פינת שעשועי שבת

yosef 30

New member
בוקר טוב סורנטו ../images/Emo42.gif

ראשית אני ממליץ לך לקרוא את הסיפור שונילוס הביא לפורום. אני מאמין שתמצאי בו הרבה תובנות על מה שעובר עליך, מקווה שזה ייפתח בפנייך הבנות חדשות. נשמע שיש בך חסך מאוד גדול לקשר חברי, לתקשורת טובה ופתוחה. האם בחייך עם בן זוגך את לא מצליחה להגיע לרמת אינטימיות שכזו
האם חשבת לנסות לפתח תקשורת שתמלא אותך עם בן זוגך
לפעמיים הרבה יותר נוח להיות בחברת גבר גיי - מאחר ומרגישים שאפשר להיות "אני" מבלי לפחד שיהיה סקס, כמו שיכול לקרות עם גבר סטרייט שיכול להימשך אליך יותר בקלות ובכך נגמרת האינטימיות החברתית. אני מאמין שזה יכול לבלבל המצב הזה, ונשמע שזה מבלבל אותך לא מעט. משיכה זה לא משהו שאתה בוחר, אתה פשוט נמשך. בעברי עסקתי בעיצוב אופנה, למדתי כמה שנים ועבדתי בסלון כלות. אחד הדברים שאהבתי זה נשים סקסיות ויפות, אהבתי לעצב עליהן את הבגד, אהבתי את הגוף היפה. אך לא הייתה בי תשוקה לגעת מעבר, זה לא ממש הדליק אותי כמו שגוף של גבר ייכל ויכול לעורר בי משהו מעבר. זה כמו לאהוב ריח מסויים שיש באוויר בעוד שלאחר זה ריח מאוד לא טוב. שיהיה לך אחלה בוקר
יוסף.

סורנטו

New member
היי יוסף, קראתי את הסיפור שונילוס הביא ובאמת

התחברתי מאוד לסיפור, הביא אותי לתובנות והוא סיפור מדהים שכל אחד יכול לקחת משהו משם. וחשיפה (מאולצת), זוגיות זה מכלול של הכל, נאמנות, תקשורת, תחביבים, אינטימיות, סקס והכל כעיסקת חבילה מה פחות ומה יותר, אבל בינינו אין תקשורת טובה, כך היה שנים, כך התרגלתי וכך היום. ההחלטה להשאר הייתה מתוך סיבות שיקולים רבים ולרוב אינני מצטערת...די קשה לי לסלוח כי אני הייתי נאמנה!!!, בית! ילדים! עבודה! בעל! ולתומי חשבתי שזה הדדי עד ש"חטפתי"....היום, ממרומי גילו/גילי התביית במובן מסויים אבל שבר שלא מתאחה!!! מאוד קשה לי ואני מרגישה החמצה, הילדים גדולים והחלטתי לדאוג ולראות אותי סוף סוף: ואכן, אני לומדת, עושה ערבים עם חברים ומשפחה, נוסעת וחיה בלי יסורי מצפון בניגוד לעבר. לא, זה לא במקום שום כלום אבל עדיף מלהיות "בודד, ומכונסת, אז כאילו יש זוגיות (מארגנת ויוזמת טיולים משפחתיים או עם זוגות חברים) אבל לפחות אני בנעליים מוכרות. לפעמים צוחקת, לפעמים בוכה אבל לרוב נהנית ממה שאני עושה, כמו לימודים, יוצרת ובעיקר כיף מהילדים המוצלחים שלי (ולא אני לא כותבת מתוך שאני משוחדת כי הם באמת מוצלחים וזה כמעין פיצוי ותמורה על כל שנות ההשקעה!!!). אז יש זוגיות פושרת, הוא לא רצה ללכת לשיחות למרות שהתחננתי, ניסיתי בכוחות עצמי ולא הצליח אז שישאר! הוא עסוק, אני גם כן... ובכן, עולה לי מחשבה לעיתים שאולי טוב יותר שאני בחברת גיי (מונע בגידה שאני עלולה להתחרט עליה) , וזה נכון שעם גבר סטרייט ברגע שיש סקס (במיוחד אם שניהם נשואים) האינטימיות החברתית הולכת אבל זה באמת מבלבל משום שאני כאישה, מבינה שכאשר גבר מחייך, מחמיא, עוזר, מחפש אותי בחשאיות, מזמין הביתה-משלב בדמיונו אינטימיות עם סקס וזה בעצם מה שלא הבנתי כשלא הייתי בטוחה שהוא גיי.נכון שכאשר אתה נשאב לתוך רגש שלא בחרת להיות בתוכו אתה רוצה את הקרבה , המגע, ויש תשוקה וזה קשה אבל אני במקום שאני יודעת, אם הייתי מבולבלת בהתחלה ונעלבת (באיזשהו מקום כי הנשיות שלי לא נדרשת ולא משנה מה הייתי עושה עם זה), אני יודעת כעת שזה לא אני, זה המצב ונותר לי לקחת, להנות ממה שיש או ללכת. אני מנסה להבין את העניין של מה אומר גבר גיי, מה מרגיש, ואיך הוא רואה נשים מולו. למדתי המון מכאן וזה מאזן אותי וגם נותן לי תובנות לדעת איך לגשת ולהתנהג, לעיתים (כשאני רואה אותו) קשה לי עם זה כי יש רגש ואני רוצה שיהיה יותר אבל מתאזן ואני מנסה להיות שקולה...מאז החשיפה לא מדברים על זה יותר, לא רוצה בזאת כי מעורר תסכול ואנו מטייחים... אתה גם כן יצירתי יוסף,איזה יופי (ערך מוסף יש לך) לא ידעתי שהתעסקת בעיצוב אופנה, בכלל, כיף ליצור ולעצב... לראות דברים יפים במיוחד אם אתה יצרת/עיצבת אני צריכה להתרגל ולהבין איך כשאתה רואה בחורה יפה וסקסית אתה לא רוצה לעשות איתה סקס? קשה לי עם זה עדיין אבל אולי אני צריכה להתרגל לכך שגבר גיי רואה נשים כפי שאני רואה אישה יפה? נהנית להביט בה, לחכות אותה, להיות בחברתה ולא להכנס איתה למיטה? האם כך הוא הדבר? אני מודה לכולכם על התובנות, על סיפור הצפרדע של ונילוס ואני מאוד משתדלת להיות עם עיניים פקוחות, לב פתוח (אני גדולה לא?) ומאוזנת ככל האפשר, מנסה לקחת את הטוב ממה שיש ולהנות ומה הלאה? אלוקים גדול. יום מקסים לכולם, עשיתם לי שירות מעולה!!!!!!!!!!! תודה מליון.

JamesNox

New member
אני חושב שהבנת

אני צריכה להתרגל ולהבין איך כשאתה רואה בחורה יפה וסקסית אתה לא רוצה לעשות איתה סקס? קשה לי עם זה עדיין אבל אולי אני צריכה להתרגל לכך שגבר גיי רואה נשים כפי שאני רואה אישה יפה? נהנית להביט בה, לחכות אותה, להיות בחברתה ולא להכנס איתה למיטה? האם כך הוא הדבר? בדיוק.

daphts

New member
היי סורנטו

בניסיון להאיר ולהעיר קצת על השאלות שלך. אוקי יש דבר כזה דוך קינסי וכן יש בו לא מעט מן האמת, עבל עם כל הכבוד לאותו מחקר, כפי שנאמר לפני מי שלא ממש גיי לא יגדיר עצמו ככזה- לפחות לא בחברה בה אנו חיים, בגדול זה לא תענוג להייות מיעוט ובטח שלא מיעוט גאה בחברה סטריטית שדעותיה הפונדומנטליסטיות הולחות וגוברות (יענו א"י) לגבי היכולת לאהוב אדם באשר הוא אדם גבר או אישה ללא קשר למשיכה מינית - אז לדעתי ודעית הדבר אפשרי. אני אוהבת אהבה ענקית חלק מחברי וחברותי ואיני נמשכת אליהם מינית. יש לי חברים גברים חלקם גייז וחלקם סטריטים והם עדין חברים מדהימים אנשים מדהימים ועם זאת איני נמשכת אליהם מינית- ואני ממש לא רואה בהם אופציה לפרטנרים. כפי שאת עצמך כתבת אין את הניצוץ ההוא אין את ה"פרפרים בבטן" אין את "החשמל שזורם בגוף". אבל אותו כנ"ל גם עם כמה וכמה נשים, לא כול אישה עושה לי את זה כמו שלא כול גבר עושה לך את זה. ויש לי חברות נפש נשים, ממש "אחיות", ועדין הן אינן אופציה לפרטנריות מבחינתי ואין לי משיכה מינית אליהן למרות האהבה החברית הגדולה שיש לי. וכן יש גילויי חיבה אבל כפי שכתבת - גילוי חיבה של דודה כזה ... לא גילוי של חיבה ורצון לסקס. וכן כמו לבופניק היו לי נסיונות עם המין השני, אם נרצה או לו כולנו כל הגייז גדלנו בעולם של סטריטים קבלנו תהליך חברות והבניה חברתית (סוציליזציה) סטריתי . כולנו לאחד הינו שם אילו שניסו ואלו שלא ניסו עם המין השני כל הגייז העולם. אבל ... טוב סיפור קטן ברשותך כשהיתי בתיכון היה לי חבר (בן זוג) הוא טען שאני "פרג'ידית" ממש הקרחון שפגע בטיטניק או איזה קרחון באלסקה הסקס היה איך נגיד "לא משהו" , אוקי הוא היה בחור נחמד, היתה לנו שפה משותפת ובל ה"פרפרים" לא היו שם מבחינתי. כשבנות חברות לכיתה דברו בהפסקות על החבר על ה"פרפרים" על הקמיהה הזו למגע- אני לא ממש היתי שם לא היתי שותפה , למרות שמאוד מאוד רציתי גם לחוש את ה"פרפרים" הללו- הם לא היו שם. יום אחד על סף יאוש החליט הבחור לעשות ניסיון בהסכמתי - לצרף לסקס ידידה שלו ושנעשה שלישיה ... לרוע מזלו אותה נערה לימים הגדירה עצמה לסבית בעקבות אותו ערב מוזר וניתן להגיד שגם אני איך שהוא הבנתי בעקבות ההיתנסות שזה יעודי. זהוא זה התחיל כערב ומפגש לסקס בשלישיה ותוך דקות זה הפך לערב ומפגש של סקס בין שתי נשים - שם ואז באותו ערב חוויתי לראשונה את אותם "פרפרים" את אותו ה"חשמל" כל נגיעה ליטוף העביר בי צמרמורת ... כך ידעתי ודעית "אני לסבית" אוקי לקחו לי עוד כמה שנים טובות להיות מסוגלת לעמוד מול המראה ולהגיד לעצמי זאת בקול ועוד מספר שנים לא קטן להיות מסוגלת להגיד זאת למישהוא אחר ועוד שנים להיות מסוגלת להגיד זאת לבני משפחה ... "סיפור הארון" למי מאיתנו הגייז לא היה איזה שלב כזה ... בין עם הוא קצר ובין עם הוא ארוך ... כלנו עברנו זאת. תראי באופן תאורטי אני מסוגלת טכנית לעשות סקס עם גבר- אבל אין משיכה אין פרפרים ואין כמיה לכך, יותר מכך גם לא כל אישה עושה לי את זה למרות שתכנית אני יכולה לעשות איתה סקס. אבל אני מניכה שכך גם פני הדברים בחייה של סטריטים - אנו כניראה לא יונק שניכנס עם כל מה שזז למיטה ... יש ככול הניראה איזה אלמנט של משיכה והתאמה . אז כך יכולות להיות לי חברות נפש סטריטיות ולסביות והן עדין לא יהיו אופציה למשיכה מינית שלי ואני אוהב אותן אהבת אמת חברית גרידה כמו שיש לי חברים גייז וסטריטים אותם אני אוהבת אהבת אמת ללא מכיכה מינית. עם סקס יכול להתקים בינינו ... עם היד על הלב (היו נפילות, לא עם גברים - אבל עם נשים היו גם היו) אבל שוב עם היד על הלב - זה לא אותו דבר עם את בסיטואציה של סקס עם משיכה מינית וללא משיכה מינית אין את הניצוץ ההוא ... משהוא כאילו חסום, לא זורם, תקוע. אבל כשאני עם זוגתי או לצורך העניין בעברי עם בנות זוג אחרות שהיו לי ... כשלו הינו יחד רק חלמתי על הביחד היתי כמהה למגע שלהן של בנות הזוג - כמו היום למגעה של זוגתי... אוקי אז טכנית זה אפשרי אבל רגשית נפשית זה לא אפשרי וזה מה שעושה את ההבדל שהוא מהותי מאוד לדעתי. שרון

סורנטו

New member
אהלן שרון, איזה כיף שיש לי את הפורום הזה

שגרם לי להבין טוב ונכון מה שבלבל אותי לא מעט. יש לך יופי של סיפורים מחייך, ממש מעניין לקרא אותם ושוב, מפרגנת לך על הדינמיקה שיש לך בחיים: גם משפחה, זוגיות, לימודים ועבודה, יישר כוח!!! היו לי המון דעות קדומות על גיי ששאבתי מכל מיני וגם שהעליתי בדמיוני וזה רק גרם לי לבלבול, הפורום גרם לי גם להבין וגם להיות פתוחה...עניין דוח קינסי היה מן תקווה או אשליה עבורי לעניין האישי שלי. בכל אופן, מתברר ש-לי בלבד יש "פרפרים בבטן", כמיהה לגעת, לחוש, להיות קרובה ככל האפשר, כשאנחנו מתראים, אני משתגעת ומנסה להתאזן בכוח (אין לי ברירה אני רואה אותו בהרצאות כך שלא יכולה עדיין להמנע מכך) ולצד השני נעים וכיף בלבד. לפחות הבנתי ואני יודעת מה לעשות ואיך לזרום ולקבל את זה, לא להפגע, כי זה לא שאני לא מספיק נשית ולא נראית, לא לנסות.... נהנים זה מחברתו של זו ולפחות יודעים כל אחד מאיתנו מה מקומו (לי יקח קצת יותר זמן להשלים אבל זה מה יש, אני לא יכולה לשנות את העולם לצערי-במקרה הזה כן?). תודה לך שרון על האינפורמציה, חג שמח וסופשבוע נעים,

למעלה