S spiceupmylife1 New member 9/9/10 #59 ואוו יש לה שיער ארוך... ../images/Emo23.gif אבל היא עדיין רזה כמו קולב.... :\
H HanAn189 New member 9/9/10 #86 רק היא יכולה לשים חתיכת ניילון נצמד ../images/Emo6.gif וזה גם נראה מיוחד ולא פתטי.
2 2Dirrty4U New member 9/9/10 #95 זה לטקס לא ניילון נצמד ../images/Emo6.gif והכל עדיף על הניילון הנצמד של גהגה.
H HanAn189 New member 11/9/10 #105 ברור שזה לטקס ../images/Emo6.gif הנקודה היא שהבחורה הזאת גאונה! ואיזה ניילון יש לגאגא? אני זוכר... קרניים מכשפה בועות כסא מחשב צפרדעים בשר.. וכלום אפשר תמונה?
ברור שזה לטקס ../images/Emo6.gif הנקודה היא שהבחורה הזאת גאונה! ואיזה ניילון יש לגאגא? אני זוכר... קרניים מכשפה בועות כסא מחשב צפרדעים בשר.. וכלום אפשר תמונה?
2 2Dirrty4U New member 12/9/10 #106 איזה ניילון אין לגהגה היא מתעטפת בכל הזבל למיחזור של אמריקה! אני מסתכלת עלייה ויש לי חשק ללכת לזרוק בקבוקים למיחזור בשביל שיהיה לה מחר מה ללבוש.
איזה ניילון אין לגהגה היא מתעטפת בכל הזבל למיחזור של אמריקה! אני מסתכלת עלייה ויש לי חשק ללכת לזרוק בקבוקים למיחזור בשביל שיהיה לה מחר מה ללבוש.
B Bright Unicorn New member 9/9/10 #89 איזה מדהימה לבחורה יש סטייל. למרות המצועצעות שזה דווקא מאד מגניב ומסתדר בעין