פיענוח

tolola1

New member
ומה קורה למי שמגיע.....

מאיגוד המפרסמים!!?? לא מוצא עבודה??
מתשובתך (שני משפטים לפני הסוף)) עולה, שרק מי שלמד אצל תרצה, מצליח או לחילופין יתקבל בעתיד למשרד פרסום. ועל זה אני מוחה!! אני סטודנטית באיגוד (אומנם עדיין לא השתלבתי במשרד פרסום), אך כולנו לומדים את אותו הדבר, נכון, במקומות אחרים אולי שמים דגש חד יותר על מקצוע ספציפי, אך בסופו של דבר כולנו יוצאים עם אותה תעודה (???) אגב: מה תפקידך בכוח??
" i pushe the buttens that made you do the dance "

tolola1

New member
אני משתמשת בסימני שאלה????......

טוב, זה כנראה להמחיש לך כמה זה לא נכון??? ואם כל הכבוד.... "ויש כבוד", אני מקבלת את התנצלותך, למרות שמשרדי הפרסום לאוו דווקא משתמשים באנשי קופי מתרצה (אבל אולי גם אני לא יודעת). צ'טערת...

ג ו ד ו

New member
פיענוח

שלום לבאי הפורום. הרבה פעמים אני נתקלת במושגים בעולם הפרסום שקצת מתבלבלים לי . אודה אם תוכלו לעזור לי ולהפדיל ולתת מעט מידע עליהם. פלנר תקציבאי קופי סופרוויזר וארט בתודה

אולי הגיע הזמן שנעשה מילון מונחים?

ישנה בפורום אפשרות להעלות מילון מונחים. עד היום מטעמי זמן ועצלנות לא התעסקתי עם זה, אבל אני רואה שיש ביקוש אז אולי נרים את זה יחד? למה הכוונה: אני מציע שכל אחד שבא לו, יכין הגדרות ל-2-3 מונחים מעולם הפרסום והשיווק. ככה העבודה תתחלק על כמה אנשים ויהיה לנו פרוייקט שהוא פרי שיתוף פעולה וירטואלי. מה אתם אומרים, יש קופצים? כדי שלא יהיו כפילויות בהגדרות, מי שמעוניין שישרשר להודעה הזו אילו הגדרות הוא מכין.

ג ו ד ו

New member
תודה

שמחתי לשמוע שיש פרויקט חדש. אודה אם תוכלו לפרסם איפה ניתן יהיה לצפות בזה כי אני ממש מרגישה בתוך מבוך... (--: לילה טוב

karmi2

New member
"בריף"

שם תוכלי למצוא טור מיוחד שנקרא "מושגי יסוד" , הנכתב ע"י מיקי דרור , שמתעסק במושגי היום יום מעולם הפירסום. צירפתי לך דוגמא מהכתבה האחרונה ועוד יהיו המשך ...... אם יבוא לך תציצי. הנאה ומידע מובטחים.
יום טוב,
כרמית.

karmi2

New member
אופסי......

סליחחחחחה. שתי פדיחות בבת אחת. א. רק אחרי שכתבתי את התגובה שמתי לב כי כבר נתנו לך גישה לקישור. ב. אפילו לא קישרתי נכון . זה מה שקורה כשמחליטים לראות סרט ואז לחזור אל המחשב ולהגיב. לא שמים לב ואז קופצים כמו חמור בראש. (וכבר ידוע מי קופץ בראש). sorry , בעיית התפתחות קלה. לא נורא, העיקר הכוונה. לא ?! בקיצור , תודה "מאו מאו". לפחות שנינו על אותו גל.

למעלה