פיספוס החודש

פיספוס החודש

אתמול הסתיימה השלילה הבוקר לים לסידני 06:15 אני במים אין נפש חיה לא צוללנים ולא סירות שעתיים וקצת על הריף הרחוק ביותר ואז... אז זה קרה... הייתי מעל משטח סלע גדול וראיתי מלמעלה ומעט קדימה שהוא מסתיים במעין קיר אנכי בצורת חצי עיגול כלומר שכשנגמר הסלע יש בור עגול ענק חצי פתוח הייתי לא ממש מעל אלא מעל וכמה מטרים לאחור תחושת בטן אמרה לי שזה מיקום עם פוטנציאל ושאסור לי לטלף מעליו בשום אופן אויר עמוק וירדתי למטה במקום בו הייתי זחלתי על משטח הסלע לאט לאט מתקרב לקצה בשקט בשקט הרובה קדימה ואני דרוך מתקרב לקצה המצוק ורואה מול עיני לוקוס שחור ענננננננננננק שאינלי מושג כמה קילו היו עליו אבל הרבה הרבה ריחף לו בשלווה מיד אחרי קצה המצוק ובאמצע הגובה (משהו כמו שמונה מטר אני מעריך) ממש במקום בו דמיינתי שתחכה לי הפתעה יד קדימה לחיצה מהירה והחץ ננעץ איפשהו בתחתית הבטן שלו כפי הנראה מעט מעל הסנפיר הבר מינן עשה סלטה אחת מהירה משך וברח הלך החלום פוףףף זו היתה הפעם הראשונה והקרובה ביותר שלי לדייג של משהו גדול יותר ממעט מאות גרמים ופיספסתי תהזדמנות זהו יבוא יבוא אני יודע שעוד יבוא אני מחכה לך אחשלי אנחנו עוד נכיר מקרוב אולי אחרי הקורס שאחשלך הולך לשות החודש אני אהפוך בעצמי לדג ונכיר יותר מקרוב ככה הא...

lior zez

New member
לא נורא ,הוא עוד יחכה לך בסיבוב הבא...

תגיד איך הראות באזור היום?,לאחרונה יוצא לי להגיע לים להכניס את הראש למים ואחרי דקה להבין שבאתי סתם, הראות פשוט זוועה!!! יש למישהוא רעיון איך לדעת אם שווה בכלל לצאת מהביית לצלילה?

ראות סבבה

ברדודים (עומק ארבעה מטר) ראות בינונית - כארבעה מטר בעמוקים - ראות נהדרת

בשרטי

New member
חליליהו!!! סאחה עליך!

וואלה ממש העברת לי את הקטע הה,לא נורא שלא ננעץ בוא כמו שצריך,מהנסיון שלי החבר'ה האלו נשארים באותו מקום,כנראה חזר לשם-שווה בדיקה נוספת. לא נראה פריטים אחרים? בהצלחה!

p a g e u p

New member
אל תשכח שלדגים אין זכרון משהו... ../images/Emo13.gif

אני הייתי בודק שם שוב.. בהצלחה אחי...

t P R

New member
לא נורא, יא חליל

גם לראות אותם זה מספק במידה... ולגבי הקורס..., אל תנסה להיות דג... תהיה מים...

brotal

New member
לא נורא אחי.. יש עוד הרבה דגים בים :)

תחזור לשם אולי תחכה לך עוד הפתעה :)

למעלה