פינת ה"חם לי"

MAYA20

New member
פינת ה"חם לי"

שלום לכולם לקראת השרב הכבד החלטתי לפתוח פינה חדשה, פינת ה"חם לי" אפתח את השירשור בשיר הנודע "מעין עולם הבא" שכן למענינו לפחות זהו מעין עולם הבא. אמשיך בפניה נרגשת לכל אלוהי הפורום העומדים להגשים חלק מיעודם ולהפוך ל"אינו גוף ואין לו דמות הגוף" כיוון שהם הולכים להתמוסס (=אין לו דמות הגוף) ולהתאדות (אינו גוף) כמובן שלא בסדר זה אבל אין מוקדם ומאוחר בתורה. ולשלב ביותר מרגש בפינתינו, המשימה: כל משרשר נשאר עם תפקידו עד סוף הויכוח: על המשרשר הראשון להגדיר כמה חם לו ולהאשים את אלוהים על המשרשר השני להתחזות לאלוהים ולתנער מהאשמה על המשרשר השלישי להתעצבן על השני, על כך שגנב לו את התואר אלוהים על המשרשר הרבעי לנסות לשכנע את הקהל הקדוש שבכלל קר על המשרשר החמישי להתחזות לשטן ולקחת אחריות על החום על המשרשר השישי לנסות לשכנע שהחום הוא האלוהים (ז´פ) ועל המשרשר השבעי לשכנע שאין אלוהים כל משרשר מעבר לאלו יבחר לעצמו תפקיד בדיון המקשר את אלוהים או שאר פיות שדים ומכשפות, לחום. אז לדרך!

חם? זה עוד כלום, אלוהים.

לפי ההתנהגות שלכם, אני צריך לייצר כמויות נוספות של פחם להסיק את הגיהינום. ומה שקורה עכשיו, זה רק טעימה, וזה רק לטובתכם. זו תוצאה של ההתנהגות שלכם. אלוהים הבטיח עונש, אלוהים חייב לקיים. החום יבוטל רק כפרס על התנהגות טובה. אלוהים. נ.ב. אני אהיה עסוק בימים הקרובים בחיפוש אחר עונש מתאים לכויפער, אז אולי לא כל כך אקפיד עם החום.

sharkyM

New member
אתה אלוהים אתה ?

נו באמת , מהתלה כזאת לא ראיתי ממזמן. הרי כולם יודעים שלאלוהים אין שליטה על הגיהינום - כנראה שאתה אחד מהחברה של 666 חוצ"מ חם ? מה פתאום ? אני מזמין אותכם לביקור בחדר כיסא הכבוד שלי , מזגן על 10 מעלות.

דידית

New member
10 מעלות?../images/Emo12.gif

אצלי זה על 5 מעלות ואני עדין שוקלת התאבדות אם השרב לא ישבר. עדיף כבר חום של גהנום על החום הזה.

MAYA20

New member
מצוינת

בשביל מישהי שעכשיו יושבת במזגן. בחוץ חם כל כך שאתה מתחיל לחשוב שאתה עומד להיות שלולית עם אישיות, אתה מסתכל על השמים ומנסה להבין כמה כוח לקח לדחוף את כל כדו"א לתוך השמש, אתה מתחיל להזות דברים כמו גלידה בגודל אדם ורק אחרי שאתה נותן ביס אתה שם לב שזה סבתא שלך, אחרי שתי שניות אתה מבין שזה עמוד. אתה מתחיל לפנטז על מזגן, אתה חולם שאתה קונה את המודל המשופר, זה שזורק עליך קוביות קרח, ואתה נשבע לעצמך שלא אכפת לך לברוח ממזגן אלים כל עוד הוא לא סבתא שלך, יודעים מה אפילו זה כבר לא משנה, מצידי לפחות, שתבוא סבתא של מישהו ותזרוק קוביות קרח, כל עוד היא לא עמוד חשמל (עדיף להתמוסס מלהתחשמל) <הווווווו סבתא>

דידית

New member
חם לי ובגללל זה אני לא משגיחה

שמישהוא פה מתחזה לאלוהים! אתאיסט מתחזה לאלוהים, איך בכלל אתה יכול להתחזות לאלוהים אם אתה אתאיסט? ועכשיו נעבור לזמן אמת: חם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני נמסה! וזה עושה אותי עצבנית! תזהרו כי מתי שאלוהים עצבני אז הוא לא שולט על עצמו והוא מביא בוקסים ומעיף אנשים ומתעלל בהרבה יצורים.ומתי שלהלואים חם ועולה קצף אפו (או מאפו) אז הוא לא שם לב מי צדיק מי טוב ומי רע והוא מציק לכולם ביחד! תשמרו מרחק!!! עד לשבירת השרב. דידית. <שוקלת לעבור למכנסיים קצרות וגופית מינימום> <<לא מתגעגעת לימים עם הגרביים הארוכות והצוארון הסגור>>

sharkyM

New member
עוד מתחזה?

אלוהים הוא הרי לא אישה. את יכולה להגיש אפילו שאילתא בנושא להוד קדושתו יוחנן פאולוס. <שרקים מעורר עליו את חמת נשי הפורום>

דידית

New member
אדוני אתה משרשר רביעי לידיעתך!

מה שאומר שמתפקידך לשכנע אותנו שקר עכשיו ולא שאני לא אלוהים <דידית מזכירה שאין לו דמות הגוף ואין לו גוף>

MAYA20

New member
הוא דווקא משרשר שלישי

אבל אין מוקדם ומאוחר בתורה

sharkyM

New member
לא לריב בנות

מקבל עלי את הדין ! חם למישהו ? אנשים, כנראה החום המדומה שאתם חשים הוא עקב הקור העז השולט בליבותיכם. איפה "ועבדת את ה בשמחה?" על "טוב לבב" עדיף שלא אכתוב. <כה אמר שרקים, לא תעשו אלוהים אחרים על פני>

חיקה

New member
דידית את ודאי לאאלוהים שאם כן הית

יודעת מה אני רוצה עכשיו ונותנת לי

למעלה