פינת ה"חם לי"

MAYA20

New member
חייקה, הינך דורש כפה!!!

יאא כופר מסטול אחד! אם תמשיך כך אני עוד אחבור לאלוהים ויחד נכריז עליך ככופר השנה... על כל המשתמע מכך!!!!!

דידית

New member
נראה לי שזה מה שהוא רצה שניתן לו

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - כאפה

היה היה אתאיסט אחד

ששט לו באגם לוך נס ולפתע הרימה המפלצת את ראשה והזדקפה לה מעל פני המים אתאיסטנו מוצא את עצמו גבוה באויר מול לועה הפעור של המפלצת "אלוהים, עזור לי!!!" ולהפתעתו, המפלצת קופאת, והוא שומע קול "אתה הרי אינך מאמין בי כלל?!" "עד היום גם במפלצת לא האמנתי..." >אתאיסט שוקל להאמין, אם הוא יראה נס< >מה זה נס?< >אם אלוהים יעשה שאשתי תהיה אתאיסטית כמוני זה נס< >אז אני אצטרך להאמין באלוהים?<

J u s t y

New member
מרוב אלוהים - לא רואים את השמים...

כל כך הרבה אלוהים יש פה... אני כבר מתחיל לחשוב שאם כל כך הרבה אומרים שהם אלוהים אז אולי אחד מהם צודק... ואז, בעצם, יש אלוהים... אוי יו יו... זה מתחיל להדאיג... ואם יש אלוהים והוא כותב בפורום הזה, איך אנוכי הקטן אכתוב במקום בו כותב האלוהים? טוב, כל שנותר הוא לעבור לישיבה שחורה ולהתרחק מהאינטרנט. אם האלוהים באינטרנט, אז אני מעדיף להיות בישיבה... (סליחה, זה הקור... אני קופא, נראה לי כיוונו ל-2 מעלות פה)

גל נעים

New member
הלו! -אלוהים כאן!.

שלום,אני אלוהים,אני משרת בתור גנרל אצל לוציפר\באפומט\סמאל -איך שתקראו לו, אני רציתי לומר שאני שוקד בימים אלה על תכנית חדשה (שאני אעביר בקריאה שלישית בפמליא של מעלה-מקווה שהכל יעבור) שתתקין מזגנים מעל העננים בריכוזים שונים בחלקי הארץ. ותקל עליכם בני האדם,מה שאומר שבבחירות הבאות תבחרו בי: ככתוב בסטיקרים של העמראצים :"הקב"ה אנחנו בוחרים בך". כמובן שמה שקורה בימים אלה,(משחקי חום שמימיים) אלה משחקי היתולים של עזא ועזאל שנשבר להם לעשות מה שלוציפר אומר אז הם שמים פס עליו. מה שהם לא יודעים (ואני כן-כי אני רואה מסוף העולם ועד סופו) שהם עומדים לרדת לאדמה לשחק עם כמה בחורות ואז לוציפר יתקע אותם שמה!!!! חי חי חי !. אני מזהיר באזהרה חמורה שאם החום יעלה תדעו שחמתו של לוציפר עברה את הקו האדום הנמוך.ואז תצטרכו להקריב כמה קרבנות אדם בשביל שהוא ירגע. (תמיד חשבתי שלוציפר ספרדי עם סף העצבים הנמוך שלו..) נ.ב. יש לנו בעייה שם למעלה:אין לנו גלידה. מישהו מתנדב להביא לנו גלידה? (אני מבטיח לו שהוא יוכל להכנס לגן עדן בעודו בחיים!!!-עלי!). ואם כבר השליח מגיע שיביא גם פיצה לחבר´ה-אשמדאי מאוד מאוד רעב בחום הזה. -והנה שיר שחיברתי כשהתהלכתי בגן עדן לתומי (חיפשתי את אדם וחוה,מישהו יודע איפה הוא?,שמעתי שהוא בליורפול...) משגיח משגיח משגיח-אוי אוי יויי יווויוויוו,
משגיח משגיח משגייייאח -אוי יוויי יוויוווייוויווו...

טוב

New member
../images/Emo117.gifחצופים שכמוכם(דבר השטן)../images/Emo117.gif

אני, השטן, יושב לי פה בשקט, מחכה לשרשור החמישי בו יקראו לי להכנס. אבל אתם... הוי אתם.. מבלבלים ומחבלים בסדר, שלא אדע איפה להכנס. אבל אותי לא תסדרו, לא לא, אותי אפילו אלוהים לא מסדר. מה חשבתם, שתעשו שרשור ראשון,שני,שלישי,רביעי, ושישי, ואני לא ישים לב? אבל עלי לא עובדים, יוצאים שכמוכם, מה חשבתם, שאני טיפש. אה, שאני טיפש חשבתם, ואתם חכמים, מה? חושבים שיודעים הכל, שיש לכם תשובות. אבל אני יורק עליכם. אתם כלום לא יודעים. אתם אפסים אתם. תסתכלו על עצמכם, שרשור שלם אתם מתחרים ביניכם מי מכם האלוהים. וזה לא הפעם הראשונה, אני עוקב. למה, להתחרות על תפקיד השטן לא מספיק טוב לכם? למה אף אחד אף פעם לא מתחרה על התפקיד שלי, אה? אני לא מספיק טוב לכם? מה, כשמרביצים לי אני לא בוכה? כששורפים אותי אני לא נהנה? אבל אתם רק מתבכיינים: חם לי, אני מזיע, רטוב לי, השותף שלי לחדר לא שם דאודורנט. רק תלונות יש לכם. אני לא ראיתי שrachel מאילת התלוננה, אבל אתם לא סותמים ת´פה. זה חום זה? אם יודעים מה הולך אצלנו? מגיעים כל מיני מתחכמים שיצאו בשאלה, ואז הם נשרפים פה בלבה רותחת, ואני צועק: שישרפו, אבל למה אני צריך לסבול. אבל אף אחד לא שומע אותי, כי אני כבר צרוד מהסגריות. חבל לי אפילו על המילים שאני מבזבז עליכם, חכו חכו בשבת הקרובה איזה שרב אתם הולכים לחטוף.

לידול

New member
החום הוא האלוהים החום הוא האלוהים../images/Emo121.gif

זה שאתם סובלים מהחום זה רק בגלל החטאים שלכם, אילו לא הייתם חוטאים הייתם מרגישים את העוצמה והיופי האדירים שבו. עליכם להזדקק מחטאיכם, ולהרגיש את החום. הרגשת החום לא מגיעה לבד, אם לא תתאמצו לעולם לא תרגישו אותו, ותפספסו את כל האושר שבהרגשת החום.
תגידו איזה חיים יש לכם, אתם לא מרגישים שמשהו חסר לכם? החיים שלכם ריקניים וחסרי תוכן. רק אם תשתעבדו לחום, תהיו מאושרים. ולהוכחה שהחום הוא האלוהים: מה זה אלוהים בעצם? אלוהים זה הדבר החזק ביותר שישנו, כלומר מי שינצח כל יצור אחר שבעולם וגם כל עצם אחר בעולם. עכשיו אם תתנו לחום להילחם עם כל יצור, הוא ינצחו בקלות. לכן ברור שהחום הוא האלוהים. מש"ל.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

R a c h e

New member
לא מתלוננת על החום

בטמפרטורות בסביבות 45-47 מעלות המח האנושי משנה מצב צבירה והעובדה שאני עדיין מסוגלת להראות סימני חיים היא בגדר נס גלוי ממש.
פה זה לא ליד המדורה אלא בתוך האש, נותר לכם לפסוק רק אם זהו הגהינום.
רחל (טובי, אני כן מתלוננת, צר לי!)

הוי - אֵלִי הָרָע

ובכן יקיריי ויקירותיי, החוֹם - הוא, הוא האלוהים. הכיצד -תשאלו אותי- הגעתי למסקנה הזו? ובכן... עקבתא דמשיחא יקיריי. הרי ברור לכולנו שאנחנו בדור האחרון לגלות ובדור הראשון לגאולה כך שפשיטא שהטעם לכך שעד הָכָא לא היה חם כל כך, הוא מפני הסתר הפנים שבדור זה. מהעובדה שכעת חם לנו במאוד, הרי ברור שאלוהים כרגע הוא בגילוי פנים הכי גדול שיכול להיות. ומכך שכעת האלוהים הוא בגילוי פנים גדול מאוד הרי שברור הוא שמשיח מגיע תיכף ומיד ממש. (נ.ב. אם בימים הקרובים יהיה קר יותר כנראה שזה בגלל שאלוהים התחרט וחזר לישון...) (ועוד נ.ב. מאיההההההההההההההה - את גדולה
)

B a m b i

New member
מה שמזכיר לי

שתמיד אומרים ש- "כל כל קרוב, המשיח עוד לא היה אף פעם" זה הולך באידיש אבל אני לא יודע איך (חיסרון בוגרי הישיבות הליטאיות)

אחר

New member
שביעי קודש../images/Emo80.gif

אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים אין אלוהים מה, לא שיכנע? טוב, ננסה שוב: צרפת עפו מהמונדיאל? עפו!
זה הוכחה שיש אלוהים... ננסה שוב: דרווין, דעת אמת, הרבי מחב"ד, ביקורת המקרא, מאובנים, המגילות הגנוזות....לא, זה לא מספיק. יש! יש לי הוכחה!! כבר שנו חכמים- "אני חושב משמע אני קיים". אם כך, כדי להוכיח קיומו של אלוהים צריך לטעון שהוא גם חשב. נו, נראה לכם שמישהו שחושב היה עושה את כל הברדק הזה? מסקנה- אין אלוהים!!!

למעלה