פינת שיר השבוע!

פינת שיר השבוע!

והנה בפעם השניה פינת שיר(ש-veybybv התחילה ) השבוע תגיבו ודסקסו ככל העולה על דעתכם ועל רוחכם.. אני בכוונה מביאה שיר ידוע (שמישהו יגיד שהוא לא מכיר) משנות ה-70 כיוון שרובכם לא מכירים שירים אחרים, the wonder of you והנה השאלות: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? למי הייתם מקדישים את השיר? מה דעתכם על מראהו של אלביס בשיר? ציון לשיר 1-10? הערות לגבי השיר?

YGep

New member
טוב....אני מאוהבת בשיר../images/Emo99.gif

מאוהבת באלויס בתקופה הזו של חייו..... לא הייתי רוצה שמישהו אחר ישיר את השיר!!! רק אלויס...שיר ככ מוצלח.... והיתי מקדישה לאנשים שאני אוהבת..... אז יום נפלא עם הרבה אהבה ושמש מעל

maayan026

New member
THE WONDER OF YOU

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? And when you smile the world is brighter שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? When no-one else can understand me- זה אלביס מי לא מבין אותו הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?-לא| מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר?-עכשיו משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון שהכי מתאים לשיר?מאוהב|
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?-אין אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?- למי הייתם מקדישים את השיר?
מה דעתכם על מראהו של אלביס בשיר? ציון לשיר 1-10? אוהבת את המראה ציון 10 הערות לגבי השיר?- אחד האהובים עליי

דניבויss

New member
אחת הבלדות הגדולות של אלביס משנים אלו

השנה האחרונה שהוא היה ניראה במיטבו --1970

veybybv

New member
..

"When no-one else can understand me- זה אלביס מי לא מבין אותו" אני חושבת שזה לא משנה מי אתה אף אחד לא יבין אותך, אנחנו בני אדם שונים ואף אחד לא יכול לדעת מה הוא מרגיש..

veybybv

New member
תגובתי..

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? When no-one else can understand me When everything I do is wrong -אני מתחברת לזה.. שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? You give me strength to carry on -רעיון נחמד אבל כרגע אני סומכת רק על עצמי בשביל זה.. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא! מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? ראשונה אין לי מושג אבל לא יכול להיות שזה היה כל כך מזמן, אחרונה עכשיו.. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? כלום אייקון שהכי מתאים לשיר? אהמ אהמ איייקונים.. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? טום ג'ונס אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בילי ג'ואל? למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת.. מה דעתכם על מראהו של אלביס בשיר? לא הכי טוב ולא הכי רע, ובכל מקרה אני אוהבת אותו.. למדתי לאהוב גם את השנים הרעות.. ציון לשיר 1-10? 10 הערות לגבי השיר? בסך הכל שיר מעולה!!

Jen74

New member
../images/Emo99.gifאחד השירים שהכי מנגנים לי על הלב../images/Emo23.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? אני לא יכולה לומר שיש שורה מסוימת בשיר שאני מתחברת אליה. השיר כולו מדבר אליי לגבי אחד החברים הכי טובים שהכרתי ושהוא ידיד נפש שלי. השיר הזה ממש מדבר על הקשר שלנו. שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? אין כזה דבר. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נראה לי שהשיר מושלם כמו שהוא. מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? אם אני זוכרת נכון, פעם ראשונה שמעתי אותו בפונדק אלביס, במפגש הראשון של הפורום. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? נשיקה בסוף לאותו חבר טוב
אייקון שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא עולה לי כרגע בראש. אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כמעט כל זמר שלא שר עם הלב והנשמה. למי הייתם מקדישים את השיר? לאותו ידיד נפש. כבר הקדשתי לו את השיר הזה ולא פעם אחת. הוא יודע שהשיר הזה מבחינתי מדבר עליו. מה דעתכם על מראהו של אלביס בשיר? אם הכוונה לגבי מראה בקישורים, לא פתחתי את הקישורים עדיין. ציון לשיר 1-10? 10

למעלה