פינת קרן האור ...

פינת קרן האור ...../images/Emo62.gif

בכל שבוע אני יעלה לפה את פינת קרן אור ... במציאות הקשה תמיד ניתן למצוא משהו טוב שקורה לנו ... כל אחד שיחפש דבר אחד טוב שעליו גאה ..עזר לו או היטב עימו באיזשהי צורה .. ויספר לנו פה עליו ... מודה לכם על שיתוף הפעולה ... טלי

ואני הראשונה

בתחום האישי קבלתי בשורה שבמהרה אהיה סבתא לנכדה!!! גם איש ענק זה שעושה תעמולה למען ישראל מלא אותי גאווה....\ שלכם טלי

דליה1944

New member
פינת קרן האור ...

מזל טוב לך טלי . מאחלת שההריון יעבור בקלות וגם הלידה .

שוקי1948

New member
קרן האור

נכדתי הבכורה , בת חמש וחצי ,שלאחרונה נולד לה אח ,אמרה לי , כי למרות שאחיה הצעיר לא יכיר את סבתו .היא תדאג לספר לו עליה , על מנת שגם הוא " יכיר " אותה , כדבריה. מחמם את הלב. שוקי

התמונות מספרות

הנכדה שלך צודקת , נכדה חכמה שלוקחת על עצמה לספר על סבתא שלה וכדי לעזור לה כדאי להכין אלבום תמונות שהוא בהישג יד ככה עשינו עם האחיינים שלי ,יש לי 4 אחיינים ה3 הגדולים הכירו את סבא כילדים קטנים הגדולה ביותר היתה בת 4 שהוא נפטר , ויש אחת קטנה שנולדה שנים רבות לאחר מותו והם ספרו לה בעזרת התמונות על סבא ועל אחותי הקטנה, הדודה שלהם תמיד ספרנו והראינו תמונות, ויש שני אחייניות שממש דומות לה ככה העברנו אליהם את השורשים של המשפחה , באמצעות תמונות שהנצחנו בעבר

אלמוג127

New member
מודה אני..

אני חושבת שההסתכלות...ההתעמקות במה שיש היא דלק החיים כל יום מודה אני על הבריאות על בנותי המקסימות שאותן אני מגדלת בגאווה, על כל האושר והשימחה שלהן למרות האובדן...ועוד ועוד מאחלת לכולם שבת שלום ושקטה

היי לכולם כאן וגם אני כמוך אלמוג127

מרגישה את אותם הדברים שכתבת שלמרות האובדן יש לי הכוח והדלק שהוא המניע אותי וגורם לי לגדל את שני ילדיי לבד בלי יד ימיני ושלא יחסר להם דבר ושרק נהיה בריאים ושלמים אמן!!!! אני חושבת שהם הקרן אור בחיי !!! שבת שלום ממני השחורדינית!!! (נ.ב אלמוג שלחתי לך מסר האם קיבלת? תפוז לפעמים מעצבן ברמות!!!!!!

../images/Emo119.gifקרן האור היא ביסודה

הבחירה בין החצי המלא לזה הריק. תמיד ניתן לימצוא קרן אור אם נחפש אותה. יהיו גם כאלה שבאור יום יתנהלו כסומא באפילה.

kampf

New member
קרן האור השבועית שלי

הייתי בסוף השבוע באילת בועידת עסקים של עיתון "ערים".היה ....ואו. הרצאות של גוגל ואלון גל וכל מיני אחרים אבל העיקר היה "הופעה של להקת תיסלם" מדהים. הם הצליחו להקפיץ את האנשים על הרגלים (רוב האנשים היו בני 35 -45 שגדלו על השירים האלו) והיה ממש מרגש, ואפילו אני רקדתי ושרתי יחד עם חברים שהיו איתי,וכל הזמן הזה הרגשתי כאלו אשתי
עומדת לידי מחבקת אותי ושרה ושמחה יחד איתי
.

למעלה