פינת תרבות

אייבורי

New member
../images/Emo45.gif - צודק הנשר

מעניין באיזה גיל, מבינים כי גסות רוח, היא רק גסות רוח

אייבורי

New member
בטוחה ?????

די עצוב אבל נו...שיהיה...לא הכל בשליטה אחרי הכל

nerissa

New member
לצערי - מרגיש שיש יותר כאלה בBDSM

בחיי. לפעמים מרגיש שהעולם שלנו מהווה כח משיכה בלתי ניתן לריסון של חלאות המין האנושי: מחפשי זיונים קלים עברייני מין (אנסים, פדופילים, הומופובים אלימים וכו') גברים אלימים המחפשים מפלט מהחוק על ידי מציאת נשים שישמשו שקי אגרוף או קורבנות אלימות מילולית - שאין לאותם "גברים" איפה לפרוק אותם נשים נצלניות וסחטניות המשתמשות בקטע כדי לתפוס קורבנות בדמות עבדים משתוקקים נשים אלימות - גם מהן לא חסר או לסיכום - איכס, איכס, איכס!

העולם

אף פעם לא היה ולא יהיה מה שהוא "צריך" להיות עוד מימי דוד המלך ששלח את הבעל של בת שבע להקרע לגזרים במלחמת חרבות,,,,,, הפסקתי להתלונן על העולם, מקבל אותו כמו שהוא, והולך בין הטיפות,,

אייבורי

New member
../images/Emo5.gif - מקווה שלעולם לא אתייאש

אורי, התקוה מחזיקה אותנו התקוה שנוכל ליצור שינוי, אפילו קטן תמיד אפשר לנוח, אבל יש לנו חובה מוסרית לנסות לבנות פה עולם קצת אחר. דווקא הסיפור של דוד המלך (שילטון + הון) ועושק של אישה (חמדנות + עושק) הוא דוגמא מצויינת מדוע עלינו שאנשים, להלחם עבור עתיד טוב לילדנו, עתיד טוב לנו. אל תתן לעייפות להכריע אותך. אולי, דווקא היום ביום השואה, צריך לזכור, לזכור שיש לנו מחוייבות לשינוי, שינוי עצמי וחברתי.

Pixy led

New member
ובנימה אופטימית זו... ../images/Emo13.gif

אל ייאוש! חשבו על זה כך... אם לא היה רוע בעולם, לא היתה גם התקדמות מוסרית, לא היתה למידה. נכון שלא היה גם צורך בכל אלה, אולי, אם העולם היה מוסרי-מראש, טוב-מראש וכו', אבל אני רואה בתהליך ההתפתחות האנושי הזה משהו יפה מאד... בין כה וכה - "העולם מלא ביופי והיופי בחינם", לכל מטבע יש שני צדדים וכל הדברים המעודדים הללו.
Cheer up, folks!

רוזיA

New member
לא הגזמת טיפונת?

וכן יא בהמה כל סוג של סטיה היא פורקן של יצרים אפלים וכל מיני חסכים למינהם..

nerissa

New member
הומואית אחותך!

אני מתה על השיר הזה! הומואית הוא קורא לי. אתה בעצמך, יא נקניק!

אוהבת את הגירסה הזו

פעם ראשונה שהקשבתי למילים באמת ונשארתי מרותקת זה כששמעתי את הגירסה של עיברי לידר ל"בוא". בחירה מוצלחת ביותר.

nerissa

New member
ועוד אחד..

מוקדש בבוקר קסום זה לבעלי האהוב אתה יקר לי - רחל שפירא ===================== בגלל האור הרך שבעיניך קולך והבעת פניך ובעיקר בגלל כפות ידיך המכילות את העולם כולו. בגלל האופן שאתה נוגע זהיר, זהיר ולא פוגע בגלל האופן שאתה שומע את רחש החיים הנסתרים. אתה יקר לי אתה כל כך יקר לי אין כמו ליבך הטוב והרחב. אתה יקר לי אתה כל כך יקר לי תמיד אותך אוהב. בגלל לבך, למרות שכבר אמרתי ועוד דברים שלא תיארתי בגלל מה שאתה בך בחרתי ולו בגלל מה שאני איתך. אתה יקר לי אתה כל כך יקר לי ולו בגלל מה שאני איתך. אתה יקר לי אתה כל כך יקר לי תמיד אוהב אותך. ====================== וזה מוקדש ל..עצמי במערבולת - נו מי? רחל שפירא כמובן ================================ כציפור מבוהלת ניצולה ממפולת תועה נפשי במבוכיה כסירה על המים בין תהום לשמיים שתש כוחם של מלחיה מפני מה נשמה תנדוד מהר גבוה לבור עמוק ולא הזר הוא שמנחיה נד כל עולמי כל עולמי במערבולת כסופה משולחת בי אישה משתוחחת תוהה על סוד מהלכיה מה נבהלת? שואלים אותי בסך הכל זה עניין פרטי תועה נפשי בהפכיה נד כל עולמי כל עולמי במערבולת

שיר שאני אוהבת במיוחד

ותמיד גורם לי להזיל דמעה. תמיד. אמא מילים: אהוד מנור לחן: מתי כספי שירה: ריקי גל אמא, שיר הערש ששרת מזמן רודף אותי לאן אברח לאן אילו יכולתי הייתי שוכחת איך באתי לכאן. אמא, לא אוכל עוד להימלט מכישופך עיניי חשכו פתאום אילו יכולתי הייתי חוזרת אלייך היום. אמא, הו אמא איך בדמי בעמקי נשמתי דעתך נחושה אמא, הו אמא את וגם אני בשנאה ואהבה בין כוח וחולשה. אמא, איך רציתי שתחבקי ותלטפי ותאמיני בי אילו יכולתי הייתי עוקרת אותך מלבי. אמא, אין לי בית בחדרי במיטתי ואין לי מנוחה אילו יכולתי הייתי בוכה עוד דמעה מלוחה. אמא, את יודעת אני זקופה וחזקה כמוך בכל מצב אילו יכולתי הייתי רוצה להודות לך עכשיו.

אז זהו שעוד לא ממש שבתי

אבל לא יכולה בלי לנשום אתכם לפחות טיפונת. אתם מתנהגים יפה לחדשים? מי מכין עוגיות? תה? מסאז' בעורף לזוד?

nerissa

New member
אז ככה

כולם מתנהגים יפה כאן! זוד לבש שמלה פרחונית שגנב לאסתי מהארון אחרי שהבריזה לאורידון ולא חיכתה לו על יד הגדר החיה מאחורי הסופר רק משום שהוא ביקש מייל מכולם (חוץ מזוד) אפילו מאייבורי שפתח במיוחד בשבילו מייל וכולם כל כך אוהבים את העוגיות של פיקסי שפתאום הביאו עוד חברים נראה לי שבערך כולם מאותו מחזור של פיקסי ונראה לי גם שבסוף נצטרך לפתוח מעון <נושמת> וחוצמזהההההההה אורי לא מפסיק להפציץ אותנו בתמונות סקסיות אוטנטיות שמוציאות לנו את המיץ <נושמת> וג-אםםםםםםםם המכשפה מעוררת לנו כאן כל מיני יצרים אפלוליים של קללות ואני מסמיקה כבר יומיים מרוב מבוכה ואפילוווווווווווווו זוד לא צריך מסז' בעורף כי הוא בשלבי חרארה מתקדמים מהקרציה שמנסה להתחיל עם כל תפוסה בסביבה <נושמת> ואפילווווווווווווו עשינו ממש ממש פסח והכלבונת שלנו בדקה מי נמצא הארון ומי לא לא בשביל סקרנות אלא רק כדי לנקות את הפינות כמו שיפחה טובה זהו בערך

Pixy led

New member
מעון, אה?../images/Emo8.gif

Everyone's welcome! אבל זה באמת בערך מה שקרה.

למעלה