היי יוסף, קראתי את הסיפור שונילוס הביא ובאמת
התחברתי מאוד לסיפור, הביא אותי לתובנות והוא סיפור מדהים שכל אחד יכול לקחת משהו משם. וחשיפה (מאולצת), זוגיות זה מכלול של הכל, נאמנות, תקשורת, תחביבים, אינטימיות, סקס והכל כעיסקת חבילה מה פחות ומה יותר, אבל בינינו אין תקשורת טובה, כך היה שנים, כך התרגלתי וכך היום. ההחלטה להשאר הייתה מתוך סיבות שיקולים רבים ולרוב אינני מצטערת...די קשה לי לסלוח כי אני הייתי נאמנה!!!, בית! ילדים! עבודה! בעל! ולתומי חשבתי שזה הדדי עד ש"חטפתי"....היום, ממרומי גילו/גילי התביית במובן מסויים אבל שבר שלא מתאחה!!! מאוד קשה לי ואני מרגישה החמצה, הילדים גדולים והחלטתי לדאוג ולראות אותי סוף סוף: ואכן, אני לומדת, עושה ערבים עם חברים ומשפחה, נוסעת וחיה בלי יסורי מצפון בניגוד לעבר. לא, זה לא במקום שום כלום אבל עדיף מלהיות "בודד, ומכונסת, אז כאילו יש זוגיות (מארגנת ויוזמת טיולים משפחתיים או עם זוגות חברים) אבל לפחות אני בנעליים מוכרות. לפעמים צוחקת, לפעמים בוכה אבל לרוב נהנית ממה שאני עושה, כמו לימודים, יוצרת ובעיקר כיף מהילדים המוצלחים שלי (ולא אני לא כותבת מתוך שאני משוחדת כי הם באמת מוצלחים וזה כמעין פיצוי ותמורה על כל שנות ההשקעה!!!). אז יש זוגיות פושרת, הוא לא רצה ללכת לשיחות למרות שהתחננתי, ניסיתי בכוחות עצמי ולא הצליח אז שישאר! הוא עסוק, אני גם כן... ובכן, עולה לי מחשבה לעיתים שאולי טוב יותר שאני בחברת גיי (מונע בגידה שאני עלולה להתחרט עליה) , וזה נכון שעם גבר סטרייט ברגע שיש סקס (במיוחד אם שניהם נשואים) האינטימיות החברתית הולכת אבל זה באמת מבלבל משום שאני כאישה, מבינה שכאשר גבר מחייך, מחמיא, עוזר, מחפש אותי בחשאיות, מזמין הביתה-משלב בדמיונו אינטימיות עם סקס וזה בעצם מה שלא הבנתי כשלא הייתי בטוחה שהוא גיי.נכון שכאשר אתה נשאב לתוך רגש שלא בחרת להיות בתוכו אתה רוצה את הקרבה , המגע, ויש תשוקה וזה קשה אבל אני במקום שאני יודעת, אם הייתי מבולבלת בהתחלה ונעלבת (באיזשהו מקום כי הנשיות שלי לא נדרשת ולא משנה מה הייתי עושה עם זה), אני יודעת כעת שזה לא אני, זה המצב ונותר לי לקחת, להנות ממה שיש או ללכת. אני מנסה להבין את העניין של מה אומר גבר גיי, מה מרגיש, ואיך הוא רואה נשים מולו. למדתי המון מכאן וזה מאזן אותי וגם נותן לי תובנות לדעת איך לגשת ולהתנהג, לעיתים (כשאני רואה אותו) קשה לי עם זה כי יש רגש ואני רוצה שיהיה יותר אבל מתאזן ואני מנסה להיות שקולה...מאז החשיפה לא מדברים על זה יותר, לא רוצה בזאת כי מעורר תסכול ואנו מטייחים... אתה גם כן יצירתי יוסף,איזה יופי (ערך מוסף יש לך) לא ידעתי שהתעסקת בעיצוב אופנה, בכלל, כיף ליצור ולעצב... לראות דברים יפים במיוחד אם אתה יצרת/עיצבת אני צריכה להתרגל ולהבין איך כשאתה רואה בחורה יפה וסקסית אתה לא רוצה לעשות איתה סקס? קשה לי עם זה עדיין אבל אולי אני צריכה להתרגל לכך שגבר גיי רואה נשים כפי שאני רואה אישה יפה? נהנית להביט בה, לחכות אותה, להיות בחברתה ולא להכנס איתה למיטה? האם כך הוא הדבר? אני מודה לכולכם על התובנות, על סיפור הצפרדע של ונילוס ואני מאוד משתדלת להיות עם עיניים פקוחות, לב פתוח (אני גדולה לא?) ומאוזנת ככל האפשר, מנסה לקחת את הטוב ממה שיש ולהנות ומה הלאה? אלוקים גדול. יום מקסים לכולם, עשיתם לי שירות מעולה!!!!!!!!!!! תודה מליון.