פיסורה

bbiti

New member
פיסורה

שלום, רציתי לדעת האם אפשר לפתור בעיה של פיסורה וטחורים ואם כן אז איך? תודה.

לקשמי

New member
מצטרפת ומוסיפה שאלה

אני יודעת שתכף יבואו לכאן אנשים מתחומי טיפול שונים אבל כולם יסכימו שבראש ובראשונה יש לעשות שינוי תזונתי. לכאורה דבר פשוט אבל עם זאת מבלבל. כי אם אני אלך למשל לנטורופת, הוא ירכיב לי תפריט עשיו בירקות טריים, יוגורט ומאכלים פרוביוטיים וכו'. אם אני אלך לרופא איורוודי הוא בכלל לא ימליץ לי על אוכל טרי אלא רק על אוכל מבושל. אם אלך על רפואה סינית גם אז התפריט יהיה שונה מהשניים האחרים. אז איך אפשר לדעת מה נכון בשבילי?

צריך להחליט על גישה

זה לא שאלה של שחור ולבן. בהחלט ייתכן שכמה גישות יכולות לעזור בדרכים שונות. את מחליטה עם מי ומה ללכת ואחרי שעשית כברת דרך תדעי אם זה עזר או לא... ואגב-בתחום ההומאופתיה העיסוק בדיאטה הוא מינורי לחלוטין..... כל טוב עירית

harduf9

New member
שכחץ שיש גישות שונות בתוך הנטורופתיה

מהות השינוי תלויה קודם כל בך ובתזונה שלך עד כה. אישית אני מעדיף את הנטורופתיה למרות שלמדתי גם תזונה סינית ואני יכול לספר לך שהעקרונות הסינים ובחירת המזונות שונה בדרכה מהנטורופתיה אבל התפריט הסופי די זהה. אני נהנה כל פעם מחדש כאשר אני מוציא את הסיבה המערבית להמלצה ברפואה הסינית. לגבי איורוודה אינני יודע אבל סביר להניח שגם שם יש הגיון. מעבר לזה לאחד מתאים איורודה לאחד נטורופתיה ולאחר סיני ויש עוד אחרים. בריאות שלמה גיא הרדוף

מבחינת טיפול אלטרנטיבי בכלל ותזונה בפרט

חשוב מאוד שתבדקי למה את הכי מתחברת, ואחר כך תלכי עם זה. לא כדאי להתחיל לאכול לפי תפריט מסויים, ואחרי שבועיים לשנות למשהוא שנראה לך טוב יותר וכך שוב ושוב. קחי את הזמן. תתיעצי ותביני. אחר כך תיישמי, אבל לתקופה ארוכה. הרבה בריאות.

טחורים

ניתן לטפל בדיקור וכן ע"י פיזיוטרפיה של שיקום רצפת אגן. בלי עבודה על שרירי רצפת האגן זה יחזור שוב ושוב, וחבל. ניתן לקבל טיפולים כאלו הן בקופ"ח והן פרטי. בנוסף, להקלה על טחורים- קרח בפי הטבעת. פיסורה דווקא מים חמים עוזרים, לכן צריך לדעת מה בדיוק הבעיה. תזונה המונעת עצירות היא הכרחית כמובן, וכן רצוי לשלב תזונה המחזקת את הטחול לפי התפסיה הסינית ( ירקות כתומים טובים באופן כללי). אין בהמלצות אלו משום טיפול או תחליף לטיפול מקיף, זוכרים?

harduf9

New member
כן במגוון של טיפולים

אישית אני מתמקד בבעיות כגון אלו בתזונה ובתוספי תזונה. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה