פינת ה"טיפ"

morning star

New member
פינת ה"טיפ"

הצעה שאני זורק לחלל הוירטואלי: טיפים שונים לביצוע כשפים שיכולים לתרום הרבה להצלחתם. מה אתם אומרים? יש לכם (לא דברים שאמורים להיות ברורים מאליהם, כמובן)? שלכם, הנווד

אין לי טיפים,

אבל נווד, אתה זוכר שפעם רשמנו כל מיני תרגילים בשביל ריכוז? אתה זוכר איפה זה היה? אני לא מצליחה למצוא... (אני רוצה לשים את התרגילים האלה במאמרים)

The Wraith

New member
טיפים?

ובכן, הרעיון עצמו טוב ויפה, אבל חוץ מדברים מאוד כלליים שיכולים להיות מובנים מאליהם אני לא רואה שום דרך שאני יכול להכתיב איך לבצע טקסים, איש איש ודרכו שלו. "תזרום עם הנהר שלך" - המשפט הזה נאמר בתוך ראשי כשהשליתי את עצמי שיש לי מדריכים רוחניים, מובן שיש הסבר הגיוני למשל: אני חשבתי על זה. אני יכול לתת טיפ אחד מאוד משמעותי שנאמר גם בתנ"ך השטני: תוודאו שזה מה שאתם באמת רוצים.

זה "טיפ" די טוב...

תוודאו אם זה באמת מה שאתם רוצים. איך אפשר לברר את זה באמת? כל יום שאני קמה יש לי דיעה אחרת. לפעים אני אומרת לעצמי למה לעזאזל אני מסבכת לעצמי את החיים עם כל זה, ויום אחר כך כולי שקועה בתוך איזה טקס, ומתחשק לי לרוץ ברחובות ולספר לכולם על זה שאני מכשפה. צריך גם לשאול "למה אתם רוצים את זה?" לזה ממש אין לי תשובה. טל אתה באיי סי קיו?

כרמית.

New member
הטיפ שלי הוא להתכונן טוב טוב

התכוננות של כמה ימים נחוצה ולפעמים אפילו של כמה שבועות. להתכונן גם מן הבחינה החומרית (למשל לקנות חומרים, למצוא את הלחש הנכון בספרים ולשכתב אותו על פי הכללים המקובלים אם צריך) אבל בעיקר מן הבחינה הנפשית - שהרי עם הנפש אנחנו עובדים בכישוף.

The Wraith

New member
ה"למה" לא חשוב כל כך

לאדם יש שלושה מניעים לכל הפעולות שלו, כשהראשוני הוא אגוצנטרי ומונע ע"י הרגש. איך שאני ארגיש עם הסביבה בה אני קיים ישפיע על האם יעלה לי בראש לקיים טקס השמד כדי להיפטר ממה שמפריע לי בצורה בלתי נסבלת, מה שאני מרגיש כלפי הבחורה שאני רואה כל יום ישפיע על האם אני אקיים טקס מיניות וכדומה. אתם צריך לברר עם עצמכם מה הדבר שאתם רוצים להשיג באמצעות קיום טקס זה או אחר, לא "למה אתם מתעסקים במאגיה", מאגיה זה מאוד כללי ואני עוסק במאגיה כדי להשיג את מה שאני רוצה, כדי לשנות את הסביבה שלי כדי שתתאים לי ותהיה נוחה למחייה ככל האפשר, אבל זה לא אומר שבכל יום אני מקיים טקס וזה לא אומר שעל כל דבר אני צריך לקיים טקס, בפעם הקודמת שחשבתי לקיים טקס כבר פתרתי את הבעיה באמצעים יותר "קונבנציונליים". רצון הוא המרכיב הראשוני לטקס, בלעדיו אין דבר. שבו ותחשבו, מה אני רוצה? ציון 100 בתעודה? שהבוס שלי ייתן לי העלאה במשכורת? שהערס ההוא יפסיק להציק לי? השטניסט קובע בסוף לאיזה משלושת הקטגוריות (מיניות, חמלה והשמד) הטקס שלו נופל ואז יש כבר היררכיה מסויימת של ביצוע הטקס (לא חובה ללכת אחריה אבל בשביל עצלנים זה פתרון מדהים). תחשבו רגע, האם זו גלידה או נפילתו של אויביכם המושבע שאתם רוצים? ואם אתם מאמינים בקארמה, תתחשבו בכך שיהיו תוצאות לכל המעשים שלכם.

לדעתי כן צריך להתחשב ב"למה"

משום שמאגיה וכישוף זה הרבה יותר מסתם למלא את הגחמות הקטנות שיש לי במהלך היום.

The Wraith

New member
כרגע נתתי לך את "הלמה"

המניע הראשוני של האדם הוא הרגש ומשם דברים מתפתחים מטיול ועד למסע צלב.

למעלה