פינת ה??

נשים הם המין השולט !!!!!!

צר לי אך לא !!!!! לטבע וליקום יש דרכים חוקים ושיקולים משלו ,אני מאמין שבזמן עתיד (הלא כל כך קרוב זה לא יקרה בדור שלכם או של הילדים שלכם וכנראה גם לא של הנכדים שלכם ) כשילדים כבר יוולדו כבר מחוץ לגוף האישה הנשים ייכחדו מן העולם והן ייכחדו הרבה לפני הגברים . והמבין יבין

rami052

New member
מה זה פמיניסטית ?../images/Emo47.gif

אני מדי פעם נתקל (גם בתקשורת) בנשים אגרסיביות הקוראות לעצמן פמיניסטיות ואני כבר ממש מבולבל מכל התבטאויותיהן. האם יתכן שכל המהות הפמיניסטית היא להאשים את הגבר בכל,לרומסו,להשפילו ואולי להכחידו(לא לפני סירוסו ללא הרדמה)? אולי אפשר לדעת סוף סוף מה זה פמיניסטית? על החתום המין החלש

amonit

New member
מה זה פמיניסטית ?../images/Emo47.gif

אני מדי פעם נתקלת (גם בתקשורת) בגברים אגרסיבים הקוראים לעצמם גברים. ואני ממש לא מתבלבלת . האם יתכן שכל המהות הגבריות היא להאשים את האשה בכל,לרומסה,להשפילה ואולי להכחידה(לא לפני סירוסה ללא הרדמה)? אולי אפשר לדעת סוף סוף מה זה גבר? על החתום המין החזק והיפה.

rami052

New member
גם כן פמיניסטית../images/Emo4.gif

תשובה אופיינית לאישה גסה שעבורה המהות הפמיניסטית היא טימטום מוחלט!

טל קר

New member
עוד ב1913, אמרה רבקה וסט,

"אנשים מכנים אותי פמיניסטית בכל פעם שאני מביעה רגשות המבדילים אותי ממחצלת לפני הדלת, או מזונה".

ציפי ג

New member
זה מתאים לעוד רבות מאיתנו

שאז עוד היו בגדר חלום רחוק של סבותותיהן רבותיהן.

טל קר

New member
אני צריכה לתת תשובה? את צריכה

לתת תשובה! את אחראית על הביוגרפיות! (האמת שחוץ מהציטוט והשנה וזה שכמו שניר אמר היא לא היתה זונה או מחצלת, אני לא יודעת עליה כלום)

בור ועם הארץ

הכיצד מוציא אתה את דיבתן של הנשים לרעה? האם אתה בור עד כדי כך שאתה מאמין שמתישהו יהיהו מכונות שיחליפו את החום האנושי שיש במערכות היחסים בין הורים לילדיהם ולא משנה כעת מה מין ההורים או הילדים. אתה מאמין שאנו ניכחד- למה? למה שבכלל מישהו מבין שני המינים ייכחד. חבל שעדיין יש גברים שחושבים כמוך, ולכן צריך נשים כמונו שלא יתביישו להעמיד גברים מסוגך על טעותם. שלך אישה שלא מתכוונת להיכחד על כך מהר.

משתתפפות יקרות, אנא החלו להבחין בין

מי שאומר דברים של טעם, גם אם הם נגד הרעיון, הדרך והמאבק הפמיניסטי, לבין מי שמנסה - ולצערי מצליח - לתזז אתכן עם כל הצהרה פרובוקטיבית. לרקוד לפי החליל (תרתי משמע) של אידיוטים כנ"ל - חבל על האנרגיה. יש כאן דיונים מדליקים שמשתתפות בהן נשים חכמות, נבונות ואמיצות וגם גברים מצטרפים לחגיגה שלנו. עיזבו את האווילים בצד שיחפשו ג´יפה המתאימה להם להשריש.

למעלה