../images/Emo117.gifחצופים שכמוכם(דבר השטן)../images/Emo117.gif
אני, השטן, יושב לי פה בשקט, מחכה לשרשור החמישי בו יקראו לי להכנס. אבל אתם... הוי אתם.. מבלבלים ומחבלים בסדר, שלא אדע איפה להכנס. אבל אותי לא תסדרו, לא לא, אותי אפילו אלוהים לא מסדר. מה חשבתם, שתעשו שרשור ראשון,שני,שלישי,רביעי, ושישי, ואני לא ישים לב? אבל עלי לא עובדים, יוצאים שכמוכם, מה חשבתם, שאני טיפש. אה, שאני טיפש חשבתם, ואתם חכמים, מה? חושבים שיודעים הכל, שיש לכם תשובות. אבל אני יורק עליכם. אתם כלום לא יודעים. אתם אפסים אתם. תסתכלו על עצמכם, שרשור שלם אתם מתחרים ביניכם מי מכם האלוהים. וזה לא הפעם הראשונה, אני עוקב. למה, להתחרות על תפקיד השטן לא מספיק טוב לכם? למה אף אחד אף פעם לא מתחרה על התפקיד שלי, אה? אני לא מספיק טוב לכם? מה, כשמרביצים לי אני לא בוכה? כששורפים אותי אני לא נהנה? אבל אתם רק מתבכיינים: חם לי, אני מזיע, רטוב לי, השותף שלי לחדר לא שם דאודורנט. רק תלונות יש לכם. אני לא ראיתי שrachel מאילת התלוננה, אבל אתם לא סותמים ת´פה. זה חום זה? אם יודעים מה הולך אצלנו? מגיעים כל מיני מתחכמים שיצאו בשאלה, ואז הם נשרפים פה בלבה רותחת, ואני צועק: שישרפו, אבל למה אני צריך לסבול. אבל אף אחד לא שומע אותי, כי אני כבר צרוד מהסגריות. חבל לי אפילו על המילים שאני מבזבז עליכם, חכו חכו בשבת הקרובה איזה שרב אתם הולכים לחטוף.