פינת סיפורי עוצמה

פינת סיפורי עוצמה

ספרו על משהו עוצמתי שעברתם לאחרונה
סיפורי עוצמה זה בעצם כל דבר יוצא דופן שקרה לכם... או משהו שקרה שהוא שונה מהשיגרה הרגילה שלכם... או משהו מיוחד שאי אפשר להסביר במילים או דרך ההגיון....

kung fu

New member
עוצמה ../images/Emo42.gif ../images/Emo105.gif ../images/Emo19.gif ../images/Emo108.gif

כל הזמן קורה לי (יוצרת....יותר נכון מאשר "קורה לי"). לא זוכרת כרגע מקרה ספציפי
אם אזכר, ארשום כאן

אורלי_ל

New member
סיפור

יום אחד השבוע, צעדתי ברחוב עם הווקמן, כהרגלי עם הראש בעננים שקועה במחשבות שמתגלגלות להן לשום מקום מועיל, סתם מטחנת מחשבות. אני יודעת שזה מזיק לי וקשה לי לא לעשות את זה. כמו שאני הולכת לי באה מולי אשה עם כלב שחור. אני בדר"כ פוחדת מכלבים שנראים כאילו לא אכלו ארוחת ערב. והכלב הזה לא נראה רודף שלום. אבל בגלל שכל כך הייתי שקועה העיניים ראו את הכלב אבל המוח לא ממש קלט, והלכתי ישר לקראתם. איך שאנחנו חולפות אחת על פני השניה, פתאום התנפל עלי הכלב בשאגת רררררררר...! הוא לא הצליח לגעת בי, והאשה נורא התנצלה אבל אני כל כך נבהלתי שלא הייתי מסוגלת להוציא מילה ופשוט הלכתי משם, והרגשתי כאילו מישהו העיר אותי משינה עם סטירת לחי, וכנראה זה בדיוק מה שהייתי צריכה.

סיפור, אולי לא כל כך "עוצמתי"

טוב, זה אולי קצת טיפשי ולא בדיוק הכוונה ב"סיפור עוצמה" אבל בכל זאת. הייתי בטיול ועלינו על הר גבוה ואז מישהו ביקש שאני יצלם אותו אז לקחתי את המצלמה והתחלתי ללכת אחורה כדי לתפוס מסגרת טובה לתמונה ופתאום -בוום- ואני מתחילה ליפול אחורה, זה היתה יותר התדרדרות אחרוה ואיכשהו נעצרתי על אבן וגם מישהי תפסה לי את היד. וזה לא כזה נורא אבל יכלתי ליפול עוד ועוד והתחלתי לחשוב " מה אם.." ואיך פתאום הכל היה נגמר סתם כך, גם החיים שלי וגם הכיף של כולם. ואז ראיתי הכל שונה וכל אבן נראתה לי בעלת פוטנציאל מסוכן ונורא נזהרתי בשבילי ובשביל אחרים עד שנרגעתי. אבל בכל זאת, זה לא קורה לךי הרבה ככה להיות קרובה לסוף, כיז ה באמת היה מסוכן. איך שמשהו קטן משנה את כל זווית הראיה וגם המחשבות. זהו.. מצטערת זה קצת טיפשי. יום טוב לכולם.

למה???

New member
ממה שכתבת פה נשמע כאילו את

לא חושבת שמה שקרה לך הוא טיפשי (ציטוט:"איך שמשהו קטן משנה את כל זווית הראיה וגם המחשבות"). אז למה כתבת שאולי זה טיפשי?

עוצמתי ../images/Emo45.gif

תודה על השיתוף
בכלל לא טיפשי! כל דבר שקורה לנו שהוא מחוץ לשיגרה הרגילה, כל דבר שמזכיר לנו שהחיים מופלאים ומיוחדים.....זה משהו עוצמתי מבחינתי. מה שקרה לך אכן נכנס להגדרה הזאת. וגם אם זה היה נכנס להגדרה האישית שלך בלבד (ולא שלי, או של אחרים), עדיין תרגישי חופש לשתף

אהבת חינם ...

ערב, אני יושב ברכבת. עולה בחור קשה יום, שעיר במיוחד, אני: "זה הדבר הכי מגעיל שראיתי כבר הרבה זמן, איך מישהי תוכל להיות עם דבר כזה ... עצרתי, חשבתי ואמרתי "נהדר" עכשיו הפוך תתחיל לאהוב אותו ! אז התחלתי לאהוב אותו ... זה התחיל ... "בטח השיער הזה נעים למגע ... וגם יש לו הבעה של איש נחמד ... התחלתי להסתכל על עוד אנשים ופשוט אהבתי אותם ... בהתחלה חיפשתי סיבות לאהוב ולאט לאט נעלמו הסיבות ונשארה האהבה. לבסוף נעלמתי גם אני ... נשארה אהבה ... אני הייתי (ל20 דקות) אהבה

kung fu

New member
סיפורים מאתמול

- הלכתי להילרית שלי. הייתי בלי מטריה ועם סנדלי הרים
הייתי באוטו. ביקשתי מהגשם לאפשר לי הפסקה קצרה על מנת שאוכל להיכנס אליה ולא להירטב. היתה הפסקה בגשם לכמה שניות וידעתי שעכשיו זה הרגע. נכנסתי והצלחתי להיכנס לביתה. ברגע שנכנסתי הגשם חזר בעוצמות גבוהות
- חזרתי הביתה. הייתי עדיין בלי מטריה ועם סנדלי הרים
הייתי באוטו. היה מבול בחוץ. ביקשתי מהגשם לאפשר לי הפסקה קצרה כשאכנס לחנייה, על מנת שאוכל להיכנס הביתה ולא להירטב. היתה הפסקה בגשם לכמה שניות ויצאתי ונכנסתי הביתה. כשנכנסתי הביתה הגשם חזר
- בסביבות השעה 17:45 היה צלצול טלפון וידעתי מי זאת בטלפון. זאת אכן היתה היא. - עכשיו אחרי שסיימתי לרשום את ההודעה הזאת, פתאום בשנייה קרני שמש מציפות את כל החדר הזה (החלון היה פתוח).

למעלה