פינת חדשה 4.

Davidson

New member
פינת חדשה 4.

או"הפינה המדליקה שתלהיב את ילדיכם, בשלל אלבומים עוצרי נשימה". [אשאר עם פינה חדשה 4] אני זה שמייצג את הפרוג (המה-זה-יומרני-פלצני-בומבסטי-גרנדיוזי-ומנופח), מפני שחלק נכבד מהדברים האחרים שקשורים לרוק מרדימים אותי (בעיקר להקות פאנק ורוק כבד ששמעתי. BORIIIING), והחלטתי להתחיל עם אלבומים פופולרים וידועים. למה, אתם שואלים? א. אני בספק שהרבה מחברי הפורום מכירים את אנגלגרד ויוניברס זירו. ב. האלבומים ממש חביבים.
King Crimson - In The Court Of The Crimson King
מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ציון מ1 עד 5 לאלבום? שאלת בונוס: תודו שללא תרומתו של איאן מקדונלנד, האלבום הזה לא היה כמו שהוא. שאלת אקסטרה-בונוס: נכון שמונצ'יילד זה אחד השיאים של קרימזון? שאלת בונוס3: לאן ינאי נעלם?

אני עדיין מחכה למישהו שיקנה לי

את האלבום. עד אז אני נמנעת מלהגיב להודעה זו תזכרו יומולדת בנובמבר.

epitaph

New member
אין הרבה שיותר ראויים

דעתי על האלבום...את דעתי על האלבום כבר כתבתי בכמה הזדמנויות, אני אשים כאן קישור להודעה כזאת, זה טיפה (מאוד) ארוך, בטוח יותר משתי שורות. אני יודע טיפה על אווירת האלבום, הסיבה שהפקת האלבום קיבלה תנופה היא בעיקר בגלל שקרימזון כבר התחילו להתפרסם ברחבי בריטניה, במיוחד אחרי שהם חיממו את הרולינג סטונס במופע חינם שהתרחש בהייד פארק (יש אחלה בוטלג של המאורע וגם אלבום רישמי, אגב). כמו כן, צריך להבין שבאלבום הזה כל אחד מהמוזיקאים שהיו מעורבים באלבום היו מעורבים בהכל, זה כולל גם הפקה (לאחר שהם לא היו מרוצים משני המפיקים שעבדו איתם והעיפו את שניהם), כמו גם לתת רעיונות לשיפור השירים. ההשפעה שלו די גדולה על סצינת הפרוג בפרט ועל סצינת המוזיקה בפרט. גם כיום הציור שעל העטיפה הוא סימן ההיכר של קרימזו ובכלל של מוזיקה שהיא "קצת אחרת".
יש שיאמרו שבעוד שאר האלבומים הבולטים שיצאו לפני כמו סרג'נט פפר או Days of Future Passed היו מאוד קרובים אבל אף פעם לא הגיעו ממש להיקרא פרוג והראשונים שעשו זאת היו קרימזון, אני אישית גם חושב ככה אבל יש עוד תאוריות שלא נלאה אתכם בהן. האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לי את האלבום מקורי, למעשה הוא היה בן הדיסקים הראשונים שקניתי, כשחבר שלי טס לקנדה הבאתי לו רשימה עם האלבום הזה בתוכו והוא הביא לי אותו בשלושים שקל. לחברה שלי, שיש שמועות שהיא כותבת כאן בפורום, היה את האלבום לפני הרימאסטר והחלפתי איתה לפני כשלושה חודשים. ציון מ1 עד 5 לאלבום? 10, והאלבום הזה שווה את ההגזמה. שאלות הבונוס: תודו שללא תרומתו של איאן מקדונלנד, האלבום הזה לא היה כמו שהוא? התשובה שלי כבר נמצאת בקישור שהבאתי. נכון שמונצ'יילד זה אחד השיאים של קרימזון? גם לזה יש תשובה בקישור שהבאתי. לאן ינאי נעלם? לא יודע.

fire witch

New member
ככה פותחים פינה../images/Emo13.gif

מה דעתי על האלבום - אלבום מדהים שאני תמיד חוזרת אליו ובגללו התחלתי לשמוע רוק מתקדם , מתה על האוירה שלו שלדעתי משתנה בקיצוניות מרצועה לרצועה , כמובן שהכי הכי אוהבת את The return of the fire witch (מתוך הרצועה האחרונה איך הוא השפיע על הסצינה ? שהמומחים יספרו יש לי את המקורי , עד לפני כמה חודשים אפילו החזקתי אחד לפני הרימסטר סיפור אישי על האלבום - בתיכון היה לי מורה מטורף להיסטוריה שתמיד חשבתי שהוא סתם ווירדו,בטיול השנתי בכיתה י"ב הוא הכיר לי את ריינבו , בד קומפני , ובסוף הטיול כשדרכינו הצטלבו בדיסק סנטר הוא הכריח אותי לקנות אותו ומאז הוא אצלי
אני ממש לא יכולה לדרג אותו מ1 עד 5 כי הוא עובר בהרבה את רוב האלבומים שאני מכירה (ואני מכירה הרבה !) לא עונה על שאלות בונוס , מה אני - חרשנית ?

dirty boots

New member
לא נעלמתי ../images/Emo10.gif

רציתי לעדכן ולהגיב מחבר, אבל הייתי עסוק במשהו אחר ודי בלחץ וממילא השירשורים פה הופיעו אצלו בגודל די עצום, בקיצור, לקחו לי את המחשב להרחבת זיכרון, והוא חזר כרגע (כמובן, שהיה איזה קטע עם המקלדת). אבל אני חי

למעלה