פיספסתי את הפרק היום...

סיביון

New member
פיספסתי את הפרק היום...

מישהו מוכן לעדכן מה היה?

Indiman1

New member
אז ככה..

העו"דינים ייעצו לכל החבורה להגיע לפשרה בנוגע לשליטה על החברה, כי אחרת כל הריבים האלו יגרמו לפשיטת רגל. מיד אח"כ הם ברחו לבראנץ'
.. בשביל זה משלמים להם הרבה ?? גם אני יכלתי להגיד מה שהם אמרו.. סטפני החליטה להשאיר את רידג' ואריק בחברה, כשהיאר מביאה להם משרד מוזנח בתחתית החברה (נראה לי זה איפה שתורן היה פעם...). ברוק כמובן לא באה בחשבון.. היא (ברוק) מצידה הלכה להזהיר את דנטה שיפסיק להיות עם בריג'ט ולכרכר סביבה כמו איזה
. סטפני וטילור דסקסו על עניין הפשרה וסטפני היתה מאוכזבת שהקרן הזו שלה לא שווה הרבה וטילור יעצה לה להרגיע את הרוחות ולהסכים לשתף פעולה עם רידג' ואריק שאחרי הכל להם באמת יש את הלהט לחברה ובלה בלה.. בריג'ט הסכימה לחזור לניק (!!) ובמהלך עוד בדיקת אולטרסאונד הרופאה מודיעה להם שיש בעיה עם הילד (כמה צפוי... כאילו, תינוק באופרת סבון, יש לו תמיד 50% סיכוי להיות בסכנה לפני שהוא נולד..
)

S c a r l e t t

New member
אתמול והיום../images/Emo104.gif

דבר ראשון אני חייבת לציין שרידג' הוא פשוט זבל של בן אדם, היחס שלו לתורן פשוט משפיל וגועלי. תורן כמחווה לרצון טוב מציע לו שותפות שווה והוא חייב לזלזל ולהעליב. באמת שזה היה מגעיל ומגיע לו לשבת אי שם במרתפי פורסטר בדיוק ליד האסלות
דבר שני, אם כבר עסקתי בטיפשים, מה לעזאזל ברידג'ט חושבת לעצמה?? איך היא יכולה שוב לסלוח לניק ולבטוח בו אחרי כל מה שהוא עשה? אני בחיים לא הייתי מכניסה גבר כזה שוב לחיים שלי
ממש כאב לי לראות את סטפני ככה, ברור הרי שכל מה שהיא עשתה בזמן האחרון היה כנקמה ולא מתוך איזו אידיאולוגיה אבל עדיין, היא באמת אהבה את אריק והם חיו ביחד 30 שנה (אפילו יותר) ולשמוע ממנו שהוא אף פעם לא אהב אותה ורק סבל במשך כל השנים האלה באמת כואב, וגם לא ממש נכון, אחרי הכל הוא חזר אליה כמה וכמה פעמים, אם לא היתה לו טיפת אהבה אליה הוא לא היה מתחתן איתה שוב. הוא ממש גועלי אליה והיחס שלה אליו מגיע רק כתגובה... אגב, טילור צדקה במה שהיא אמרה לה, ולא היה צריך יותר ממבט אחד אליה מחוץ למרתף של אריק כדי להבין את זה. למרות הכל היא עדיין אוהבת אותה ופשוט כואב וקשה לה לראות אותה עם ג'קי או עם כל אחת אחרת...

Indiman1

New member
שלישי - מפליא אבל ג'קי היתה ממש

בסדר היום. הרגשתי ממש כאילו היא מחליפה את טיילור. ממש אבחנה אותם והיא צדקה במלוא מובן המילה, אריק וסטפני אוהבים אחד את השני למרות הכחשותיהם. ברור שסטפני מקנאה ושכל הנקמה שלה היא לא רק בגלל הקרן אלא בגלל פרשיות האהבים שלו. ויפה מצדה של ג'קי שלא נגררה לויכוח ונתנה להם להסתדר לבד. ודרך אגב, שניהם ממש מתנהגים כמו ילדים קטנים.

למעלה