פיספסתי השבוע!! לא ראיתי את הגמר הראשון של סוף הדרך, הזדגזגתי בסיני... מה קרה שם בקצרה? מי נשאר?
Z ZoRmiM New member 4/8/05 #1 פיספסתי השבוע!! לא ראיתי את הגמר הראשון של סוף הדרך, הזדגזגתי בסיני... מה קרה שם בקצרה? מי נשאר?
ע עץ תבואה סוכך New member 4/8/05 #4 סלנג חדש? לא יודע מה איתך אבל אני והרבה שאני מכיר אומרים את זה הרבה זמן...
E EveryBodyLovesToMeR New member 4/8/05 #3 נצל"ש - the X factor ?? מה עם העונה השנייה ? אני זוכר שבגמר של העונה הראשונה אמרו שהמיונים יתחילו,מה נסגר?
נצל"ש - the X factor ?? מה עם העונה השנייה ? אני זוכר שבגמר של העונה הראשונה אמרו שהמיונים יתחילו,מה נסגר?
S Sole Survivor New member 7/8/05 #6 מקווה שנהנת בסיני זה בטח היה עדיף מלראות סוף הדרך...כך שלא הפסדת הרבה אז מה שהיה עובד וג'ניה הגיעו ראשונים זוג הבנים זוג הבנות ואלה שעפו הם לימור ואריאל בעיקר בגלל משימת ראש בראש שהיתה בברכה בעומק של יותר מ2 מטר שהיו צריכים להבריג טבעת על מוט
מקווה שנהנת בסיני זה בטח היה עדיף מלראות סוף הדרך...כך שלא הפסדת הרבה אז מה שהיה עובד וג'ניה הגיעו ראשונים זוג הבנים זוג הבנות ואלה שעפו הם לימור ואריאל בעיקר בגלל משימת ראש בראש שהיתה בברכה בעומק של יותר מ2 מטר שהיו צריכים להבריג טבעת על מוט
Z ZoRmiM New member 8/8/05 #7 תודה, נהנתי מאוד גם לא הייתי מפספס אם הייתי בסיני בפרק שהיה היום... פרק בלי מודחים, המצאה חדשה