פינת תגובות

פינת תגובות

כולם מוזמנים לשרשר תגובות לכל ארועי פורים שהיו (עדלאידע, מסיבת בוגרת ומבצע אילת) אפשר לצרף נקודות לשיפור ולשימור בכדי שנלמד מהם לפעם הבאה.

היה פצצההה

ואלה היה סבבה.. העדלאידע היתה קצת יבשה.... אבל התחנות היו סבבה.. ובאילת בכלל היה כיף.. אחלה רעיון.... צריכים לאמץ כל שנה....

Ofer Tal

New member
שוד ושבר!

שוד ושבר! שוד ושבר! זהו הפתגם האולטימטיבי! שוד ושבר! קל וחומר! היה מושלם! מושלם! שוד ושבר, היה מושלם! זהו, זה כל מה שיש לי להגיד

הכוונה לתהלוכה

לא יודע הרגשתי קצת יבש... ציפית ליותר .. אולי כי לא היו הרבה ילדים כמו שחשבתי. אבל הביתנים היו ממש סבבה

kingshmuel

New member
מבצע אילת.. וכל השאר...

קודם כל נתחיל בעדלאידע... היה ממש נחמד , חברתי לדוכן הפופקורן הצחיקה אותי ונעם לי חברתה גכל היום פחחח.. בכל מקרה... באמת העדלאידע היה ממש סבבה הדוכנים והאוכל היו לפנים... התחפושות של הקטנים קרעו אותי מצחוק... (_פסל החרות...) הוא בא עם לפיד וסוודר ואמר שהוא פסל החרות...היה ענק בכל מקרה... ללא ספק לנקות את הכל עם 10 ילדים מתוך 30 שהלכו היה די מבאס... המסיבה בערב היתה סבבה... נהנתי ממש... היו עליות וירידות במוסיקה... אבל בסך הכל נהנתי ממש... הייתי כוסית הערב יש לציין... מבצע אילת... או קיי היה ק-צ-ר.. ממה שהיה נהנתךי מחלק... חלק לא כל כך הרגשתי קשור אבל החוף עם שני היה לפניים... והפריסבי הוסיחף המון.... החמור שלנו שולט... אין על בוזי... עקפנו את כולם כולל את טוקר הרומאי... (לפחות הוא חושב שהוא אחד)... בקיצור בכללי היה סבבה... יש להוציא יותר י"אפים פעם הבאה אם ניתן... בקיצור כל הכבוד לועדת טיולים (רב תודות) שארגנו ועבדו קשה מאוד מאוד מאוד........... חוץ מלטוקר...

למעלה