פינת חמד שששש.....

פינליש

New member
פינת חמד שששש..... ../images/Emo175.gif

הייתי סופ"ש בעיר בתולי. הלכתי בעיקר לנפוש ולטפל בכמה דברים ובעיקר לראות את החיילצ'יק במדים מה שגרם לי להתרגשות וזעקות פולניות קורעות לב. בין שיבצור הדיסקית של הבייבי ודחיפת עוד מכתב אהבה וחבילת עוגיות דפקתי את השנ"צ של החיים ובערב מצאתי עצמי בלי רכב ועם המון מוטיבציה לצאת לאוויר הפתוח. רחובות מציעה בזמן האחרון כמה אופציות לבני גילי אבל חשקה נפשי במשהו שקט, נטול רעש ואלכוהול. חבר טוב שלי פתח לפני המון זמן מקום שנקרה "טרזינה בפרדס". עם הזמן וההשקעה אותה טרזינה בפרדס הפכה ל"טרזינה באגם" והסקרנות והזמן הפנוי כירסמו בי. מצוידת בבטן מקרקרת, חברה טובה וג'ינס שמנו צעדנו למקום. חשוב לציין שרחובות היא עיר קטנה, והכל נורא קרוב. קידם את פנינו סדרן חניה שהפך את חווית חניית הרכב לזריזה ויעילה. מארחת "סוכית" קידמה את פנינו ושאלה מה נעדיף: "סביב שולחן?, כורסא נוחה?, או חושה מבודדת?". בחרנו בחושה המבודדת. המקום הוא פרדס ישן ש"גולח" הכל מלא נירות, מוזיקה של טריסי צ'פמן, לאונרד כהן וכל המלצרים בלבן. באמצע נח לו אגם מלאכותי ומואר שנותן למקום מראה רומנטי ומסתורי. התיישבו ב"חושה" שהייתי מלאה בכריות ונרות עם אור חלוש ונעים. המלצרית שלנו הייתה יעילה וקשובה (מילה של ד"ר גידי). המקום ענק ואי אפשר לשמוע אף אחד או לחשוב שצפוף או עמוס. אין לי ספק שאם הייתי עם בנזוג ולא עם חברה גם סף החרמנות שלי היה עולה פלאים. פתחנו שולחן של סלט ערבי קצוץ דק ומתובל באופן משובח, פתריות שלא ממש היו חמות, עם בצל... צולע, צ'יפס טעים לאללה אבל לא הבנתי למה היה כתוב בתפריט "גדול", חומוס עם טחינה - מעולה עם פיתות חמות. לקינוח לקחנו תה מתוק וקפה עם הל מהמדורה משו משו, מלבי לא מוצלח וזה בעדינות ומוס שוקולד תעשייתי, בירה לחברה ודיאט קולה לי. אציין שהמחיר מינימום הוא 50 ש"ח לאדם. מובן למה. סה"כ החשבון יצא 156 ש"ח לפני טיפ, מחיר סביר ביותר. אגב התפריט כולל גם בשרים, פסטלים הכל על טהרת הזולה. אחרי האוכל נשכבנו על המזרנים והכריות עם הסיגריה, נתנו ללאונרד כהן ללטף אותנו וספרנו כוכבים. לא זוכרת הרבה זמן שנהנתי ככה מבילוי שקט וכל כך מיוחד. המקום פשוט מקסיםםםם אני כל כך ממליצה. אחר כך הלכתי לבעל המקום, החבר הזה שלי ופשוט נישקתי אותו על ההצלחה. מיקום: בכניסה לרחובות לוקחים בפארק המדע שמאלה ונוסעים לכיוון הכביש העוקף. זה נמצא על הכביש יש שילוט נוח מאוד. היות ואין כתובת מדויקת פשוט נתתי לכם גישה להגיע. גישה לנכים.... לא ממש. מאוד ממולץ לחגוג שם כי יש מקום להרבה אנשים ולא רואים במשך הערב את כל שאר המבקרים כי כולם עסוקים בחושה שלהם. * ביום שבת חגגנו אירוע בקולומבוס. היה טעים כרגיל, מחיר בגדר הסביר ושירות שהוא מהטובים שאני מכירה. אבל מה... היה חם, המזגן לא עשה עבודה טובה והיו מלא ילדים מה שעשה את המקום לרועש ברמות שהעלו לי את הסעיף. זהו

שח_מט

New member
מה זה "סוכית"

והאם לא היה חם בחושה? כל ערב נדמה לי שהנה יש בריזה, אני עושה שני צעדים וה- 100% לחות בא לי בפנים...איכס. מישהו יהיה באילת בסוף החודש בפסטיבל הג'אז? יש גם "טעם הפסטיבל" בסגנון טעם בעיר אילת או משהו דומה..... שח

סוכה קטנה

ממש כמו: מסיבית=מסיבה קטנה גלידית= גלידה קטנה כ(א)פית= כאפה קטנה קובית= קוביה קטנה כלבית= כלבה קטנה מתוקית= מתוקה קטנה טיפית= טיפה קטנה שמלית= שמלה קטנה ספית= ספה קטנה משחית= משחה קטנה לחמנית= לחמניה קטנה כוסית= כוס קטנה צלוחית= צלחת קטנה משוגעת, לכי לישון= אמא של פיונה

Lear22

New member
אהבתי את הרשומון

אבל יש לי הסתייגות לגבי האוכל, לפי התיאור שלך של המקום והאוירה שלו, לא זה האוכל שאמור להיות בו! הייתי מצפה לאוכל קצת יותר טוב ולא לחומוס וצ'יפס סטייל אווזי ועם חמישים שקל מינימום כאילו אנחנו חוגגים יומולדת באדמ'ס. אני מבין שלמקום יש פוטנציאל טוב מבחינת כל המסביב, ואולי שדרוג של האוכל יכול לתת לו קיק רציני ולעלות אותו עוד כמה דרגות למעלה. אבל זה רק מה שעלה אצלי בעקבות מה שכתבת.

פינליש

New member
סוכית זה.....

כוסית. פשוט יש לי בעיה עם המילה הזאת. ולכן סוכית... יותר נעים.

פינליש

New member
אני אספר לך משהו ותזהר לא לצחוק עלי

אני אדע אם צחקת ! יש לי אנשים בכל מקום! לא רק שלא היה לי חם... הלכנו משם בסביבות אחת וחצי כי קפאו לי השחלות! נהיה לי קר.... קרה לי ההפך מביוץ! מצד שני תמיד קר לי כשלא חם לי... אז אפשר להבין. אגב, היה שם איזה שיח, או עץ, או לא ברור מה שסתם לי את האף מהרגע שנכנסנו וזה דווקא לא הזיז לי... ממליצה ללכת לנסות וממליצה בזוגות....

שח_מט

New member
יתרון של בחורות (בדר"כ)

בדר"כ קר להם (ויותר קל להתחמם) לעומת גברברים שחם להם (וקשה יותר להתקרר)... אשתי ואני ביחד ממוצעים, לה נורא קר כל הזמן ולי נורא חם כל הזמן. ממש התאמה מושלמת. אפילו לאופרה שבוע שעבר בפארק לא הלכנו כי הבנתי שלשחות בלחות הזאת בפארק יהיה די מגעיל. יאללה מחכים לחורף!!! שח

גידי42

New member
האם ידעתם .... 30 שניות על...

שבמקום השני בדרוג הסיבות לגרושין נמצא המזגן? מה יש לכם בגנים שכל הזמן קר לכם? אגב במקום הראשון: פיפי על הקרש, זה פשוט נושא שמוביל לריבים הכי משמעותיים בחיים. מתי ימציאו אסלה אוטומטית?

שח_מט

New member
השתנה ומר שמידט

ראינו אתמול את הסרט "מר שמידט" וללא ספק הקטע בסרט מתרחש כאשר אשתו מתה והוא מתחיל לפרוק עול - עושה בלאגאן בבית ו... משתין בעמידה ומרסס... (היא הכריחה אותו להתשין בישיבה...). שח

שח_מט

New member
../images/Emo58.gif דווקא לא ממש אהבתי...

גישה פטליסטית מדי לחיים. כל זקן יכול להגיד שלא תרם ולא היה בסדר וכו' וכו'... והסרט די תקוע עם התהום בינו לבין הבת שלו. הייתי מצפה שהמסע שלו ממש ישנה אותו אבל חוץ מנאום PC בחתונה שלה לא קורה כלום שח

גידי42

New member
סוכית, איזה יופי וכה פוליטקלי

קורקט. בטח לאיבר מין זיכרי את קוראת שמוליק או משהוא דומה.

פינליש

New member
שמוליק אחותך !!!

נראה לך שאני מסוג הבחורות שקוראות לזין בכינוי חיבה? מותק זין זה זין מקסימום הבחור שמצוייד בו הוא חתיכת שמוק. מה שכן אני בהחלט יכולה לקטלג אותם: מסטר ביג, מר בבון, הגניקולוג הרשע ועוד כינויים משעשעים. אגב כוסית זאת מילה מכוערת לטעמי. היית רוצה שיצביעו עלייך ויגידו זיינון??? פויה. ואגב הבנזוג האחרון היה רב איתי על המזגן. אני הייתי מדליקה והוא מכבה. סקס עושה לי חם. אולי בגלל זה קר לי כל הזמן..... נ.ב. בוקר טוב ישראל.

גידי42

New member
החלום הרטוב שלי זה

שיצביעו עלי ויגידו זיינון! אבל מה אחותי אשמה?

שח_מט

New member
כוסון זה אחלה התרסה לגברים...

אני מכיר נשים שמשתמשות בזה באותה צורה אגרסיבית ודי מגעילה שגברים משתמשים במקבילה "כוסית"... השיא היה שהילד הארס של השכנה הדי-מסוממת שלי (...), משהו כמו יצירת פאר בן 3 ניגש לאשתי ואמר לה שהיא כוסית... לא יאמן. אחלה חינוך הוא מקבל. אני מקווה שהשכירות שלהם תיגמר בקרוב. השכונה הדרדרה. שח

פינליש

New member
זיינון !! זיינון !! זיינון !!

ואחותך לא אשמה זה סלנג אחי יא זבל למה לא התקשרת לכי חפשי מי ינענע אותך אחותו הצולעת נו אתה יודע כמו להגיד לבחורה כוסית אגב ברור שגברים ישר יקפצו ויגידו שכוסון זה סוף הדרך של ביטוי והלוואי עליהם. ת'שמע לא בא לי להיות כאן על תקן האמזונה הפמיניסטית ולשרוף טריומף... אבל אמרתי רק שהמילה מציקה לי ומצאתי תחליף. יאללה תעלו אותי למוקד בכיכר העיר באחת בצהריים ותזרקו עלי אבני חן מעניין לי את ה....

למעלה