פינת תרבות

nerissa

New member
פינת תרבות

שירים ישראליים שהתחברתם אליהם. מולחנים או לא. הנה אחד עכשוי שלי. מאוד מאוד מחוברת אליו בימים אלה. מוקדש לאיש מיוחד לי מאוד: גחליליות /אסתר שמיר =================== אני חוזרת אל היער ללקט גחליליות אורות קטנים השארתי בעוזבי מלים כבדות מצער, שלא יכלו לעוף שירים שלא אספתי בלכתי אני חוזרת לעבר ללקט גחליליות לבנות מהן סולם של כוכבים שבילים שלא הלכתי כי לא יכלו להיות אולי עוד מחכים שם בשבילי אם תבוא ליבי לשם תבוא אל העבר בלי לעצור נאסוף את כל הטוב נאסוף את כל התם נאסוף גחליליות ונחזור ילדה שם מחכה לי, היא מתאהבת בלי לראות גחליליות דולקות סביבה באור בוהק בואי שוב אלי, אשמור עלייך מצרות בואי וביחד נתחזק אני חוזרת לעבר, לא פוחדת מהזמן יודעת להבחין בין טוב ורע נאסוף את כל הטוב, את כל האור, את כל התם נביא אותם לכאן בחזרה אם תבוא ליבי לשם...

שאייאן

New member
נו מרים תכפפה.

" כשתבואי לשכב איתי תלבשי שמלה שחורה מאוירת בתותים ומגבעת שחורה מקושטת בתותים והחזיקי סלסלת תותים ותמכרי לי תותים תגידי בקול דק ומתוק תותים תותים מי רוצה תותים אל תלבשי כלום מתחת לשמלה אחר כך חוטים יעלו אותך למעלה בלתי נראים או נראים ויורידו אותך ישר על הזין שלי" *יונה וולך*

Lywarch

New member
ועוד וולך

תפילין / יונה וולך תבוא אלי אל תיתן לי לעשות כלום אתה תעשה בשבילי כל דבר תעשה בשבילי כל דבר שרק אתחיל לעשות תעשה אתה במקומי אני אניח תפילין אתפלל הנח אתה גם את התפילין עבורי כרוך אותם על ידי שחק אותם בי העבר אותם מעדנות על גופי חכך אותם בי היטב בכל מקום גרה אותי עלף אותי בתחושות העבר אותם על הדגדגן שלי קשור בהם את מותני כדי שאגמור מהר שחק אותם בי קשר את ידיי ורגליי עשה בי מעשים למרות רצוני הפוך אותי על בטני ושים את התפילין בפי רסן מושכות רכב עלי אני סוסה משוך את ראשי לאחור עד שאצווח מכאב ואתה מעונג אחר כך אני אעביר אותם על גופך בכוונה שאינה מסותרת בפנים הו עד מה תהיינה אכזריות פניי אעביר אותם לאט על גופך לאט לאט לאט סביב צוארך אעביר אותם אסובב אותם כמה פעמים סביב צוארך, מצד אחד ומהצד השני אקשור אותם למשהו יציב במיוחד כבד מאוד אולי מסתובב אמשוך ואמשוך עד שתצא נשמתך עד שאחנוק אותך לגמרי בתפילין המתמשכים לאורך הבמה ובין הקהל המוכה תדהמה

סריקות

בגלל שאני עצלן להקליד והתבאסתי דיי מטעיות ההקלדה שלי. השירים תופסים בבטן, שם המועקה. שאייאן, כן, מאהבה או מהעדרה ,,,,,,,,

אייבורי

New member
../images/Emo25.gif + ../images/Emo24.gif

אוחחחחחחחח נריסתי, מלאת תרבות כהרגלך, השיר מקסים אך הינה אחד שאני אוהב במיוחד, בימים כאלו של אפור. אדבר איתך \ רחל שפירא (מוקדש לאישה מיוחדת) כשאתה חיוור מצער מתחפר בשתיקתך תן לי לדבר אליך וללכת בין צלליך להיות איתך לא אשאל אותך מדוע לא אחריד את בדידותך זהירה, כמו מהססת באותות חיבה וחסד אדבר איתך. יש בי כח, יש בי כח, אל תחוס עלי אל תפריע לקוצים שלך לשרוט את רגלי. כשאתה עייף עד מוות לא נרדם בחשכה בשעה שסיוטיך מרדפים חלומותיך אשאר איתך על ידך אני נודדת בין שנתך ליקיצתך המילים שלי שבירות הן וכפות ידי קטנות הן אך הן לצידך. כשאראה, או כשתאמר לי חרש, חרישי כי מתיך מתקבצים גם אני ארכין ראשי לא אשאל אותך מדוע...

אייבורי

New member
ועוד אחד שמיוחד לימים כאלו

שיר לעצמי \ חוה אלברשטיין ========================= (שיר שנימסר במתנה ע"י אישה מרתקת) כל הדברים בעולם נולדים קטנים ועם הזמן כמובן גדלים כל הדברים בעולם נולדים קטנים ועם הזמן כמובן גדלים. רק הכאב בעולם רק הוא נולד ענקי כרי שילך ויקטן חכי ותראי. שיר לעצמי שיר בשבילי ככה אני שרה כשאין לי למי שיר לעצמי ככה אני שרה כשאין לי למי אם את רוצה תצטרפי.

אסתי69

New member
אוי אייב

לו רק היית יודע באיזו פינה חבוריה נגעת בי עם השיר הזה תודה }{

אייבורי

New member
נכון שיר מדהים

כן גם אצלי הוא נוגע שם במקום של כאב ועצב מקום של אהבה וצער

Z o d i a c

New member
הכי נדוש, הכי הומואי, ולא מקורי

אבל "בוא" בגרסה של עיברי לידר, פשוט עושה לי את זה: "בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד באור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לבכות לפעמים כשמשהו נשבר בך בפנים ספר לי קצת על רגעי הפחד קל הרבה יותר לפחד ביחד וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה בוא נפזר את מסך הערפל בוא נעמוד האור ולא בצל עד מתי נמשיך לברוח אל משחקים של כוח מותר לך לרעוד לםעמים כשמשהו נפלא קורה בפנים ספר לי קצת על רגעי האושר עד שיעלה עלינו הבוקר וכשרוחות קרות יסערו בחוץ אשלח בך אש חמה יום אחד אולי תפסיק לרוץ בין הצללים, בנשמה"

רוזיA

New member
"בוא אלי פרפר נחמד שב אצלי בכף היד"

אחד הלהיטים ההיסטרים לדעתי.. שיר מלא במטאפורות..

שאייאן

New member
יש חור בדלי או יונה או יונה..

הלו אני שחוק אני עומד להתפוצצ יצאת ונטיל!!!!!!!

Pixy led

New member
יש חור בדלי, הו יונה שלי. ../images/Emo13.gif

תקן את הדלי, הו יוסף, הו יוסף... אבוי.

Master Eagle

New member
מה הא?

סתם עוד ילדון שחושב שהוא מישהו....למה לקחת כל אחד ברצינות?

למעלה