פיענוח הכתב

nagami1989

New member
פיענוח הכתב

שלום אשמח לקבל פיענוח לכתב שי...שמתי לב שאתם לא עונים לחלק....

nagami1989

New member
חח תודה

תודה על העזרה הנה אני מוסיפהאת הקובץ בכל זאתת

shamon51

New member
רשמים ראשונים

הי איה יכולת שכלית גבוהה, אינטואיציה חזקה, יכולת יצירתית חזקה, אוהבת לפתור בעיות. ראית הדברים מלמעלה ולא אוהבת להיכנס לפרטים (שונאת טופסולוגיה) רצה מהר למטרה ללא שימת לב לפרטים, לעיתים מאבדת את המרץ תוך כדי ולא משלימה מטלות. מתלבשת פשוט, לא תמיד שמה לב למרה ולסדר. יודעת להיות עם עצמה לבד, לקרוא הרבה, לשחק באינטרנט לא אוהבת מסיבות רעשניות ומעדיפה לא להיות במרכז. מצב רוח משתנה בתדירות גבוהה (לא משמעותי בהתחשב בגיל) שמעון

nagami1989

New member
תודהה

זה מדויק אני די בת מזל שור טיפוסית אני בנאדם חברתי אבל אני אל אוהבת ארעוים גדולים אני מעדיפה להישאר בבית

samwised

New member
הי איה

מתוך הכתב משתקפת אינטליגנציה גבוהה ביותר ותחכום רב. מצד שני אפשר לראות גם פזיזות רבה שמובילה לעשות דברים בחופזה לפני שניצלת את יכולת החשיבה הגבוהה שלך כדי לתכנן אותם, כך שהם יוצאים פחות טוב מכפי שכישורייך הגבוהים מאפשרים. שאלתי היא האם עלתה פעם האפשרות לבדוק אם יש לך הפרעת קשב וריכוז? האם את מרגישה שבלימודים את מגיעה להישגים יותר נמוכים מכפי יכולתך ונוטה לחלום ולהתנתק בזמן השיעורים? דפנה

nagami1989

New member
קורה הרבה

אממ הז די נכון ואני חושבת על אבחון ביום ההורים האחרון הועלה הנושא אני כרגע בכיתה י'א שזוהי כיתה קריטטית והכי קשה בכל שנות התיכון ואני מרגישה שאני לא מנצלת את הפוטנציאל שלי אני מאבדת את הריכוז באמצע השיעור ומתחילה לעופף.....וזה קורה כל יום אני מודעת ליכולות שלי אני פשוט לא מנצלת אותם נאי אל יודעת למה כי אפילו שאני מסנה נורא קשה לי...

samwised

New member
נראה לי שכדאי

שתעשי באמת בדיקת קשב. לכי לנוירולוג בקופת חולים ובקשי הפניה לבדיקת TOVA, שזו בדיקה ממוחשבת של קשב, שברוב המקרים עולה על בעיה כזו. כדאי לך גם להכנס לפורום של הפרעות קשב במבוגרים בתפוז, ותראי אם מה שמדברים עליו שם מתאים לך, וכמובן שאת יכולה להתיעץ שם על עצמך וללמוד על הטיפולים האפשריים. לא היית צריכה להיות עכשיו בבית הספר? בשביל להגיע ללימודי רפואה את באמת צריכה להשקיע המון כבר עכשיו, וזה מאוד קשה. בהצלחה, דפנה

nagami1989

New member
תודה בכל זאת

תודה אניא בדוק את זה ונכון לימודי רפואה זה השקעה אבל יש לי שעות מאוחרות שנאי מתחילה בהן אפילו 12 אבל אני חזורת הביתה ב-5.....זאת ההקרבה..:)

למעלה