פינת משחקי קופסא

פינת משחקי קופסא

פעם בשבוע (בתחילת כל שבוע - היום זה חריג
), אני אסקור משחק קופסא ואשמח לקבל גם את הביקורות וההמלצות שלכם. והפעם - לוטי קרוטי - היצרן - Ravensburger על הקופסה מצויין כי המשחק מתאים לגילאי 4-7, אולם הוא בהחלט מתאים לקטנים יותר ובטח שמתאים לגדולים יותר. המשחק הוא משחק קופסא מפלסטיק, שבבסיסו גבעה ירוקה עליה הארנבים אמורים ללכת עד שמגיעים לגזר הגדול בראש הגבעה. איך הם הולכים? מרימים קלף. על קלפים מצוייר ארנב קופץ (צעד אחד, שניים או שלושה צעדים) או ציור של גזר. הגזר הוא בעצם הוראה לסובב את הגזר הגדול שבראש הגבעה. חלק מהאבנים עליו עומדים הארנבים נפתח ולפעמים נופל ארנב פנימה. המשחק מאוד איכותי. גבעת הפלסטיק חזקה ויציבה גם לאחר משחקים רבים. הארנבים מקסימים ב 4 צבעים והכרטיסים מקרטון עבה וקשיח. כל משחק נמשך כ 10-15 דקות והוא מאוד מאוד מהנה. המחיר לצרכן נע בין 109 (ראיתי באתר באינטרנט שאיני מכירה את טיבו) ל 150 ש"ח בטויס אר אס. לא זול, אבל שווה כל גרוש. מכירים את המשחק? נשמח לשמוע גם את הביקורת שלכם

משחק חמוד ביותר

לנו אין אותו אבל יצא להם לשחק אצל חברים והם מאוד נהנו

אני מצאתי חנות ביפו

הוא מספק לחנויות - המחירים שלו ברצפה אני רכשתי בלת שלי בית בובות ב120 ש"ח וראיתי אח"כ אצלו משהו דומה ב63 ש"ח משחקי קופסא נעים אצלו סביב ה20 ש"ח

yair_bar

New member
מנהל
מותר לך לגלות איך קוראים לחנות ומיקומה?

נשמע מחירים מצויינים ומיכל - אחלה אחלה פינה. כבר מחכה לפרק השני

בכיף - שדרות ירושליים מול הום סנטר

בתוך הסמטה מול הום סנטר הולכים ישר בסימטה והחנות ממש מול העיניים פתוח כל יום עד 17:00 למשל את המשחק עליו מדברת מתחילה מחדש - רכשתי שם אתמול ב25 ש"ח מדבקות לילדים הוא מוכר בין 1 ש"ח ל4 ש"ח יש לו מלא הפתעות לימי הולדת בובה מדברת ב40 ש"ח לגו - חלקים גדולים (דמי דופלו) ב25 ש"ח באופן כללי משחקי הקופסה נעים אצלו סביב ה25 ש"ח

טל249

New member
ובכל זאת..יש לך אולי את שם החנות כדי שאוכל לה

להתקשר לפני שאני נוסעת לשם..

אין לי מושג, חברה שלי גרה בסביבה

והיא הביאה אותי אליו, בגדול הוא ספק הרבה רוכשים ממנו ומעבירים לקופסאות אחרות עם שם החברה המשווקת (לא המייצרת) ומתמחרים זאת בהתאם ברגע שנכנסים לסמטה כפי שהסברתי מיידית רואים אותו ממול

חייבת חייבת להגיב

הבת שלי קיבלה את המשחק הזה הייתי בטוחה שהוא ממש שטותי אבל אני חייבת לציין שהיא והחברות הכי הכי אוהבות את המשחק הזה הן בנות כ 5

וביקורת על המשחק

די מבאס שמקסימום הצעדים שאפשר להתקדם בו הוא 3 יש בעיה כאשר 2 או יותר ארנבים צריכים לעמוד בדיוק באותו המקום חוצמזה מאוד כייפיי כולם מחכים לנפילת הארנב

טל249

New member
קבלי ח"ח ענק על הפינה החדשה !!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד !!!! רעיון מעולה, פינה מצויינת

טל249

New member
וואי !! אני רוצה גם !!!

זה אותו המשחק ???? תני פרטים.. איפה בדיוק החנות נמצאת?

לא מכירה את המשחק באופן אישי, אבל שאלה מצחיקה

המשחק עצמו כבד כשהוא באריזה? מחפשת נואשות מתנות לאחיינים שלי, וזה אמור להישלח לחו"ל
.

הסתכלתי עליו ביתר עיון בחנות, ובסוף בחרתי

במשחק אחר-בינגו בעברית ובאנגלית של אובייקטים שונים במקום של מספרים. המשחק ההוא נראה לי ממש קטן על האחיין בן החמש שלי. אבל הוא די מתוחכם ומתקדם לגילו-הוא יותר בסגנון של rush hour
.

yair_bar

New member
מנהל
העיקר שיהנה

אני חושב שהמחשקים האלה תורמים מאד בהתפתחות ומפחיתים קצת את זמן הטלוויזיה/מחשב

למעלה