פיפוללללללללללל יש איזה אתר עם השירים של הדיסק שאפשר להוריד משם????? הקאזה עושה חרם :\
M moranos New member 12/10/04 #1 פיפוללללללללללל יש איזה אתר עם השירים של הדיסק שאפשר להוריד משם????? הקאזה עושה חרם :\
E EleVaTioN New member 12/10/04 #2 אין כזה../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif חחחחחחחחח לא באופון חוקי בכל מקרה
M moranos New member 12/10/04 #4 אני בת :\ אבל אין אתר שאפשר להוריד בו ת'שירים?.. לא יורד ליייייי או שתהיו נחמדים ותשלחו לי באיסי? חחחחחחחחחח
אני בת :\ אבל אין אתר שאפשר להוריד בו ת'שירים?.. לא יורד ליייייי או שתהיו נחמדים ותשלחו לי באיסי? חחחחחחחחחח
O original jess New member 12/10/04 #5 בתנאי שאת גם קונה את המקורי... אני עכשיו סיימתי להוריג את על הדיסק אבל אני גם קונה את הדיסק (כשיחליטו להביא אותו לטאוור רקורגס בב"ש), אז אם את גם קונב תדיסק אני אשלח לך, רק תביאי לי את המס'...
בתנאי שאת גם קונה את המקורי... אני עכשיו סיימתי להוריג את על הדיסק אבל אני גם קונה את הדיסק (כשיחליטו להביא אותו לטאוור רקורגס בב"ש), אז אם את גם קונב תדיסק אני אשלח לך, רק תביאי לי את המס'...
M moranos New member 20/10/04 #6 ))))))) אני קוננננננה ת'דיסקקקקקקק חחחחחחחחחחחחחחחחחח 162885292 תודההההההההההה