פיספוס של בחירות

דן צ

New member
פיספוס של בחירות

אתמול צפיתי ועקבתי אחרי כל הדיווחים של התקשורת על יום המועמדים במערכת הבחירות צרם לי משהו אחד , מדוע אף מועמד לא חשב לפתוח את יום הבחירות בביקור בקבר רבין המנוח? מדוע יו"ר המפלגה היוצא לא כיבד את זיכרו של רבין ביום הבחירות? ניסתי לראות גם בחדשות של אתמול בטלויזיה אם מישהו חשב לבקר אבל כלום, וחבל!

yoavl1

New member
דן

כציר בועידה וכחבר מרכז, אני יכול לאמר לך שבכל ישיבה מונחת בצד הבמה תמונתו של ראש הממשלה המנוח יצחק רבין ז"ל. אני מניח שאתה יודע שכל המועמדים מכבדים ומוקירים את זכרו של רבין ז"ל איתו עבדו במשך זמן לא מועט ובהערכה רבה. אל נא תשכח כי פואד עצמו היה גם מעין קורבן של אלימות הימין, שרמון חזר הביתה רק לאחר לחץ של רבין ז"ל,ושמצנע הצטרף לעבודה לאחר שיצחק רבין ז"ל פקד אותו. אינני יודע האם המועמדים הלכו לקבר רבין, או שלא, אבל אני באמת חושב שאין על מה להלין. במותו ציווה לנו את השלום, ולדעתי עכשיו עם בחירתו של עמרם מצנע, זהו שלב ראשון בדרך להגשמת צוואתו של רבין. ומאוד התרשמתי מהאיכפתיות שלך,אגב. כל הכבוד. יואב.

דן צ

New member
זה עדין לא מספיק

ואנחנו יודעים זאת , זה לא מספיק רק לזכור אותו בלב או בתמונה , היה מקום לעלות לקיברו של רבין ז"ל. ואם שלושת המועמדים יודעים כי הגיעו עד הלום הרבה בזכות רבין המנוח אז על אחת כמה וכמה.

למעלה