פינת הVS

Kawaii Me

New member
פינת הVS ../images/Emo110.gif ../images/Emo29.gif

והפעם, אני אגוון לכם, נארוטו בלי הקיובי VS גאארה בלי השוקקו הזה שלו. והשאלה הפעם: מי יותר חזק? אה כן והתמונה מאוד לא קשורה אבל היא כ"כ חמודה *.*

לא ממש קשה!!! ../images/Emo3.gif

אוקייי לי זה נראה די ברור נארוטו בכל מקרה רוב הזמן לא צריך את הקיובי רק אם הוא נלחם באויב חזק ממש... גאררה בלי שוקאקו לא שווה כלום כי אז אין לו את החול שיגן עליו ומול טאיג'וטסו הוא די חלש וזאת דווקא נקודה די חזקה אצל נארוטו קרבות פנים אל פנים ... לנארוטו יש ראסנגן וטאג'ייה קאגה בונשין ומה יש לגארה? אההה desert coufin (שכחתי את השם) ... טוב אז לי זה די ברור שנארוטו פותח את התחת החיוור של גאררה בלי להתאמץ... מה איתכם?

EvilFlame

New member
גארה!!!!!

אין על גארה!!! הוא מחסל את נארוטו עם או בלי שוקאקו זה שנארוטו הוא דמות ראשית זה כלום!!! ואני מאמין שכותבים את זה COFFIN בכל אופן אתה בטח מבין שזה קבר חול או יותר נכון ארון קבורה של חול בעעע :X זהו זה כל מה שיש לי להגיד גארה יכול לבנות שיכבות עבות של חול על הגוף שלו הוא יכול הרבה דברים :X עם החול הזה שלו הוא יכול למחוץ את נארוטו בלי בעיות!!!! בעיקר כי לנארוטו אין את קיובי בקרב הזה :X

לא!!!!!!!!!! נארוטו!!!

כמו שאתה יודע נארוטו טוב ברקבות פנים מול פנים וזאת הנקודת חולשה של גאררה למרות שיש לו צ'אקרה ענקית (נגיד) הוא פשוט לא יכול לפגוע בנארוטו וגם הגוף שלו חלש... ככה שרוב הסיכויים שגאררה יפסיד אלא אם כן הוא יתפוס את נארוטו באחד הג'וטסוים החזקים שלו... אבל רוב הסיכויים שזה לא יקרה אז בכל מקרה רוב הסיכויים הם שנארוטו ינצח!!!!! דמות ראשית או לא זה בסה"כ עובדות והיגיון...

digiash

New member
WTF O_O

"כמו שאתה יודע נארוטו טוב בקרבות פנים מול פנים" על מה לעזזל אתה מדבר נארוטו הוא הדמות השניה הכי חלשה אחריי סאקורה ם,ם בלי מאגרי הצ'קרה העצומים (שהוא מקבל מהקיובי->כך שבמקרה הזה אין לו שום צ'קרה) הוא כלום.. פשוט כלום. מתיי ראיתם אותו לאחרונה נלחם בלי מיליון השיכפולים שלו?? (שנופלים אגב כמו זבוזים) :| לגארא בלי התפלץ שלו אוליי אין חול שיגן עליו אוטומטית אבל כל שאר היכולות שלו נשארו כפי שהיו (אין לי מושג אם כבר הגיעו לזה באנימה אבל למי שקורא את המנגה תזכרו רגע במה שהוא עשה בקרב נגד הפריק עם הפצצות... :| או בכל קרב אחר ם,ם) נרוטו חלשלוש בלי הקיובי תשלימו עם זה. גארא אוכל אותו בלי מלח

lily kane

New member
ניאו

קבר חול זה בעצם חניטה מצרית זה תהליך דומה מאוד... אמממ ואני מסכימה אין גארה מנצח כאן בטוח נארטו זריז יותר אבל לגרה יש טקטיה יותר טובה הוא לא זז המון אבל הוא לא מתבסס על הגנה בלבד

lgmtk

New member
?? החול שלו זה לא השוקאקו ~_~

החול שלו זה החול שלו,השוקאקו זה השוקאקו ~_~; לנארוטו אין סיכוי מול בית הקברות החול של גאארה, אפילו אם הקאגה בונשין או משהו...אם גאארה ילחם רציני עם כל החול שלו, במיוחד עם טכניקות של מינרלים מהאדמה אחרי מה שראינו בקרב נגד קימימארו...לנארוטו אין סיכוי מול המפולת חול וכאלה...פשוט אין לו סיכוי.

EvilFlame

New member
רואה? גארה יותר טוב XD

בלי שוקאקו הוא עדין חזק אז בלי הגנה האוטומטית הוא עדין יכול לפרק את נארוטו בלי בעיה רואה עם הקבר ועם בית הקברות שלו הוא קורע את נארוטו נארוטו בקושי מזיז לקימימארו עם הקיובי שלו ועם השיכפולים אבל גארה בלי לזמן את הקיובי מפרק את קימימארו!

אוקייי תבין...

רק עצם זה שהשוקאקו נמצא בתוך גאררה זה מה שנותן לו את רוב הכוח שלו זה לא בדיוק כמו נארוטו למרות שיש קווי דימיון רבים... נארוטו הוא די נפרד מהקיובי והוא לא יכול להשתלט עליו או משו... לעומת זאת השוקאקו יכול להשתלט על גאררה.. לא יודע מה הקשר אבל בכל זאת.... ובקרב נגד קימימארו לא נראה לי שאם נארוטו היה נותן לקיובי להשתולל קימימארו היה שורד 5 דקות... פשוט גאררה משתמש ביכולות המיוחדות של השוקאקו כל הזמן כי זה פשוט חלק ממנו...

lgmtk

New member
גאארה O_ס...פותח את נארוטו

בלי הקיובי נארוטו שווה 0 P: ^_^

גם גאררה הוא...

0 בלי השוקקאקו שלו ... מתי תבינו שאת כל הכוח שלו הוא קיבל בזכות השוקקאקו למה אתה חושב החול מגן עליו בגלל השוקאקו... הם הדביקו אותי עליו כזהוא נולד או משו כזה אני לא זוכר בדיוק ובגלל זה החול מגן עליו.. נכון יש לגאררה טכניקות קטלניות וזה היה עובד מצויין אולי על נינג'ות אחרות אבל לא על נארוטו כי הוא יותר נינג'ה של קרבות מגע .. הבנת????

EvilFlame

New member
אחיו

הבנו שהחול מגן עליו אבל הוא יכול גם לבנות שכבת חול על הגוף שלו !!!! אנחנו לא מדברם יותר על הגנת החול האוטומטית הוא עדין קורע את נארוטו כך או כך...

טוב אולי אתה צודק...

אבל אי אפשר לדעת עד שהם לא באמת ילחמו... זה יכול להגמר לשני הצדדים..

למעלה