פינת "סוגרים חשבון"

מותר לי

New member
כן ../images/Emo3.gif

יאללה, תתחילי!

CHIKOLULU

New member
חן חן עכביש!

אם הפורום כ"כ נחמד ,אז איפה הפרפר?? אה? ועכשיו קצת יותר ברצינות.. הרעיון שלי כנראה לא נראה לך ולעוד חברים. את הרעיון לא הבנתם או אין עניין בו ,אני לא אטרח להסביר אותו כיון שאם הוא לא מובן אז בטח הוא גם לא יתקבל. תאמין או לא מאחורי זה עמדה כוונה טובה. אבל לא נורא... זה לא קריטי. תודה.

טל205

New member
אנחנו בטוחים שמאחורי זה

עמדה כוונה טובה. ללא ספק. אבל אתה יודע... יש רגישים..

העכביש2

New member
../images/Emo12.gif

ציקולולו....אתה מפתיע אותי כל פעם מחדש.. איפוק מנצח יש לך לפעמים
שמע, קנית אותי! יאללה אני בעד הפינה שלך!!!!!

Dolphinea

New member
צ'יקולולו יש לי הצעה בשבילך...

הרושם הראשוני שקיבלתי על הרעיון שלך הוא שאתה מחפש מקום להתנגחויות... ולפי השתלשלות העניינים נראה שטעיתי... אולי תעשה נסיון ראשוני כדי שכולנו נבין למה מתכוון המשורר
מה אתה אומר

מותר לי

New member
אפשר רעיון משופר? ../images/Emo8.gif

פינת "סוגרים חשבון" אבל לא עם חברי הפורום... כל הקיטורים, כל העצבים, כל המעצבנים... הבוסים הקשוחים, הג'וקים המפחידים, השכנה המעצבנת, החתולה שלא נובחת, הפופקורן שלא ידוע מי חיסל אותו בצורה ממוקדת ביותר (אני מכחישה כל קשר לאירוע
), הטלוויזיה שכנראה קיבלה היום (יש לכם הסבר אחר לרמות השיגעון המטורפות שלה?) נו, הבנתם!
ונראה מי יעיז להגיד שלא!

סימפתי

New member
אין מקום לתוקפנות מילולית בפורום

הפורום אינו צריך לשמש במה לזיכוך (קתרסיס) תוקפנות כלפו החברים. ניתן בהחלט לבקר בצורה תרבותית את התכנים. יש מספיק אלימות בחיים שלנו כאן בארץ. תוקפנות מתעלים לאפיקים מקובלים בחברה, כמו: משחקים, בידור, פעילות ספורטיבית, סקס, ויכוחים עניניים, הומור, סטירה וגם סרקזם ציני. הכל בגבול המותר. אנו, כולנו, אחרי הכל, איננו בעלי חיים... בהצלחה.

מותר לי

New member
שלום לך, סימפטי הסימפטי ../images/Emo9.gif

אני חושבת שעדיף להוציא את האגרסיות בצורה וירטואלית ולהשאר רגועים כלפי אנשים מציאותיים... אם תשים לב- לא דיברנו על תוקפנות (לה באמת אין מקום בפורום), וכמו שהצעתי- לא כלפי חברי פורום... איננו בעלי חיים, אבל אנחנו עדיין בני אדם, ועצבים ותיסכולים צריך להוציא איפשהו. אני דווקא כן בעד הפינה הזאת כל עוד היא לא פוגעת בחברי הפורום היקרים

העכביש2

New member
חחחחחחחח גדול

אני הכי אוהב סמויים שצצים ברגע מכריע.. אל דאגה -- סימפתי: אני בעד שלום!!!! לא מלחמה! אהבה!! לא שנאה! נס קפה! לא קפה שחור

למעלה