פינת תלונות!!!!~~~

EreWind

New member
פינת תלונות!!!!~~~ ../images/Emo15.gif

אחרי הרבה זמן שלא התלוננתם יש לכם הזדמנות שאסור לפספס!!~ P= חוצמזה עברנו יום כיפור וביקשנו סליחות מספיק >_> אז יאללה!! להתלונן!~~~~~~~~ אממ...אני אתחיל מזה שיש לי מבחן ביום חמישי...בספרות...וזה אומר לשבת על התחת. לפתוח מחברת ספרות (שזה הקטע הקשה). ובאמת להתחיל ללמוד את כל הסיפורים שוב0_0...... קקה T_T ועוד עברתי צום אז למה להתעלל עוד?? אני צריכה לחסוך כסף לדיי הרבה דברים אז ככה שאני צריכה להתחיל ללמד את בת דודה שלי שוב...למה כסף לא גודל על העצים? T.T טוב...זה הספיק לי ^__^ תהנו

לוחם 96

New member
אוי מסכנה שלי,,

אפשר לחשוב, אני עכשיו צריך לשמור בקור 6 שעות ואחריזה יש לי 4 שעות של כיף עם ה ס ואז 6 שעות נוספות עם הרספ שלי, עוד 2 אימוני קו 2 שמירות ופטרול ביומיים הבאים לפני יציאה מעוכבת ל2, אז אני יודע שקשה להשאר ער בחדר כשהו ממוזג וכשהפוך עליינו, אבל זה עדיין כמו לקרוא ספר.

ARA SAMA

New member
יש פינת תלונות שוב P:

אוקי אז ככה! היתחלתי ללמוד פסנתר... שוב P: ואחרי שקבעתי את השיעור לשלוש הודיעו לי שבאותו היום אני נשאר רק פעם בשבועיים קסו!!$%&#$&$#^$% (ואני לומד בביצפר אזורי שבו אי אפשר ל-ל-כ-ת הביתה). יש בוחן במתמטיקה מחר או מוחרותיים T_T ואין לי כוח להתכונן... ואז יש סוכות.... ובטח יתנו מלא שיעורים... בעיקר במתמטיקה.... ואני חייב לסיים את כולם בהתחלת החופש T_________T אבל אז מפגש פורום!!!!! DDDDDD:~ עידקונים/תלונות נוספים בהמשך P:

Envious

New member
מחר טיול שנתייייייייייייייי

וביום רביעי חמישי .. לא בא לייייייייייייייי T______________________T

ARA SAMA

New member
מה?????????????? O.ם

טיול שנתי זה ה-דבר!!!!! (חוץ מזה שהולכים כמו פדלאות בטיולים של בתי ספר...) אין כמו טיול שנתי!!!!

¥otamsh

New member
חחח טיולים זה כיף

אבל למה להתייסר? לא בא לך- לא הולכים... =P גם חופש בבית תמיד נחמד

Envious

New member
חחחח אני סתם ..

תמיד אני ככה לפני טיול. יהיה כייף הרי~

Adi Chan

New member
הממממממממממממממממממממפפפפפפפפפפ

1. הסוף של הוסט קלאב נוראאאאאא עיצבן אותי! כל כך מאכזב, לא הגיוני והזוי-.- וזה גם היה מהר מדי. היו צריכים לפרוש את ה על יותר פרקים.. 2. ללמוד לספרות. יופי. זה מתחיל שוב. 3. כואבת לי היד~ 4. המורה לאזרחות מטומטמת 5. צריכים לעשות כל מיני דברים עם הביוטופ הארור 6. אני צריכה לשמוע מוזיקה בשקט כי כולם ישנים 7. אממ לא עולה לי עוד משהו לראש כרגע

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif*מהנהנת*

תגובה ל1 בסוף..כי יש ספוילר
2. לא למדתי T.T כי פתחתי מחברת וזה היה כזה איכסי~ 3. כואבת לך היד?! אני זו שרשמה כל שיעור אחזרות ואת רק ציירת אימו הורס את עץ החיים >< 4. >_> שתמות, אמן ! #$^$#&$%^*%^& 5. >_>; אין תגובה 6. חחחחחחחחחחחחח מסכנה
7. טוב לי עולה משהו לראש- לאן הגעת בספרות ? |טאמאקיפאפיפייסז"ל|
הסוף היה איכסי פיכסי יקי קקי O_O; מהר מידי..ולמה הם לא התנשקו בסוף? ומזה הקיטצ'יות מדבילית הזאת? כן פתאום ההורים השלימו? פו יה קקות איזה סוף מחורטט T.T ובקושי רומנטי..יופי אז הוא נפל איתה למים =.= חתיכת אידיוט ת$#^$%*%^) ^*%^*^% אותה!!

¥otamsh

New member
כבר.... כבר.. יש סוף להוסט קלאב??

ולמה מאכזב? אוף! עדי תכיני לי דיסקים למפגש *פאפיפייס*

למעלה