר:"מילה לאמא שלך (כלומר תקשיבי טוב) האופרה ושעועית האלו גרמו לך לפתוח מכנסיים (שעועית היא מאכל משמין וגם ישיבה כל היום מול הטלוויזיה כלומר אופרה ווינפרי גורמים למכנסיים שלך להיקרע) נראה לי שקצת מאכלים דלים (נו הבנתם מה זה אומר) לא יפריעו הרבה (תעשי דיאטה !), חם אי אפשר לגעת ! (כשה הוא אומר חם הוא מדבר על עצמו וכשה הוא אומר אי אפשר לגעת זה חלק מציטוט מהשיר המפורסם ביותר של אם סי האמר "קאנט טאץ דיס" כלומר אי אפשר לגעת בזה... כלומר בו)" בכל מקרה פיפטי אפילו שהוא לא עבד הרבה כבר יש לו קבוצה שכוללת שלוש או ארבע אנשים פלוס אחד בכלא שאמור לצאת בשנה הקרובה והספיק לעבוד אם סנופ דוגי דוג ובאסטר ריימס ואובי עוד לא הספיק לעשות שום דבר מרשים במיוחד אבל הוא גם עבד הרבה פחות ביחד אם שיידי וכל השאר אני בינתיים לא בוחר מועדפים אלה רק אומר תחכו עד שלאובי היה מספיק זמן להרשים אותנו ליפני שאתם מחליטים מי טוב יותר

my josh

New member
אובי טרייס..!..!..!

אני לא אוהבת את הליריקס של 50 הכול אותו חרא.. אני לא אוהבת .. השירים שלו קליטים והביטים יפים והכול אבל הליריקס... לא אהבתי ואובי כזה חמודדדד אני יותר אוהבת אותו..

NiNa WiLLiAmS

New member
חחחח...

50 כמובן...לא שיש לי בעיה עם אובי (הוא גאון!) אבל ל-50 יש את הפימפ סטייל...ואני אישית מאוד אוהבת את הביטים ואת הפריסטייל שהוא נותן...! הוא ממש גבר... אבל מה להגיד...זאת היתה שאלה קשה... זה כמו לשאול...דרה או סנופ? זאת באמת שאלה שלא הייתי מצליחה לענות עליה...

eMiFrEaK

New member
שאלה קלה :)

בלי שום ספק אובי!!!!!!! פיפטי מצועצע.... הכל אצלו פוזות.. ואפילו עוד לפני שהוא התפרסם אמינם לקח אותו רק בגלל שהוא התערב שהוא יצליח להפוך סתם מישהו מהרחוב בלי שום כישרון מוזיקלי למגהסטאר, והוא עשה את זה כמו גדול! אובי אמן מיוחד, יש לו ליריקסים מעולים ורואים שהוא עובד הרבה עם אמינם אך יש לו את היחודיות שלו, הבעיה היא שלמרות שהוא ישב בכלא, הרבה לא יודעים את זה, אין לו יותר דברים שבהם הוא יכול להראות לעולם כמה הוא גנגסטה... ואני חושבת שיש לזה הרבה בכך שהוא לא מצליח כמו פיפטי.. אבל תנו לו כבוד, זמנו יגיע, אני בטוחה! ואל תנסו

k k1

New member
לא נראה לי שאמ חושב

שלפיפטי אין כישרון וכמו שאמרתי לא שמעתי את האלבום המלא של אובי אז אני לא יכולה להשוות בינתיים אבל הסינגלים של אובי היו לדעתי גרועים ויש יותר מדי קווי דימיון ביניהם:מופקים ע"י אמינם ודרה,סינגל ראשון קליל כזה,סינגל שני דואט עם נייט דוג-חח אני לא אומרת שהוא מנסה להיות פיפטי פשוט שמתי לב לזה...

למעלה