פינת שיר השבוע!

veybybv

New member
פינת שיר השבוע!

והנה בפעם הראשונה פינת שיר השבוע תגיבו ודסקסו ככל העולה על דעתכם ועל רוחכם.. אחד מהשירים הראשונים של אלביס שהכרתי: one track heart והנה השאלות: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? משהו שהייתם מוסיפים לשיר? אייקון שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? למי הייתם מקדישים את השיר? מה דעתכם על מראהו של אלביס בשיר? ציון לשיר 1-10? הערות לגבי השיר?

veybybv

New member
תגובתי +מילים לשיר ששכחתי לשים קודם..

הנה המילים לשיר שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה או אוהבים אותה במיוחד? Oooo- eeeee Im gonna stay on your track שורה שמפריעה לכם ואתם לא מתחברים אלייה בכלל? לא הייתי אומרת בכלל כי אני מתה על השיר אבל בכל זאת -Dont try to stop me if youre smart הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? כן, גרסה איטית יותר הייתה יכולה להיות מעניינת.. למרות שהשיר מעולה גם ככה מתי הייתה הפעם הראשונה והאחרונה ששמעתם תשיר? הראשונה כשרק התחלתי להכיר את אלביס אני חושבת שפשוט חיפשתי שירים שלו ביוטוב ובמקרה נכנסתי לזה.. והאחרונה בדיוק עכשיו.. משהו שהייתם מוסיפים לשיר? לא יודעת.. אייקון שהכי מתאים לשיר? לא תומכת אייקונים נלהבת.. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? משום מה עולה לי לראש ג,יימס בלאנט כי זה יכול להיות טוב.. אמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? בילי ריי סיירוס, אני אוהבת אותו והכול אבל עם השיר הזה, אני לא יודעת.. למי הייתם מקדישים את השיר? לבן אדם שאני מוכנה לעשות הכל בשבילו, כרגע, זו הכלבה שלי לאקי, שתרגיש טוב יותר.. והאוגרת שלי, כי היא האחרונה שנשארה ונקשרתי אליה במיוחד (ביחס לאחרים שהיו..) מה דעתכם על מראהו של אלביס בשיר? הוא כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!! ציון לשיר 1-10? 10 הערות לגבי השיר? אני לא יצירתית מספיק כרגע, אם אני אחשוב על משהו אני אגיד..

ומה אני אומרת על השיר one track heart?

זה שיר מתוך הסרט roustabout ,שיר חמדמד לא יותר מזה,הציון שלי 6 אלביס שר המון שירים ב-31 מסרטיו, חלקם היה גרועים וטיפשיים ,חלקם יפים ואפילו משגעים,

veybybv

New member
חח

אני למען האמת חולה על השיר וכמובן גם על הסרטים למרות שלא יצא לי לראות הרבה מהם בכלל. אני אוהבת את השירים שתופסים אותי, וזה אחד מהם.. יכול להיות שחלק מהשירים שלו בסרטים גרועים וטיפשיים אבל לרוב אני נמשכת לשירים האלה שבסרטים, לא רק שלו. את יכולה להגיד על מה הסרט? כי יש מצב שראיתי אותו פעם ואני לא זוכרת, ככה או ככה אני בטוח הולכת לחפש אותו.. אה כן כבר שאלתי פעם על הסרטים שלו בפורום, והכרתי אותו לראשונה במרתון סרטיו בtcm לפני כמה שנים.. (למרות שגם לפני כן הושפעתי ממנו, רק לאחרונה קלטתי זאת..)

הסרט roustabout בישראל "יריד השעשועים"

נעשה ב-1964 מספר על נווד(אלביס) שמחפש עבודה ומוצא עבודה ביריד שעשועים כושל,אלביס מסתכסך עם בעל היריד בגלל בתו שהתאהבה בנווד והוא בה,הוא גם מסתבך שלא באשמתו ביריד ולא מסתדר עם שותפתו(ברברה סנטוויק)התוקפנית של בעל היריד המתוח,הוא עוזב את היריד, היריד עומד לפשוט את הרגל אבל אהובתו מחזירה אותו ובזכות קסמו ו-11 השירים בסרט הוא מצליח לשקם בחזרה את היריד,

דיברו על כך

שאלויס וברברה סטנוויק השתעשעו גם מחוץ לסט הצילומים חחחחחח היה להם יריד שעשועים אישי, פרטי.

../images/Emo8.gifדיברו ועדיין מדברים המון שטויות על אלביס,

זה היה לאלביס כבוד לשחק למולה של ברברה סטנוויק, היא נחשבה אז לשחקנית מן השורה,וזה גם לה השתלם לה לשחק עם אלביס היא היתה כבר היתה מבוגרת וזכתה לרייטינג לא מועט,

veybybv

New member
רגע, ומה היה איתו בתקופה?

הוא לא היה כבר מפורסם והכל? חוץ מזה אין לי מושג מי זו אז אני לא יודעת אם זה כזה משנה חח..

veybybv../images/Emo6.gif זה באמת כבר לא משנה היום,

זה רק ידע בהיסטוריה הקולנועית, ברור שאלביס היה מפורסם והכל, אבל רק לידע הכללי ,אלביס לא נחשב לשחקן מי יודע מה, וברברה סטנוויק כן,

למעלה