פיסה מחיי

פיסה מחיי

אני בלחץ שומעת חדשות ובלחץ קוראת עיתונים. (ז"א לעיתים נדירות
) כנראה זה מה שקורה למי שהיא "בת של" עיתונאי/כתב חדשות/מוכר סקופים/פוליטיקאי/וכדומה... פתאם אין לך חשק לקרוא את כל הזבל הזה אז מה אני נזכרת לספר לכם את זה? שמעתי את כל השמועות אודות הרב מוטי, וזה העלה בי זיכרונות: "אבא, פוליטיקה זה שקר! אתה יודע את זה!! אתה אומר את זה! אז למה אתה שם???" והוא עונה "צודקת, זה באמת שקר, אבל רק בזכות ה"פוליטיקה" בונים עוד כביש, ועוד כיכר.." היום אני יודעת שזה נכון. מעציב אותי לראות את החברה שלנו קוראת ידיעות בעיתון וכבר מגבשת דעה על אנשים מסויימים ברגע שלא אני ולא אתם ולא הכתב יודעים מה קרה שם באמת, ברגע שהכל השערות ואין שום הוכחה אמיתית. אז הכותרות מפוצצות "אמרנו לכם" והעיניים נפתחות בתדהמה אני זוכרת שאבא שלי גם אמר: "אני יכול לגרום לבנאדם שקורא להזדהות עם הקורבן או לשנוא אותו עד מוות וכל זה בלי שכתבתי שום דבר שאינו חוקי!" הוא גם אומר "העם הוא כמו צאן והעיתונאי הוא הרועה.. בואו תאכלו" ותחשבו על זה, כמה אנסים/רוצחים/פושעים/פוליטיקאים כו'.. שפטנו טרם זמנם??? חרצנו את גזר דינם רק בגלל פיסת עיתון! כמו שכתבתי אני לא אוחזת וקוראת כל כך חדשות והודעה זו נכתבה לא רק בהקשר של הרב מוטי אלון, אלא בכלל!! תחשבו על זה

את מתוקה וצדיקה - ואני מאוד התרגשתי

שאת צמחונית וגם התרגשתי שאת לא כופה על בת זוגתך את אורח חייך הצמחוני - ושהיא גם דוסית ואת אוהבת אותה כמות שהיא זה מאוד מלמד ומרגש - אנשים מדברים כל כך הרבה על טוב ופתיחות ושום דבר הכל סיפורי מעשיות - העיקר לאהוב במעשה ולעשות טוב במעשה את השונים מאיתנו בלי כירטוטים

למעלה