פיסת היסטוריה....

9ball master

New member
פיסת היסטוריה....

למי שמחפש לקנות שולחן ביליארד לבית ורוצה משהו קצת יחודי אז אני מציע לכם לבדוק את השולחן הזה אשר לפי הערכות יוצר בשנת 1878..... כבר לא עושים שולחנות כאלה יותר.... שימו לב להשקעה בעיצוב והכל עבודת יד.... אמנות לשמה

Anin17

New member
שים לב להערכות מחיר

עד 200,000 דולר השולחן הזה מדהים!!!

Slick Pulla

New member
באמת נדיר

ולא אתפלא אם זה היה שייך לארמון הבריטי מתי שהוא, כי הסגנון מאוד מתאים לשם.

9ball master

New member
השולחן הוא חלק מאוסף ענק של....

פריטי אספנות בבעלות זוג אספנים אמריקאי, האוסף הוא לא רק של פריטים שקשורים לביליארד אלא יש כל מיני דברים, למשל יש אוסף ענק של תערים (סקיני גילוח). באוסף ישנם המון פרטים שקשורים לביליארד החל משולחנות ועד מסמכים מקוריים של רישום פטנטים שקשורים לשולחנות, כדורים, רהיטים ועוד... חברת Brunswick היא חברה אמריקאית לייצור ציוד ביליארד ולמעשה, עד כמה שידוע לי היא הוותיקה בעולם!! השולחן הזה הוא חלק מסדרת שולחנות אשר יוצרו בסוף המאה ה 19 וניתנו כפרסים לשחקנים אשר ניצחו את התחרויות שהיו בחסות החברה.

Slick Pulla

New member
../images/Emo45.gif

על הפרטים הקטנים... ואני עדייך בדעה שהשולחן הזה מתאים לארמון הבריטי. לפחות בתקופת המאה ה-19.

9ball master

New member
חופשי מתאים.....

אם יצא למישהו איי פעם להיות באירלנד, אז יש עיירה קטנה מימי הביניים שנקראת קילקני (שם גם מייצרים את הבירה בעלת אותו השם), בעיירה יש טירה ענקית ומרהיבה (טירת קילקני) ויש שם חדר סנוקר מדההההההההההההים עם שולחן 12 פיט... wow.... המנייאקים לא נתנו לי לשחק.....

למעלה