you!!!
ש שירנציקן New member 14/9/03 #8 אמממ.. אני לא יודעת.... אוףףףףף....... אני רוצה... ולא רוצה... בא לי ולא בא לי..... חיחיחי... שירוש אם את הולכת תגידי לי... ואני אבוא איתך..
אמממ.. אני לא יודעת.... אוףףףףף....... אני רוצה... ולא רוצה... בא לי ולא בא לי..... חיחיחי... שירוש אם את הולכת תגידי לי... ואני אבוא איתך..
ש שימשון הגיבורה New member 15/9/03 #12 נראה לי אני יבוא../images/Emo176.gif כי החרא ירא הזה אוףףףף טוב את כבר יודעת! אז בכל מקרה מי שיהיה ביום חמישי בת"א שיגיד נעשה מפגשנון! ושירנוש יאללה בואי מהצפון הרחוק לבקר אותי! )))
נראה לי אני יבוא../images/Emo176.gif כי החרא ירא הזה אוףףףף טוב את כבר יודעת! אז בכל מקרה מי שיהיה ביום חמישי בת"א שיגיד נעשה מפגשנון! ושירנוש יאללה בואי מהצפון הרחוק לבקר אותי! )))
S shalehet New member 16/9/03 #22 אני הולכת לשילה.... ולפני כן אני אהיה באיריס ועופר פורטוגלי... (עבודה...) אז נסתפק בהופעה אחת ביום חמישי טל
אני הולכת לשילה.... ולפני כן אני אהיה באיריס ועופר פורטוגלי... (עבודה...) אז נסתפק בהופעה אחת ביום חמישי טל
S super joby New member 17/9/03 #27 ../images/Emo4.gif כנראה אני אגיע קצת מאוחר ואני לא רוצה לפספס את ג'נגו...