פינת מז"א עם דני רופּ תסלחו לי על האיכות שׁל הקובץ הזה
א אוֹרי 84 New member 15/7/02 #1 פינת מז"א עם דני רופּ ../images/Emo79.gif תסלחו לי על האיכות שׁל הקובץ הזה
א אורי כוכבי New member 15/7/02 #9 לאורי 84 שלום..צהריים טובים: ../images/Emo42.gif לאורי 84 שאלה: ברשותי אותה תוכנה כשלך.. כיצד ניתן להקליט דרכה מכרטיס הטלוויזיה שברשותי- FlyVideo? -- בתודה מראש
לאורי 84 שלום..צהריים טובים: ../images/Emo42.gif לאורי 84 שאלה: ברשותי אותה תוכנה כשלך.. כיצד ניתן להקליט דרכה מכרטיס הטלוויזיה שברשותי- FlyVideo? -- בתודה מראש
א אורי כוכבי New member 15/7/02 #10 וברשותך שאלה נוספת: ../images/Emo35.gif (בפנים) -האם וכיצד ניתן לצרף גם תמונה מהטלוויזיה ש"תרוץ" עם הקול? -- בתודה רבה מראש -שוב,
וברשותך שאלה נוספת: ../images/Emo35.gif (בפנים) -האם וכיצד ניתן לצרף גם תמונה מהטלוויזיה ש"תרוץ" עם הקול? -- בתודה רבה מראש -שוב,
א אוֹרי 84 New member 15/7/02 #11 2 תשׁובות 1. אני לא משׁתמשׁ בכרטיס טלוויזיה, זה רק כּבל פשׁוט. 2. זה יכול להיות רעיון מצויין, לשׁלב בין תמונות מהתחזית לבין פסקול. לדעתי אפשׁר לעשׂות דבר כזה דרך Flash, השׁאלה היא אם ישׁ בפורום מישׁהו שׁמבין בזה.
2 תשׁובות 1. אני לא משׁתמשׁ בכרטיס טלוויזיה, זה רק כּבל פשׁוט. 2. זה יכול להיות רעיון מצויין, לשׁלב בין תמונות מהתחזית לבין פסקול. לדעתי אפשׁר לעשׂות דבר כזה דרך Flash, השׁאלה היא אם ישׁ בפורום מישׁהו שׁמבין בזה.