פינת הVS

lgmtk

New member
השוקאקו מגן עליו אוטומטי, אבל בעת

קרב, בלי השוקאקו, גאארה יכול לתמרן את החול איך שירצה ללא עזרת השוקאקו.

Hikaru

New member
גם אם זה נכון

התמרון שלו יהיה אפסי לעומת מה שיש לו עכשיו. גאארה תלוי בשוקאקו, לפחות לפי דעתי. בלי שוקאקו גאארה היה צריך ללמוד מחדש להיות שינובי. אולי הוא יכול להזיז חול, אבל הוא עושה את זה כל כך טוב דיי בזכות שוקאקו. My vote goes to Naruto, שיש לו הרבה יותר טכניקות שלא קשורות לקיובי בכלל. ואני רוצה לראות את השכבת חול הזאת של גאארה חוסמת ראסנגאן. RIGHT.

digiash

New member
ממממ

מערבולת רוח VS חמישים מטרים של חול וסלעים I WONDER ם,ם

lgmtk

New member
לראסנגן אין סיכוי לעבור מול כל מיני

מחסומים שגאארה יכול לעשות עם מינרלים מהאדמה כמו יהלומים וכאלה...שומדבר לא יעבור דבר כזה... אבל בנארוטו כמו בנארוטו, ברור שזה יקרה, כי זה נארוטו >_>;

digiash

New member
../images/Emo45.gif

"אבל בנארוטו כמו בנארוטו, ברור שזה יקרה, כי זה נארוטו"

Hikaru

New member
ומאיפה אתה יודע שהוא יכול לעשות זאת

ללא שוקאקו?

lgmtk

New member
מה אומר לך שהוא עשה את כל מה

שהוא עשה נגד קימימארו בגלל השוקאקו? השוקאקו לא מספק לו צ'אקרה, כמו הקיובי ונארוטו... היכולות שלו בקרוב נגד קימימארו היו יכולות לגמרי שלו, חוץ מאולי הגנות רנדומליות של השוקאקו עליו עם מגן החול הזה... השאר, המפולת? המגן האולטימטיבי? ברכת החול? הכל ג'וטסואים לגמרי של גאארה.

Hikaru

New member
כמו שאני לא יודע את זה

כך גם אתה. מאיפה אתה יודע שהכוח של שוקאקו תומך במתקפות שלו? לא יודע אולי פספסתי איזה חלק בסדרה שאמר שזה לא. @.@ יכול להיות..

lgmtk

New member
אם היה חלק כזה הייתי זוכר אותו...

ולא טוען ככה בביטחון... אני אולם סנילי, אבל כשאני אומר משהו שאני בטוח בו, בדרך יש סיבה לזה. נכון, אולי מאסאשי התכוון אחרת, אבל אם היה את הקטע שאמרת בסדרה, אני לא הייתי אומר מה שאמרתי בהודעות הקודמות. אבל כמו שאמרתי, מאסאשי...לכו תדעו מה הוא יוציא מהכובע.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאתה לא חושב שזה קצת מוזר

ש"המגן האולטימטיבי" נראה כמו השוקאקו?

lgmtk

New member
למען האמת, לא...דמותו של השוקאקו

כמו דמותו של הקיובי ידועה ביותר, לא הייתי מופתע אם היו מפתחים ג'וטסו חדש שנראה כמו השוקאקו, רק כי השוקאקו הוא אגדה. אל תשכח, נארוטו גרם לגאמה בונטה להפוך לצורתו של הקיובי, אבל הוא לא ממש הפעיל את הקיובי וגרם לו לצאת.

dndboy

New member
../images/Emo103.gifנארוטו כמו גארה ביסס את

הג'וטסו שלו על מראה המפלצת שבתוכו... נארוטו התבקש להפוך את גאמה נאבוטה למשהו עם טפרים והדבר הראשון שעלה לו לראש זה הקיובי בגלל שהוא חי בתוכו... גארה עשה מגן חול בצורת השוקאקו בגלל שכשגארה חושב על הגנה הוא חושב על השוקאקו ועם מגן חול כמו שיש לו זה מוצדק P=

Nora Shu

New member
סליחה? ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

הפרק עם הבחור עם העצמות [נו, השקסיה, איך קראו לו? ><] לא אומר לך שום דבר? גאארה בהחלט יכול להגן על עצמו. הוא מכיר טכניקות אחרות. נכון, את צודקת, גם לדעתי גאארה נשען על שוקאקו הרבה יותר מאשר שנארוטו נשען על כוחותיו של קיובי, אבל עדיין... בלי קיובי נארוטו סתם היה שמן מכל הראמן, ובטח שלא היה מכיר את הKage Bunshin. ובלי הקיובי השליטה של נארוטו על הצ'אקרה שלו היא אפסית. לפחות לעומת זו של גאארה.

Hikaru

New member
קודם כל אני בן

שנית אני כן זוכר את המתקפות של גאארה דווקא. אבל לאף אחד מכם אין הוכחה שהמתקפות האלה פועלות באפקטיביות כמו שהן פועלות עכשיו, ללא השוקאקו! אני לא אומר גם שהן לא.... אבל אין הוכחה שהן כן. לא יודע, נצטרך לחכות ולראות. ואל תתחילו בכלל ויכוח על מה נארוטו היה - כי אם לומר את האמת, אתם לא יודעים. נארוטו היה תמיד מנודה מהחברה ואולי עצם שילובו היה עוזר לו להיות שינובי מצליח =S! גאארה בלי שוקאקו מההתחלה היה שינובי שונה לגמרי! השדים האלה שינו את החיים של שני הילדים האלה, אתם לא יודעים מה היה איתם אם הם לא היו איתם מההתחלה.. שוב, אני לא זוכר אם אמרו משהו על התלות של גאארה בשוקאקו.. אם כן, תזכירו לי. אני בהחלט לא זוכר שאמרו ששוקאקו לא תומך במתקפות האחרות שלו.

Nora Shu

New member
אני ממש מצטערת.

אני רגילה שהרוב בפורומים בנות, אז אני נוטה להתבלבל. אני ממש מצטערת. אההה! אני כתבתי הודעה גדולה ומפורטת... אוף. תפוזונע. טוב, בקצרה [כי זה מעצבן אותי. תפוזונע.], אתה צודק, אי אפשר לדעת, ואני לא ממש רוצה לדעת. לדעתי, השדים עושים את גאארה ונארוטו הם, וגאארה ונארוטו בלי הקיובי והשוקאקו אלו דמויות אחרות לגמרי שאני לא כל כך מעוניינת לראות. הם יותר מעניינים ככה, לא?^^

007bg

New member
הסיבה היחידית שהוא "שולט בחול",

זה בגלל השד! אתם ראיתם שכל הכפר פחד ממנו! לאפ'חד אין כי כזה! זה רק השד! בלי השד, הוא בול הילדון שהייתם מרביצים לו בכיתה ג'..... רק שהוא יותר עייף, כמובן......

digiash

New member
><

א- להרביץ לאנשים זה רע :| ב- כבר אמרו שהשד אחראי רק על החול האוטומטי :X ג- גארא מסכן :\

Hikaru

New member
חח באמת?

אז אני צריך לראות שוב את הפרקים האלה עם גאארה. באיזה פרק זה נאמר? אני לא יודע לגבי זה.. אני לא זוכר שאמרו שגאארה יוכל לעשות את מה שהוא יכול עכשיו גם ללא העזרה של שוקאקו (כאילו, המתקפות).. אולי הוא יוכל לבצע אותן אבל לא באותו היקף.. זאת דעתי לפחות והיא אולי תשתנה אם תביא הוכחות.

007bg

New member
אתם לא מבינים....

על ה"חול האוטומטי", הוא לא שולט, זה בעצם ה"החול שמגן עליו", או השד, כן. אבל הסיבה היחידה שהוא יכול לשלוט בחול, הוא בגלל השד!!! למה לעזאזל אתם חושבים שהוא היה יכול לשלוט בחול מלידה, בלי כלום?!?!??! אין אף בן אדם שיכול סתם לעשות כלום, לפחות לי לא זכור אחד..... אפילו היטצ'י החתיך (אני בן, ואני סטרייט, אבל אי אפשר להתווכח עם עובדות), לקח לו עד גיל מסויים, או משהו כזה, לשלוט במה שאין לו בעיניים, שכחתי מזה...... בלעדי השד, הוא לא היה שולט בחול בכלל! או עם טכניקה מסויימת, אבל לא ככה! בזמן שלנארוטו יש, אם שכחתם במקרה, את הכח של ההוקגה הרביעי! בלי קשר לקיובי! מה איתכם?!

למעלה