פינת תלונות! DD===

Ihavenonick

New member
נראה אותכם עם זה

היום הלכתי לקופת שיניים (בכוונה רשמתי ככה) קודם כל השיננית עשתה לי ראסנגאן בכל הפה. ואח"כ הרופא עצמו שם לי מבנה לכתר בגלל סתימה שנשברה לי. ולפני שהוא גם כן קדח לי בפה, הוא הודיע לי שאני צריך לעשות עוד 4 סתימות, והשיננית אמרה לי שאני צריך להמשיך את הראסנגאן בעוד טיפול. אני הרגשתי כל היום כאילו קדחו לי בראש. רגע, באמת קדחו לי בראש. אאוץ'. יש לי זעזוע מוח.

remundo

New member
האא אני עברתי משהו דומה לפני שבוע

שיננית. לא ברור למה אמא שלי נזכרה לקחת לשם את כולנו באמצע החיים, אבל דווקא נהנתי מזה ובסוף גם קיבלתי מברשת שיניים חדשה ^^ (ולי אין חורים בשיניים. אני לא שומרת עליהן, זה הגנים OO) צרות: כרגע אנחנו הרבה יותר מידי אנשים בבית אחד, אבל קודם היינו עוד יותר עד שגייסו את אבא שלי אז כבר עדיף המצב הקודם. אין לי מושג מה אני אלבש בחתונה או בכל ארוע אחר שיתלווה אליה ועוד לא ממש יצא לי לקנות שומדבר, אין לי רשיון ועוד לא התחלתי ללמוד נהיגה בכלל, אני צריכה לעשות פסיכומטרי, אין לי מושג מה אני אעשה בשנה הבאה ואני ערה בשעה כזאת של הלילה, לקחו ממני את החדר שלי ואין לי גישה לכל מה שבתוכו (אבל זה כי לא נעים לי להכנס לשם, אני לא חושבת שזה יפריע להם) וגם כולם התחילו לאכול ביחד וכאלה ולערוך את השולחן וכל מיני דברים שלא קורים בימי חול בדרך כלל וזה לא מוצא חן בעיני, וחוץ מזה השטויות הרגילות: אין לי כבלים, עוד לא הייתי בים/בריכה השנה וכו'. (אבל לפחות אין לי דברים שקשורים ללימודים בבצפר, זה גם משהו. אתם כולכם ניחמתם אותי מאוד עם הצרות שלכם ^^") אה, והקון שקנינו לאחי.. טוב, נפרם לו הזנב ;; ואיך אומרים, "שזה יהיה הצרות שלנו ^^".." (ואני רוצה את אבא בבית)

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gifתלונות...אמממ

נססראללה מעצבן אותי החיזבאלה מעצבן אותי אחות שלי מעצבנת אותי המאוורר הדפוק שלי מעצבן אותי והחליט להתקלקל בדיוק בקיץ ולעשות לי סאונה בחדר החבר המניאק שלי שנסע לשבוע ומי יודע מה לאילת מעצבן אותי השמש בחוץ מעצבנת אותי אנשים שאמרו שהפרק של נארוטו(מנגה) השבוע היה גרוע מעצבנים אותי (אתם יודעים מי אתם העבודה בפיזיקה שעדיין לא התחלתי מעצבנת אותי להכשל בלשון ולקבל 100 במת' מעצבן אותי שלא נותנים לי לישון כל החופש מעצבן אותי שלא רוצים לתת לי עבודה מעצבן אותי שיש לי חורים בידיים מעצבן אותי... זה שיש לי גדנ"ע בשבוע הראשון של הלימודים ושאני חייב ללכת לזה מעצבן אותי בקיצור, הרבה תלונות(=דברים שמעצבנים)....

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gif ועוד אחת

מעצבן אותי שחבר שלי מתגייס ביום רביעי...(ולא אתה נתן, חבר אחר)...

aslm0

New member
גדנע זה כיף חוץ מהקטע שאתה מנקה

ושותף כלים ויש שם הרבה ... לפחות אצלי זה ככה היה

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני מכריזה על השרשור הזה

כהצלחה מסחררת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כמה אנושי מצידנו להתלונן ^0^

EreWind

New member
XDDD

תודה תודה... ואני אומרת...איך לא חשבנו על זה קודם? =O =P

Riku FanBoy

New member
חסרות לי שעות שינה

וכל העמודים של המאנגה שיצרתי בחודשיים וחצי האחרונים הלכו קאפוט כי חדרי הוא חדר ממד וכששוטפים אותו אז הוא לא יתייבש רק מלפתוח את הדלת והחלון, צריך להפעיל גם את המאוורר... חבל שאמא שלי החליטה לעשות את זה כשלא הייתי, הערימה של העמודים של הממאנגה שהייתה על השולחן עפה אל תוכך הדלי של המים T_T. חוץ מהעמוד הראשון (שלא היה בערימה), שום דבר לא שרד T_T........

למעלה