פינת תרבות

וואי וואי.. חנקת אותי

א. אני לא מאמינה לך שזוד לא זקוק למסאז' בעורף. ב. ידוע לי על לפחות עוד דום אחד בפורום הזה שזקוק למסאז' (זה רק אומר שכשאני ככה טיפה לא כאן, כל שפחות הפורום ועבדיו מזניחים את המאסטרים...) ג. פיקסי, בבקשה את מתכוני העוגיות. ד. מה פתאום את נושמת במקום לספר לי מה קורה? ה. אם את מסמיקה, זה בטח סקסי פי אלף ו. הפינות בארון באמת נקיות? ז. הממ.. בשביל ז' לא צריך סעיף. מתגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעגעץ אליכם.

אסתי69

New member
פומלית!!!!!!!!11

שתהיי לי בריאה וחזקה כמה דמעות העלית לי עכשיו....במיוחד היום "אמא, את יודעת אני זקופה וחזקה כמוך בכל מצב אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו." כמה המילים האלה קורעות אותי עכשיו תודה }{

אפשר גם?../images/Emo79.gifשיר שאני מאוד../images/Emo23.gif

שם שיר: כמו בלדה מבצע: האחים והאחיות לחן: גידי קורן אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת, אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב. ואם שירים אהבת, רק שכתובים באבן - בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה, תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר; הוא כנראה אהב אותי, האיש הזה.

Z o d i a c

New member
ועוד שיר אני נורא אוהב

"בצבא הכי חזק" של עמיר בניון, שאישית אני מעדיף בגרסה של שירי מימון. "בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן שאת שלוותך חדרה. אל מול עיצבך אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה כשאת עצובה. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כשאת נעצבת אני כמו לא קיים. אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך אני אהיה למלך אם רק תחייכי. כל צרותי יעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותייך אם רק תחייכי אם רק תחייכי. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כשאת נעצבת אני כמו לא קיים." מקדיש אותו לכל מי שאוהב.

שנים, חודשיםם, ימיםםם ../images/Emo108.gif...

שלא הייתי פה! סתם תקופה מסריחה שכזאת \= בכל מקרה- התגעגעתי :) השירים שאני הכי אוהבת הם: 1. טמבל (ארקדי דוכין שר, יהונתן גפן כתב אם אנלא טועה ..) 2. גברת לווין (של ה"שלושרים" או משהו, חחח ולמה למען השם אני בכלל יודעת את זה ?! יכול להיות שאני טועה :) בכל מקרה אלה^ הם האהובים עליי ביותר! (השירים, לא "השלושרים" ..) מבטיחה להעתיק את המילים מחר, כרגע אני על סף לחנוק את עצמי עם החוט של האכבר :) תהיו סבלניים !!!

למעלה