פיפולים!

DaRkNeSs V

New member
פיפולים!

אממ סתם רציתי לכתוב ש.. משעמם לי!הצילו! ושקיבלתי *תופים תופים* 100 בגאוגרפיה יאההההההההההההההההה חח שנים שלא עברתי את ה-60,הכל תודות לפתקים שלי! אממ ומרצניקים למיניהם: גם השנה מארגנים הסעה לעצרת? אממ כי מלא אנשים שאלו אותי(אותי?למה אותי?) אממ וסתם רציתי לקבל תשובה בלאט... אממ לכל מי שאמר שהעשור ב14.11-זה ממש לא נכון... דניאל מופיע בתאריך הזה בחיפה ואביב לא יופיע בלעדיו חוץ מזה-לא כל מה שנטלי אומרת זה נכון ואם היא בקשרים טובים עם אביב אני ימנית גאה

yellow cheese

New member
פשששש כבוד ../images/Emo9.gif ../images/Emo34.gif

גאה בך על המאייה אחות
כן ירבו
אמן.. עצרת...המממ אני גם אהיה השנה, אנחנו נוסעים עם הנוער העובד.. מהבוקר נהיה ביום עיון ואח"כ בערב ניסע לעצרת.. אם מישהו מעוניין- אני אהיה בפלא´..

DaRkNeSs V

New member
אישה!

חח כן ירבו באמת היו לי היום פאקינג 2 מבחנים כוס עמק! אממ את באה עם הנועל? בלאט אצלנו היו הסעות לפני הרבה שנים אבל הפסיקו אז או שאני אגרר באוטובוסים עם הפיפולים שלי או אכריח מישהו להסיע אותי! אממ תני פלא´ ואני אהיה מעוניינת:)

yellow cheese

New member
אני אתן לך במסרים ../images/Emo9.gif יו נואו..

מסוכן לפרסם ובלה בלה בלה
חחח אוהבת אותך ילדה!
וכן..אנחנו נוסעים כל הבוגרת..

וורד,כנסי../images/Emo36.gif

משהו שלא קשור למה ששאלת.... את בנוער מרצ ברחובות??? כי אני עוד מעט הולכת להצטרף לשם.. סתם רציתי לדעת... טל--שריטה חיובית
אני שמאלנית מפוכחת
בראשית ברא האדם את האלוים אהבה זה משחק שרק צריך לאהוב אחרי כל חיוך שלך יש בכי,תודי...

VengaGirl

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

ואם את צריכה הסעה אז מארגנים אחת חינם מנס ציונה.. אם מישו רוצה פרטים על זה אני אברר..אבל בטוח שיש מפה הסעה חינם.

למעלה