פינת תלונות!!!!~~~

ARA SAMA

New member
חחח... יותם

אני יכול לצרוב לך את כל הפרקים לדיסק אחד P: אבל עדי כבר תצרוב לך P:

¥otamsh

New member
אין לי כונן דיוידי

בשביל פרקים בדיסק אחד... אני עדיין מחפש איך לראות את פמ"א... וחוץ מזה, מעדי זה הכי שווה!

Ihavenonick

New member
יש לי מבחן מחר!!!!!11

ואין כח בש*ט ללמוד לזה. וגם יש מבחן בשבוע הבא וגם לזה אין כח בש*ט. כשאני חושב על זה... אין לי כח בש*ט לעשות שום דבר חוץ מאשר לישון (וגם לזה אין לי כח בש*ט). אני חלש

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifפווו איזה קקע T_______T

ראיתי הוסט קלאב 25, וזה כאילו.......O_O SUCKS מה זה הפרק הזה..??? *לא לומדת לספרות* ;( מבחנים זה קקי והמורה לאזרחות...O___________O תשגלחי את הזקן כבר יא מפגרת זקנה חסרת חיים מרשעת שונאת ילדים מגעילה!! לכי שבי עם סבתא של טאמאקי בגינה ותשחקי שש-בש!! *מקללת* רק עדי יודעת כמה באמת אני יכולה לשנוא את המורה הקקי הזאת ;( אין לי יד שמאל בגללה T_T כמה היא הכתיבה הבת זונ%$&%$^*%&

ARA SAMA

New member
גם לנו היכתיבו טונות בספרות T_T

אנחנו לומדים איזה סיפור... והיא סיכמה לנו חצי ממנו בשיעור אחד T_T אין יד אחרי זה.... ניסיתי לכתוב בבית, וזה פשוט כאב T______T אבל לא הייתה ברירה T_T

EreWind

New member
משתתפת בצערך בקשר למורה המשופמת

אבל זה לא מונע מזה להיות מצחיק XDDDDDD השפם שלה כל כךךךך........כל כךךך....גועלי XDDDDDDDDDD אתם צריכים לשמוע אותה מבחוץ 0_0 הצרחות מגיעות עד אלינו..אה בעצם אתם לא צריכים אתם שומעים אותה מבפנים ^O^ סתם סתם חולה עליך!~ חזק ואמץ!!~~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifכפרע עליך מלאכייה שלי*_*;;;

את מבינה לליבי *עיניים לחות* אני לא יכולה..ראיתי את הזקן מקרוב..:< אני חוששת שיש שם גידולי אוכלוסין מזעריים >: היא הצליחה לעשות מה שבן גוריון לא עשה..להחיות את המדבר..T.T

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifחופי יודעת הכי טוב../images/Emo3.gif

סיימתי את האנימה של ה6 פרקים, כדאי לך לראות D=

ashkeloni

New member
מממ

מטשטשים אותי מחר ודוחפים לי מצלמה לגרון. אבל מה איכפת לי. 7 גימלים!!!!!!!!!!!!

למעלה