פינת חדשה 4.
או"הפינה המדליקה שתלהיב את ילדיכם, בשלל אלבומים עוצרי נשימה". [אשאר עם פינה חדשה 4] אני זה שמייצג את הפרוג (המה-זה-יומרני-פלצני-בומבסטי-גרנדיוזי-ומנופח), מפני שחלק נכבד מהדברים האחרים שקשורים לרוק מרדימים אותי (בעיקר להקות פאנק ורוק כבד ששמעתי. BORIIIING), והחלטתי להתחיל עם אלבומים פופולרים וידועים. למה, אתם שואלים? א. אני בספק שהרבה מחברי הפורום מכירים את אנגלגרד ויוניברס זירו. ב. האלבומים ממש חביבים.
King Crimson - In The Court Of The Crimson King
מה דעתך על האלבום? (יותר משתי שורות, בבקשה) מה אתה חושב שהייתה אווירת עשיית האלבום, ואיך הוא השפיע על הסצינה שבו הוא יצא? האם יש לך את האלבום (מקורי)? יש לך סיפור אישי על האלבום (כמו יום הקניה, סיפורים, וכו')? ציון מ1 עד 5 לאלבום? שאלת בונוס: תודו שללא תרומתו של איאן מקדונלנד, האלבום הזה לא היה כמו שהוא. שאלת אקסטרה-בונוס: נכון שמונצ'יילד זה אחד השיאים של קרימזון? שאלת בונוס3: לאן ינאי נעלם?
או"הפינה המדליקה שתלהיב את ילדיכם, בשלל אלבומים עוצרי נשימה". [אשאר עם פינה חדשה 4] אני זה שמייצג את הפרוג (המה-זה-יומרני-פלצני-בומבסטי-גרנדיוזי-ומנופח), מפני שחלק נכבד מהדברים האחרים שקשורים לרוק מרדימים אותי (בעיקר להקות פאנק ורוק כבד ששמעתי. BORIIIING), והחלטתי להתחיל עם אלבומים פופולרים וידועים. למה, אתם שואלים? א. אני בספק שהרבה מחברי הפורום מכירים את אנגלגרד ויוניברס זירו. ב. האלבומים ממש חביבים.