פינת תרגום שירים - SITM

helen333

New member
כן, אולי הגזמתי../images/Emo11.gif

אבל זה ממש לא נחמד מצידך לתקן כל דבר שרשמתי, ולדעתי לא תירגמתי עד כדיי כך רע. רק ת'משפט השני בבית הראשון...אבל חוצמיזה?! כל מה שתירגמת היה פשוט עוד דרכים לכתוב את זה וזה מיותר. טוב...הפינה שלי ואני אתרגם אותה איך שאני יודעת. ואם בא לכם כל כך, תעשו הצבעה [כי אין מנהלת] ומישהי תחליף אותי בפינה.
ועדיף לי לעשות מעכבר פיל, כי אני פוחדת מעכברים.

ענבי פ

New member
בסדר אז כתבתי שזאת רק הראייה שלי

והדרך שלי לתרגום... לתומי חשבתי שמותר להוסיף נקודות מבט שונות ופרספקטיבות אחרות (במיוחד לפינות כאלה), אפילו סתם כדי שיהיה מעניין ומגוון יותר... לא אמרתי שאני מתקנת אותך, לא אמרתי עלייך כלום וגם לא על איך שבחרת לתרגם... סתם איך שאני רואה את השיר, אפשר להסכים איתי ואפשר לא. זכותכם. כל אחד ודעתו... חשבתי שכל הקטע בפינה הזאת זה שכל אחד יביא את הדיעה האישית שלו ויראה את הדרך הפרטית שלו לתרגום ולהסבר של השיר... במקום שאחד יחליט לכולם. שתהיה פה חשיבה עצמאית וקצת שיתוף פעולה ושכל אחד יתקן ויעיר הערות כראות עיניו. לא תסכימו איתי? ;) זה לא שחור ולבן פה וזה לא נקרא לערער פה על סמכות חס וחלילה חחחח לא ניסיתי לעשות לך "דווקא" ואף אחד לא אמר עלייך משהו רע או שאת לא בסדר חלילה ואין צורך שמישהו יחליף אותך עכשיו בגלל זה, זאת שוב הגזמה פרועה... באמת.. קחי דברים בפרופורציות :)

lollipop161

New member
תקשיבו

אנגלית אפשר לפרש בכמה צורות, על מה אתן מתווכחות? אין פה נכון או לא נכון. זה כמו ש"ענק" ו"עצום" זו אותה משמעות, אבל אין אחד שמתאים פחות נו תהיו בוגרות

lollipop161

New member
דווקא הקטע של הצבאות נשמע יותר הגיוני

חחחח כאילו בגרסת ענבר.. סתם נראה לי

קארין 555

New member
אבל את בעצמך אמרת

זה כמו "ענק" ו"עצום" לכי למורפיקס ותיראי מה המשמעויות אני חושבת ששתיכן לקחתן את זה מזה רציני . הלן אף אחד לא אמר שעשית את הפינה רע פשוט ענבר תיקנה את מה שבקשת שיתקנו וגם הוסיפה עוד צורות כתיבה . ועינבר אף אחד לא אמר לך משהו רע , חוץ מהלן שתמיד מתעצבת מהר כמו עם סיוון אבל לא מתוך כוונות רעות זה סתם כעס של רגע אחד . וווזהו אין פה מה להתווכח .

helen333

New member
../images/Emo9.gif סורי..

ואני וענבר בסדר...כבר כתבתי מכתב על זה...."כן, אולי הגזמתי".

lollipop161

New member
יש דברים של משמעות זהה

ויש כאלה שלא, תקבלו גם עוד גרסאות, זה יעשיר את ידיעתכן

helen333

New member
אבלאני גם ככה קוראת את כל הגרסאות במילון../images/Emo69.gif

sivanika

New member
אנחנו צריכים לשים את כל התרגומים במקום אחד :)

אני אנסה לסדר משהו שיהייה לי אפשרות ניהול

קארין 555

New member
כן באמת רעיון טוב תנסי

אולי לראות בארכיון יש כל מיני תרגומים. זה צריך להיות במקום אחד קבוע

למעלה