פינת ה-
השבועית

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
פינת ה- ../images/Emo91.gif השבועית

"מי שלא מסכן כלום, מסכן הרבה יותר" (אריקה ג´ונג) "לצחוק - זה להסתכן בלהראות טיפש לבכות - זה להסתכן בלהראות רגשן ליצור קשר עם מישהו - זה להסתכן במעורבות לגלות את רגשותיך - זה להסתכן בחשיפה עצמית לגלות את חלומותיך, תשוקותיך ורעיונותיך לאנשים אחרים - זה להסתכן באובדנם לאהוב - זה להסתכן שלא יאהבו אותך בחזרה לחיות - זה להסתכן שתמות לעשות - זה להסתכן בכשלון הסכנה הכי גדולה בחיים היא לא לסכן שום דבר. אדם שאינו מסכן דבר - לא מקבל דבר אין לו דבר הוא שום דבר. יתכן שהוא נמנע מסבל, מכאב, מצער, אבל הוא אינו חי ואינו גדל. הוא לא אוהב. הוא איבד את החופש, את היושר הפנימי הוא כבול ע"י הפחד מכיוון שרק אדם שנכון לסכן - מבלי לדעת את התוצאה - הוא אדם חופשי" (ותודה להאלי) המלצת השבוע (אם לא הבנתם לבד) - לחיות! לקחת סיכונים! לעשות (לפחות) משהו אחד שתמיד רצית, ופחדת (אפילו משהו קטן כמו פיסינג...) אוהבת mai

ugi

New member
פיסינג...

זה אמור להיות פירסינג או פיסטינג?

ugi

New member
באמת לא חשבתי על זה

מה, כאילו גולדן שאואר כזה, או סתם?

MARMELAD

New member
יכול להיות ../images/Emo6.gif אבל לא נראה לי

שלכך התכוונה המשוררת

campari

New member
והמלצה לשבוע הבא../images/Emo78.gif

קבוצת ה-B-GAY, שהיא כידוע קבוצת ההומואים שנפגשים בכל יום רביעי בערב באונ´ תל אביב, עושה בשבוע הבא ארוחת ערב קבוצתית. מי שרוצה לבוא לראות הומואים (וקצת לסביות) אוכלים, בולסים וטוחנים באוירה ידידותית, זאת ההזדמנות שלכם
התאריך - יום רביעי הבא הזמן - שמונה בערב המקום - מסעדת המנזה באונ´ ת"א (זה ממש מאחורי השער הראשי) כניסה - עם אוכל או שתיה שהבאתם מהבית (שקית במבה גם נחשבת לצורך העניין) זאת בכלל קבוצה ששווה להכיר: אתמול עשו ערב ספין-דייט ואפילו יצאתי עם דייט
(וגם עם סחרחורת קלה) אז אולי זה לא מרגש כמו פיסינג/פירסינג/פיסטינג, אבל זה גם משהו...

.m

New member
להרגע בבקשה!

בסה"כ התכוונתי לפירסינג (בלשון, בגבה, באיברים אחרים...), וזו רק היתה דוגמא למשהו שהרבה אנשים רוצים לעשות אבל מפחדים. דוגמות נוספות יכולות להיות - הממ... קנית נעלי פלטפורמה 20 ס"מ? או יציאה מהארון... נשיקות mai

dodobird

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ראית הומואים? אובססיבים ממש!

ugi

New member
אה, פירסינגים...

אז זה מה שהתכוונת. יופי. האמת שלעוגי כבר יש שניים, והוא מפחד לעשות עוד אחד, למרות שהוא ממש ממש רוצה: 1. ההורים יהרגו אותי - כן, בגיל 25 (כמעט) אני עדיין שם עליהם. 2. זה מתחיל להיות מוגזם, לא? - התמכרות
3. זה קצת כואב... נו שויין...
עוגי רוצה עוד

למעלה