פיסול

פיסול

פיסול מישהו מתעניין? מעוניין? זקוק למיידע, לחילופי מיידע - חימר, גבס, ברזל...

עטרה ב ט

New member
מתעניינת מאוד !!!!!!! בכל מה שאמרת

וגם זקוקה למידע ! הכי היתי רוצה כרגע לדעת, זה איך משייפים/מלטשים/מגמרים פסל מתחבושות גבס. לא כל כך הולך לי עם הניירות שיוף.

תחבושות גבס

עטרה אני שמח שנתקלתי בך. אני חושב שאי אפשר לשייף ישירות על התחבושת-זה אף פעם לא יוצא טוב. אני מוסיף בדרך כלל עוד שכבה של גבס, ואז משייף. או שתנסי להוסיף עוד שכבת פיברגלס.זה מעניק גם חוזק. האם את משתמשת בתחבושות ישירות על אדם ? או שאת בונה שלד קודם ? איזה סוג פסלים? איזה גודל ?

עטרה ב ט

New member
אני ממש לא מקצועית ../images/Emo5.gif

עשיתי שלד מחוטי ברזל, עטפתי בתחבושות גבס, וכשראיתי שאני לא מצליחה לשייף הוספתי באמת שכבת גבס. עכשיו אני תוהה אם עשיתי נכון ואיך להמשיך....... במיוחד בחלקים הצרים שאני לא רוצה שיתרחבו........ אולי בקרוב אצלם לכם שתתנו לי המשך עצות....... הגודל הוא משהו כמו שלושים ס"מ באורך וגובה של עד שבע אולי. לא מכירה פיברגלס, איך עובדים אתו ? איפה קונים ?

גבס. נסי גבס.

עטרה, אם הפסל קטן כל כך למה בכלל את עובדת עם תחבושות גבס ? למה לא ישירות עם גבס רגיל ? או חימר ?

עטרה ב ט

New member
הבעיה עם גבס שצריך לעבוד נורא

מהר לפני שהוא מתייבש......... או שיש משהו שאני לא יודעת ?

יש המון זמן

הגבס מתייבש מהר... כמו כולנו - בעיקר הגברים - אבל לא גומרים פסל ב"מכה" אחת, לכן אני לא מבין בדיוק את השאלה או את הבעיה - למדת פיסול \ קחי איזה קורס או משהו ....

עטרה ב ט

New member
למדתי כמה טכניקות ותו לא

אם לא בא לך להסביר אל תסביר. אני כרגע משקיעה לימודים דוקא בצורפות.

רגישות מופרזת

עטרה אל תהיי כל כך רגישה...זה לא הולך טוב עם גבס... יש מספיק זמן לעבוד, לעצב "ולשחק" עם הגבס עד שהוא מתקשה, הוא רך ספוגי ונוח מאד לעבודה במשך כמה דקות טובות. וגם לאחר מכן, גם לאחר שהוא מתקשה, בכל נקודת זמן שהיא בעצם, אפשר לעבוד עליו- לחרוט בו לחצוב בו או להוסיף גבס כאוות נפשך הרגישה. כך שעם פסלים קטנים תחבושות רק מפריעות. (לאחר שהגבס מתקשה לחלוטין, עיניין של כמה שעות טובות, ורוצים להוסיף עוד קטע,שכבה,או כל תוספת שהיא, עדיף קודם להרטיב את השכבה הקודמת.)

שלום וברוך הבא!../images/Emo39.gif

פיסול מאוד מאוד מעניין אותי! אני שמחה שהצטרפת אלינו ושמחה שתהיה לנו גם קבוצה של פסלים בתוך הפורום. אחלה שבאת אלינו!! אפרת

למעלה