פינת תלונות!!!!!!! ^O^

¥otamsh

New member
באמת הגיע הזמן...!

חחחח עוד משגבניק הולך לגלות את פלאיו של הפלאפון

Adi Chan

New member
איכס...אנשים בלי תלונותO:

¥otamsh

New member
בטח למה לא

הרבהחברים שלי מתגייסים וזה ממש עצוב לי ואני גם בדרך...T___T והמלחמה הזאת בהחלט לא עוזרת....

ההורס11

New member
I'm tired T_T

and I can't get any sleep. they've started constructions work, in front of my apartment. I think I'll be living in a hotel, for the next 2 weeks... ;_; meaning no more comments from me at conveniant times. Unless I'll manage to sneak into my boss's office... >_>

ההורס11

New member
The end of my PC Internet Era

I sold it, and got a new cellphone, I don't need a computer anymore ^_^ oh, and we got new computers we can use at work. and they set up scheduals for their construction work, so I don't have to move to a hotel ^_^ I'm talking from work, right now, and Kishimoto is about to arrive any minute now ^_^ no complaints here.

danielrik10

New member
תלונות?

יש המון... נגיד זה שלא הייתי היום בבית כי הלכתי לעשות משימה שקשורה למקור הרוע בעולם... לקנות ספר לימוד

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifארוך כמו רשימת קניות..

1. אני רוצה עוד מפגש 2. רע לי 3. המחשב היה מקולקל ורק היום חזר 4. הרגע עידן התקשר והוא רוצה שאני אזיז תתחת מחוץ לבית למרות שרק הרגע הגעתי הביתה מזה שנים.. 5. אימא אילצה אותי ללכת לקניות [של אוכל] וזה היה כלכך..מייגע >< 6. במחנה בצפון טחנו לי את החיים יותר גרוע מלכלוכית 7. למה אין נאנא 17 לעזאזל? T_T אני מחכה כבר שנים אין לי סבלנות 8. למה התרגום של הוסט נהיה חרא? T_T 9. מתי יגמרו כבר הפילרים די נמאס T.T 10. הזרת נתקעה לי בחריץ בתוף שולחן ולא יכולתי להוציא אותה, מרוב לחץ תלשתי אותה החוצה וחתיכת בשר עוד שם בעץ נראהלי.. 11. מתי אחי יחזור לצבא? כבר שבועיים הוא בבית T_T זה לא שאני לא אוהבת אותו, זה פשוט שהא בבית פעם בחודש לחמשוש או משו..אבל גימלים??? 12. האווירה של המלחמה מדכאת אחושרמוטה T.T 13. עבדו עליי היום >< 14. כואבות לי הרגליים! 15. השיער שלי לא מסתדר!! 16. לא בא לי לעשות עבודה בתנ"ך 17. שלא נתחיל לדבר על מתמ' 18. אכלתי יותר מידי אין לי אוויר~ 19. בתאל גם אני מזדקנת..לא רואים קמטים T_T? 20. היו לי תכנונים לחופש הזה אבל מלחמה=חורבן!! כל התוכניות ירדו לטימיון!!! 21. יש סמינר סופ"ש ורק הגעתי הביתה T_T החיים שלי עסוקים איזה קקיT_T זהו, זה הכל להפעם..נתראה בפעם הבאה עם עוד תלונות (טוב אני בקן אפרידר, זו המומחיות שלי [אהמ עדיXD])

ARA SAMA

New member
היית בצפון ולא באת לבקר? T_T

ועוד בזמן מלחמה? P: תרגישי טוב עם האצבע T^T ובכלל קסו המלחמה הזאת $&#$^*%$^$ גם לי היא הרסה.... כמעט את כל התוכניות! $%*#$ אני מבין ומזדהה איתך T_T

אז,

אני שמנה אין לי חברים יש לי קול של גבר ולאפחד לא אכפת איי איי לחתוך ורידים אבל ברצינות, אני עייפה חם לי וכל הגרביים של בכביסה.

למעלה